אם במקרה...

be_roo

New member
להתסכל

זוית מוט ההילוכים שונה מעט מהילוך להילוך. כבר עכשיו כדי להתחלי להסתכל ולנסות לזהות במבט לפי המיקום באיזה הילוך. בהמשך, כשיש לך רכב משלך, אפשר גם לוותר על ההסתכלות ומספיק להושיט יד "למשש" את הידית ולפי הזוית לדעת מהו ההילוך.

costaet

New member
אסור להסתכל...

אם זה קורה בטסט הבוחן יכול להכשיל על זה... מאוד חמור..

be_roo

New member
בטסט ובחיים

אין שום סיבה שהבוחן בכלל יבחן בפזילה קצרה כזו ושיעד גם לשייך אותה לטעות כלשהי. וגם לאחר מכן, לנהגים מנוסים קורה ששוכחים או רוצים לוודא הילוך מתאים ומסתכלים או שולחים יד.

costaet

New member
רב הסיכויים שהו כן יבחין

המורה שלי כל הזמן אמר לי שזה טעות להסתכל על ידית ההילוכים בזמן נסיעה. ובטסט יכולים להכשיל על זה, אולי לא רק על זה אבל בצירוף למשהו קטן אחר זה בהחלט נכשל... לא יודע איך לעזור לזה ששעל את השאלה כי לי זה עבר בלי שעשיתי משהו מיוחד. עוד שיטה היא לבדוק במד מהירות ומד סיבובי המנוע ולנסות להבין מזה באיזה הילוך אתה נמצא.

miss_t

New member
לפי דעתי, הכי פשוט וקל

זה להוריד יד אחת מההגה ולשים על מוט ההילוכים. כך אפשר לדעת איזה הילוך אתה או להסתכל על המהירות, ולהשוות אותה לטורים- כלומר: אם אתה במהירות 30 קמ"ש והטורים הם בערך באמצע(בין 2 ל-3), אז הכל סבבה ואתה בהילוך שמתאים למהירות 30(כלומר... הילוך 2) וכן הלאה.... אם אין לך על וח המכוונים טורים, אז תשתמש ביד...

למעלה