אם במקרה

OB4ever

New member
אם במקרה

קראתן את הכתבה הבאה הוא ללא ספק אחד הכוכבים הלוהטים שיש היום. אורלנדו בלום שבשנים האחרונות זוכה להצלחה מטאורית תודות לסדרת סרטי "שר הטבעות" והסרט "שודדי הקריביים". אולם, העבודה הקשה בשנים האחרונות עייפה את אורלנדו בן ה- 26 והוא ואמר שהוא רוצה לקחת חופשה וסתם להנות מהחיים. אורלנדו אומר שהוא עדיין לא התרגל לכל ההתעסקות של התקשורת בכל מה שקשור לחייו הפרטיים ולעובדה שישנם צלמים, עיתונאים ועורכי טורי רכילות שמחכים לראות מתי הוא יעשה את הפאשלה הבאה. הוא טוען שהוא חייב לצאת קצת מאור הזרקורים בכדי לקבל פרספקטיבה נכונה על החיים שלו. "קניתי לא מזמן בית חדש בלונדון ואני מתכוון להיות שם תקופה לא קצרה, רק אני והחברה שלי, רחוק מהתקשורת. לנסות לחיות חיים נורמליים של בחור בן 26. כרגע כל מה שאני רוצה לעשות זה לרהט את הבית ולשבת לראות סרטים שאנשים אחרים עושים". אורלנדו אומר שהגיעו לו הרבה מאוד הצעות בתקופה האחרונה ושהוא חשב לעשות עוד סרט אבל בסופו של דבר החליט לטובת החופשה ולכן הוא פוקד עכשיו לא את משרדי המפיקים אלא את חנויות הרהיטים. "שלא תחשבו שאני מתלונן" הוא אומר "אבל הייתי במעין סחרור חושים בין הגילאים 22 ו- 26 ולא הרגשתי את החיים, כל הזמן עבדתי, הייתי באתרי צילומים ושיננתי שורות. עכשיו אני רוצה גם לחיות, להיות עם החברים ולהנות". לנו כל מה שנותר זה לחכות שאורלנדו יסיים את החופשה ויחזור לצילומי "שודדי הקריביים 2". אז שתדעו שקודם כל היא ישנה בטרוף..מלפני 3 חודשים בערך..דבר שני...זה לא נכון...יש לו עוד מלא סרטים שהוא לא סיים לצלם..ושנה הבאה יצאו לו אליזבת' טאון ממלכת העדן ועוד המון..חוץ מזה איך חופשה?! אם הוא מצלם כרגע במרוקו.....דבר 3 הוא כן קנה בית חדש בלונדון אבל זה גם היה לפני מלא זמן לסיכום לא רק שאתר סרט מביא דברים לאתר שלו באיחור רציני אלה גם משקר בכתבות שלו...אז שלא יעבדו עליכן

כן בכל אופן נגיד ו...

הוא יקח חופש ה של שנה?שנתיים? זה לא קריטי כי הרי הוא צילם כבר מספיק שנים לשנה וחצי הקרובות גם טרויה שיעשה כותרות בין חצי שנה ל8 חודשיים לפחות ושודדי הקאריבים 2. שאני הבנתי שכבר נמצא בצילומים ראשוניים אז בכל אופן אני לא מאמין שהחופשה הזאת תהיה גורם שיפגע משמעותית בקריירה שלו.

T u r n e r 1

New member
נכון...

איך אני שונאת את אתר סרט! הוא כל כך לא עדכני, זה מעצבן. אבל שמעתי על הכתבה הזאת ואף פעם לא האמנתי לה.

OB4ever

New member
צודק

הוא סיים לצלם את חוף מבטחים, את טרויה, עכשיו הוא מצלם את ממלכת העדן, עוד מעט הוא עובר לצלם את אליזבת' טאון, ואז הוא מתחיל לצלם את שודדי הקאריביים 2 ו-3 ואומרים שהוא הולך לחתום על הסרט בושם.

Michal Bloom

New member
כמה סרטים לבנאדם אחד../images/Emo12.gif../images/Emo70.gif

כמו שאמרתי:הוא יצא הי מרוויח מכל עסק שר הטבעות!!(כל כך הרבה סרטים)!!! ואני אטוס לראות את כולם(סמכו עליי,יש לי דרכים משלי..)..

O r L a N d O

New member
../images/Emo28.gif*בוהה במסך בפה פעור*

אני לא מאמינה... איך הם יכולים לשקר ככה
!|
נצל'ש אני כותבת עכשיו מכתב לאורלנדו אני מקווה שיגיע אליו.. (למרות שבטח זה יגיע לסוכנים שלו) ואני מצרפת למכתב שרשרת של מגן-דוד
חיחי אני אתחיל לספור ימים עד שיגיע מכתב חזרה.. (אני מקווה..)

בהצלחה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני באמת מקווה שיקבל את המכתב, או שמישהו יקבל לפחות את המכתב ושתקבלי תשובה....

Michal Bloom

New member
מאיפה יש לך כתובת למכתב?../images/Emo12.gif

ד"א:מזכיר לי ילדה ששלחה לדניאל רדקליף(המאמם!!)...מכתב עם מגן דוד והיא קיבלה מכתב חזרה ממנו!!

O r L a N d O

New member
../images/Emo28.gif נגון לקחתי את הרעיון ממנה

את רוצה שאפרסם פה את הכתובת
יש לי 3 כתובות שלו

באמת הייתה לי הרגשה

שיש משהו לא טוב בכתבה... שדבר ראשון היא לא עדכנית: מתכנן לקנות בית בלונדון!? הההלווווו כבר יש לו מזמןןן בית בלונדון!
בכלל איזה חופשה לעזעזל הוא עושה כשהוא מצלם עכשיו סרט במרוקו ואח"כ עוד איזה חמש סרטים..
תודה בכל מקרה על ה"אזהרה"...

OB4ever

New member
הוא

כן קנה בית בלונדון אבל לפני בערך 3 חודשים..אף פעם לא היה לו הוא גר עם אמא שלו ואחותו עכשיו הוא קנה כאילו לפני 3 חודשים ואף יותר...אז הכתבה לא עדכנית

אני ידעתי את זה..

פחות או יותר... כאילו לא ידעתי בדיוק מתי הוא קנה אותו, אבל ידעתי שהוא כבר קנה אותו אז זה לא היה הגיוני שהכתבה הזאת תהיה עדכנית..

למעלה