אם בא לכם.....
על מנת שנכיר אחד ת'שני יותר טוב.... חלק ראשון- פרטים: שם: מירי יום-הולדת: 22 אפריל. מקום נוכחי:ר"ג. ישראל צבע שיער:שאטני (כמעט טבעי
) סימן בגלגל המזלות:שור בתוך הבית או מחוץ הבית:בפנים! חלק שני-תאר הנעלים שלבשת היום: נעליים גבוהות עם עקבים. הרגיל... השיער שלך: דווקא היום לא עשיתי את התסרוקת הרגילה שלי. היום אני עם קוקו-בלופ (עדיין קוראים לזה ככה?) העיניים שלך:כחולות גדולות החולשה שלך:אני מאמינה באנשים (או יותר נכון- תמימה) הפחד שלך: לא להתחתן. הפיצה המושלמת: עם תירס ופטריות. חלק שלישי- מה המילה/המשפט שאתה הכי משתמש בה במסנג'ר(Messenger): אין לי. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: כשאני אחזור מהעבודה אני אלך לישון
זה אפעם לא קורה
הדבר הראשון שאת מבחין במין השני(או באותו מין): עיניים וחיוך הדבר הפיזי הכי טוב אצלך: עיניים הזמן שאתה הולך לישון: זה תלוי- כשאני קמה ב5 אני הולכת לישון ב22:00. אבל בימים אחרים אני הולכת לישון ב1. ההגשמה הכי נהדרת שלך: אני עדיין צעירה... הזיכרון הכי טוב שלך: כשהאחיין שלי נולד ואני הייתי בחדר לידה. כשאח שלי הודיע שיש להם בת
חלק רביעי- אתה מעשן:ניסתי זה אף-פעם לא המשיך יותר מזה מקלל: משתדלת שלא. שר טוב:לפעמיים. מתקלח כל יום: בוודאי רוצה ללכת לצבא: עברתי את זה כבר.... אוהב את התיכון/חטיבת-הביניים: גם את זה עברתי. והאמת- שאני מאוד מתגעגעת רוצה להתחתן: בוודאי. מדפיס על המחשב ואכן גם לוחץ על המקשים הנכונים: כן מאמין בעצמך: בדרך-כלל כן! מקבל מחלת תנועה(כלומר כשאתה בתוך מכונית או משהו כזה): חום גבוהה נקרא? אני רצינית! חושב שאתה מושך: לפעמיים חושב שאתה פריק בריאותי: כן מסתדר עם ההורים: כשאני לא גרה איתם - כן. אוהב סערות: אם אני מתחת לשמיכה - כן. מנגן בכלי: פסנתר חלק חמישי-בחודש האחרון האם שתית אלכוהול: לא עישנת:לא עשית סמים(מכל סוג שהוא): לא התמזמזת: לא יצאת לפגישה: כן הלכת לקניון: כן נזרקת: לא יצאת להחליק(קרח, סקטים לא משנה): לא הכנת עוגיות(ביתיות לא של פילסברי): לא היית מאוהב: לא. הלכת לשחות עירום: לא צבעת את שיערך: גוונים נקרא? גנבת משהו:לא חלק שישי- האם אי פעם: שיחקת משחק שבו היה כלול הורדת בגדיך: לא השתכרת: לא נתפסת עושה משהו רע: אני לא זוכרת קראו לך שקרן: כן הרביצו לך: כן גנבת מחנות: לא אם כן האם תפסו אותך: לא שינית את הבן-זוג שהצמידו לך(בביה"ס וכולי..): לא הבנתי ת'שאלה
חלק שבע- העתיד: באיזה גיל אתה מקווה להתחתן: בקרוב.... כמה ילדים אתה רוצה: לפחות 3 ואני רוצה לאמץ. ואם אתה רוצה ילדים מה יהיו שמותיהם:לבן- מתן. לבנות- שי,ליאור ודורון. תאר את חתונת חלומותיך: אפילו ברבנות העיקר שיהיה לתמיד. באיזה גיל אתה רוצה למות: אממממ..... 80! מה אתה רוצה לעשות כשתגדל: קופירייטר / תסריטאית. באיזו מדינה אתה הכי מעדיף לבקר: כל מקום בעולם טוב בשבילי. באיזו מדינה הכי היית מעדיף לגור(חוץ ממדינתנו הקטנה כמובן): ארה"ב חלק שמיני- ההווה: מה אתה לובש ברגע זה: חולצה כחולה עם חצאית כחולה. מצב הרוח שלך אכשיו: אממממ.... משועממת... הטעם הנוכחי שיש לך בפה: יש לי מסטיק בננה. אז- תפוז
השעיר שלך כמו שהוא נראה עכשיו:דווקא מסודר
העיצבון הנוכחי שלך: לקוחות מ ע צ ב נ י ם הריח הנוכחי שאתה מריח:אני בתוך משרד. תדמיינו. הדבר שאתה אמור לעשות עכשיו: לעבוד
התמונה הנוכחית במחשב שלך(ב desktop): THE CORRS הלהקה/הזמר/ת הנוכחית שאתה הכי אוהב: THE CORRS, SHANIA TWAIN הסרט הנוכחי בתוך ה-DVD( או הוידיאו): "חברים" הדאגה הנוכחית שלך: שכר-דירה הלהבה(כלומר crush)הנוכחית שלך: ג'ורג'
ואו, זה ארוך.............
על מנת שנכיר אחד ת'שני יותר טוב.... חלק ראשון- פרטים: שם: מירי יום-הולדת: 22 אפריל. מקום נוכחי:ר"ג. ישראל צבע שיער:שאטני (כמעט טבעי