אם בא לכם.....

• פותח הנושא mprb
  • פורסם בתאריך

mprb

New member
אם בא לכם.....

על מנת שנכיר אחד ת'שני יותר טוב.... חלק ראשון- פרטים: שם: מירי יום-הולדת: 22 אפריל. מקום נוכחי:ר"ג. ישראל צבע שיער:שאטני (כמעט טבעי
) סימן בגלגל המזלות:שור בתוך הבית או מחוץ הבית:בפנים! חלק שני-תאר הנעלים שלבשת היום: נעליים גבוהות עם עקבים. הרגיל... השיער שלך: דווקא היום לא עשיתי את התסרוקת הרגילה שלי. היום אני עם קוקו-בלופ (עדיין קוראים לזה ככה?) העיניים שלך:כחולות גדולות החולשה שלך:אני מאמינה באנשים (או יותר נכון- תמימה) הפחד שלך: לא להתחתן. הפיצה המושלמת: עם תירס ופטריות. חלק שלישי- מה המילה/המשפט שאתה הכי משתמש בה במסנג'ר(Messenger): אין לי. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: כשאני אחזור מהעבודה אני אלך לישון
זה אפעם לא קורה
הדבר הראשון שאת מבחין במין השני(או באותו מין): עיניים וחיוך הדבר הפיזי הכי טוב אצלך: עיניים הזמן שאתה הולך לישון: זה תלוי- כשאני קמה ב5 אני הולכת לישון ב22:00. אבל בימים אחרים אני הולכת לישון ב1. ההגשמה הכי נהדרת שלך: אני עדיין צעירה... הזיכרון הכי טוב שלך: כשהאחיין שלי נולד ואני הייתי בחדר לידה. כשאח שלי הודיע שיש להם בת
חלק רביעי- אתה מעשן:ניסתי זה אף-פעם לא המשיך יותר מזה מקלל: משתדלת שלא. שר טוב:לפעמיים. מתקלח כל יום: בוודאי רוצה ללכת לצבא: עברתי את זה כבר.... אוהב את התיכון/חטיבת-הביניים: גם את זה עברתי. והאמת- שאני מאוד מתגעגעת רוצה להתחתן: בוודאי. מדפיס על המחשב ואכן גם לוחץ על המקשים הנכונים: כן מאמין בעצמך: בדרך-כלל כן! מקבל מחלת תנועה(כלומר כשאתה בתוך מכונית או משהו כזה): חום גבוהה נקרא? אני רצינית! חושב שאתה מושך: לפעמיים חושב שאתה פריק בריאותי: כן מסתדר עם ההורים: כשאני לא גרה איתם - כן. אוהב סערות: אם אני מתחת לשמיכה - כן. מנגן בכלי: פסנתר חלק חמישי-בחודש האחרון האם שתית אלכוהול: לא עישנת:לא עשית סמים(מכל סוג שהוא): לא התמזמזת: לא יצאת לפגישה: כן הלכת לקניון: כן נזרקת: לא יצאת להחליק(קרח, סקטים לא משנה): לא הכנת עוגיות(ביתיות לא של פילסברי): לא היית מאוהב: לא. הלכת לשחות עירום: לא צבעת את שיערך: גוונים נקרא? גנבת משהו:לא חלק שישי- האם אי פעם: שיחקת משחק שבו היה כלול הורדת בגדיך: לא השתכרת: לא נתפסת עושה משהו רע: אני לא זוכרת קראו לך שקרן: כן הרביצו לך: כן גנבת מחנות: לא אם כן האם תפסו אותך: לא שינית את הבן-זוג שהצמידו לך(בביה"ס וכולי..): לא הבנתי ת'שאלה
חלק שבע- העתיד: באיזה גיל אתה מקווה להתחתן: בקרוב.... כמה ילדים אתה רוצה: לפחות 3 ואני רוצה לאמץ. ואם אתה רוצה ילדים מה יהיו שמותיהם:לבן- מתן. לבנות- שי,ליאור ודורון. תאר את חתונת חלומותיך: אפילו ברבנות העיקר שיהיה לתמיד. באיזה גיל אתה רוצה למות: אממממ..... 80! מה אתה רוצה לעשות כשתגדל: קופירייטר / תסריטאית. באיזו מדינה אתה הכי מעדיף לבקר: כל מקום בעולם טוב בשבילי. באיזו מדינה הכי היית מעדיף לגור(חוץ ממדינתנו הקטנה כמובן): ארה"ב חלק שמיני- ההווה: מה אתה לובש ברגע זה: חולצה כחולה עם חצאית כחולה. מצב הרוח שלך אכשיו: אממממ.... משועממת... הטעם הנוכחי שיש לך בפה: יש לי מסטיק בננה. אז- תפוז
השעיר שלך כמו שהוא נראה עכשיו:דווקא מסודר
העיצבון הנוכחי שלך: לקוחות מ ע צ ב נ י ם הריח הנוכחי שאתה מריח:אני בתוך משרד. תדמיינו. הדבר שאתה אמור לעשות עכשיו: לעבוד
התמונה הנוכחית במחשב שלך(ב desktop): THE CORRS הלהקה/הזמר/ת הנוכחית שאתה הכי אוהב: THE CORRS, SHANIA TWAIN הסרט הנוכחי בתוך ה-DVD( או הוידיאו): "חברים" הדאגה הנוכחית שלך: שכר-דירה הלהבה(כלומר crush)הנוכחית שלך: ג'ורג'
ואו, זה ארוך.............

p i n g o

New member
בא לי ../images/Emo13.gif

*העתקתי את מה שמירי כתבה ושיניתי, אם פספסתי משהו תגידו על מנת שנכיר אחד ת´שני יותר טוב.... חלק ראשון- פרטים: שם: דניאל יום-הולדת: 14 במאי. מקום נוכחי:חולון. ישראל צבע שיער:שאטני(טבעי ) סימן בגלגל המזלות:שור בתוך הבית או מחוץ הבית:בפנים! חלק שני-תאר הנעלים שלבשת היום: נעליים חומות גבוהות... בגלל ההצפות.. השיער שלך: קצר (קוצים כשיש לי כוח לג´ל) העיניים שלך:חומות החולשה שלך:אין לי מושג הפחד שלך: גבהים הפיצה המושלמת: טונה, פטריות והרבה מוצרלה חלק שלישי- מה המילה/המשפט שאתה הכי משתמש בה במסנג´ר(Messenger):
הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: כשאני אחזור מהביצפר אני אלך לישון זה אפעם לא קורה הדבר הראשון שאתה מבחין במין השני(או באותו מין): אין לי מושג הדבר הפיזי הכי טוב אצלך: עיניים הזמן שאתה הולך לישון: אחרי חצות (לצערי) ההגשמה הכי נהדרת שלך: אני עדיין צעיר... הזיכרון הכי טוב שלך: אמא שלי מעירה אותי בבוקר עם דמעות בעיניים ואומרת לי שרבין נרצח. הייתי בן 10 חלק רביעי- אתה מעשן:איכסססססססס מקלל: משתדל שלא. שר טוב:לא הבנתי את השאלה מתקלח כל יום: נראה לכם? אצלי זה כל חודש
. נו מה זה השאלה הזאת?!?! רוצה ללכת לצבא: כן, רק שהם לא ממש מראים סימנים שהם רוצים שאני אתגייס!!
אוהב את התיכון/חטיבת-הביניים: את החטיבה לא סבלתי, התיכון דווקא סבבה. בכל מקרה לא נשאר לי עוד הרבה רוצה להתחתן: נראה לי שכן... טוב יש לי זמן. לא? מדפיס על המחשב ואכן גם לוחץ על המקשים הנכונים: מדפיס כן, לוחץ על המקשים הנכונים... לר צמיש....
מאמין בעצמך: בדרך-כלל כן! מקבל מחלת תנועה(כלומר כשאתה בתוך מכונית או משהו כזה): לא הבנתי ת´שאלה חושב שאתה מושך: כנ"ל חושב שאתה פריק בריאותי: לא ממש מסתדר עם ההורים: כשאני לא גר איתם - כן. אוהב סערות: אם אני מתחת לשמיכה - כן. מנגן בכלי: דיסקמן חלק חמישי-בחודש האחרון האם שתית אלכוהול: כן עישנת:לא עשית סמים(מכל סוג שהוא): לא התמזמזת: לא יצאת לפגישה: לא הלכת לקניון: כן נזרקת: לא יצאת להחליק(קרח, סקטים לא משנה): לא הכנת עוגיות(ביתיות לא של פילסברי): לא (גם לא של פילסברי) היית מאוהב: לא. הלכת לשחות עירום: לא!! צבעת את שיערך: לא גנבת משהו:לא חלק שישי- האם אי פעם: שיחקת משחק שבו היה כלול הורדת בגדיך: לא השתכרת: כן נתפסת עושה משהו רע: לא נראה לי קראו לך שקרן: אולי... לא זוכר הרביצו לך: בילדותי הרחוקה, כן גנבת מחנות: לא שזכור לי אם כן האם תפסו אותך: לא שינית את הבן-זוג שהצמידו לך(בביה"ס וכולי..): לא הבנתי ת´שאלה חלק שבע- העתיד: באיזה גיל אתה מקווה להתחתן: 25-30 ככה כמה ילדים אתה רוצה: לא יודע ואם אתה רוצה ילדים מה יהיו שמותיהם:לא חשבתי על זה בכלל.. תאר את חתונת חלומותיך: גם על זה לא חשבתי (בנים...!
) באיזה גיל אתה רוצה למות: אממממ..... 80 (מוקף בחברים ומשפחה אוהבת, ולא ביסורים!) מה אתה רוצה לעשות כשתגדל: לא יודע באיזו מדינה אתה הכי מעדיף לבקר: אוסטרליה באיזו מדינה הכי היית מעדיף לגור(חוץ ממדינתנו הקטנה כמובן): אוסטרליה חלק שמיני- ההווה: מה אתה לובש ברגע זה: חולצה ירקרקה ארוכה ומכנסי ג´ינס. מצב הרוח שלך אכשיו: אממממ....לא מוגדר הטעם הנוכחי שיש לך בפה: אין השיער שלך כמו שהוא נראה עכשיו:מסודר (יחסית!) העיצבון הנוכחי שלך: אבא שלי ואחותי. הריח הנוכחי שאתה מריח:אחותי בדיוק עברה פה. תדמיינו. הדבר שאתה אמור לעשות עכשיו: לכתוב בפורום של הקורס בתפוז התמונה הנוכחית במחשב שלך(ב desktop): תמונה של ה-corrs יושבים על מעין פרווה כזאת... אתם בטח מכירים הלהקה/הזמר/ת הנוכחית שאתה הכי אוהב: The Corrs, Kylie Minogue הסרט הנוכחי בתוך ה-DVD( או הוידיאו): הפרקים הראשונים של העונה השישית של "שיקאגו הופ" (אהבה ישנה...) הדאגה הנוכחית שלך: לימודים הלהבה(כלומר crush)הנוכחית שלך: לא הבנתי ת´שאלה ואו, זה ארוך............. באמת ארוך..

מיכל just

New member
אני גאה להגיב ראשונה! זה לקח הרבה

מאוד זמן, אז תקראו, תמיקו ותפנימו!...
חלק ראשון-פרטים: שם:מיכל יומולדת: ה' באייר (יום העצמאות) 21.4 מקום נוכחי: פ"ת, ישראל צבע שיער: שחור, אדום עם קצת סגול (-צבעתי...
) מזל: שור בתוך/חוץ הבית: תלוי מתי. חלק שני-תאר הנעליים שלבשת היום: באפלו גבוהות בצבע תכלת שיער: בדר"כ פזור, היו עשיתי קוקו עיניים: חומות (-בעעעעע) חולשה: תמימה מידי. בוטחת באנשים מהר מידי (-לא העתקתי ממירי!!) הפחד שלי: מה יקרה אחרי המות. הפיצה המושלמת: רגילה! (עם כמה שיותר גבינה צהובה...) חלק שלישי: מה המילה/המשפט שאתה הכי משתמש בה במסנג'ר(Messenger): היי, אני מניחה...
הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: מה השעה ומה יש לי היום בבי"ס הדבר הראשון שאת מבחין במין השני: עיניים ושפתיים. הדבר הפיזי הכי טוב אצלך: גם עיניים. הזמן שאתה הולך לישון: בסביבות 11 ורבע (אחרי גיא פינס
) ההגשמה הכי נהדרת שלך: לא יודעת הזיכרון הכי טוב שלך: אני סנילית
חלק רביעי: אתה מעשן: ממש לא! מקלל: לצערי... שר טוב: תלוי לדעת מי...
סתם, אני חושבת שכן. מתקלח כל יום: יאפ רוצה ללכת לצבא: שירות לאומי... אוהב את התיכון/חטיבת-הביניים: יש ימים שכן, יש ימים שלא... רוצה להתחתן: ביום מן הימים... מדפיס על המחשב ואכן גם לוחץ על המקשים הנכונים: בדרך כלל... מאמין בעצמך: לא מספיק. מקבל מחלת תנועה: לפעמים. חושב שאתה מושך: לפעמים. חושב שאתה פריק בריאותי: לא. מסתדר עם ההורים: מידי פעם... אוהב סערות: לא במיוחד. מנגן בכלי: גיטרה. חלק חמישי- בחודש האחרון: האם שתית אלכוהול: אהמממ, אני קטינה...
עישנת:לא עשית סמים(מכל סוג שהוא): לא התמזמזת: לא יצאת לפגישה: כן הלכת לקניון: כן, הרבה. נזרקת: לא יצאת להחליק(קרח, סקטים לא משנה): לא הכנת עוגיות: לא. היית מאוהב: הייתי, ועדיין...
הלכת לשחות עירום: לא צבעת את שיערך: לא גנבת משהו: לא. חלק שישי-האם אי פעם: שיחקת משחק שבו היה כלול הורדת בגדיך: לא. השתכרת: לא נתפסת עושה משהו רע: אני מניחה. קראו לך שקרן: כן הרביצו לך: כן גנבת מחנות: כן.
האם תפסו אותך: תלוי מתי...
סתם. פעם אחת- כן. שינית את הבן-זוג שהצמידו לך(בביה"ס וכולי..): מה??? חלק שביעי-העתיד: באיזה גיל אתה מקווה להתחתן: 20-22 כמה ילדים אתה רוצה: 3, 4 וכלב... מה יהיו שמותיהם: בת- דניאל בן-אלמוג ושחר (על השאר עדיין לא חשבתי) תאר את חתונת חלומותיך: לא חשבתי על זה עדיין. באיזה גיל אתה רוצה למות: מתי שימאס לי. מה אתה רוצה לעשות כשתגדל: פסיכולוגית באיזו מדינה אתה הכי מעדיף לבקר: אירלנד/ארה"ב באיזו מדינה הכי היית מעדיף לגור(חוץ ממדינתנו הקטנה כמובן): שוב, אירלנד/ארה"ב חלק שמיני- ההוה מה אתה לובש כרגע: חצאית קצרה, ופליז (של fox
) מצב הרוח שלך עכשיו: בסדר... הטעם הנוכחי שיש לך בפה: אין. השעיר שלך כמו שהוא נראה עכשיו: פזור, רגיל. העיצבון הנוכחי שלך: השאלון הזה ארוך מידי! ואני חייבת להשתין!
הריח הנוכחי שאתה מריח: אני בחדר, אז אין... הדבר שאתה אמור לעשות עכשיו: להשתין
ללמוד למבחן... הלהקה/הזמר/ת הנוכחית שאתה הכי אוהב: הקורס, ווסטלייף ויש עוד כמה מזדמנים... הסרט הנוכחי בתוך ה-DVD( או הוידיאו): נפלאות התבונה הדאגה הנוכחית שלך: יש לי פול מבחנים, ואני 'מבזבזת' ת'זמן בלענות על זה... הלהבה(כלומר crush)הנוכחית שלך: אמממ, חבר שלי, אני מניחה...
אההההההההההההההה נגמר סוף סוף!!!!! תאמינו או לא זה לקח לי 3/4 שעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

p i n g o

New member
לא ולא, אני ראשון וזהו! ../images/Emo3.gif

ומה עם התאריך לידה הלועזי שלך??

mprb

New member
יו מיכל.......

התאריך העברי שלי הוא ו´ אייר והלועזי הוא 22.4. איזה מצחיק. אבל אני אהיה בת 23. וזה קצחת מוזר- כי זה אומר שבשנה שאת נולדת- התאריך העברי ולועזי שלי היו ביחד וזה אמור לקרות כל 19 שנה. ממש מוזר
תחשבי שאם היית מחכה עוד יום אחד היה לנו אותו תאריך
אהה- ובאמת לקח לך הרבה זמן לענות על השאלון.

מיכל just

New member
מגניב!!

אבל את תהיי בת 23, ואני בת 15...
אם את |סהדגש| היית מקדימה ביום, היה לנו אותו תאריך...
לא נורא! ביומולדת-נחגוג ביחד... שמתי לב שיש לנו הרבה דברים במשותף....

AMIR HOREV

New member
סבבה בובה

חלק ראשון- פרטים: שם: אמיר יום-הולדת: 1.11.83 מקום נוכחי:נתניה צבע שיער:שחור סימן בגלגל המזלות:עקרב בתוך הבית או מחוץ הבית:בחדר הורוד שלי! חלק שני-תאר הנעלים שלבשת היום: נעלי יציאה אלגנטיות. (כמו של גורג מייקל) השיער שלך: קוצים העיניים שלך:חום שחור החולשה שלך:בנות מצחיקות הפחד שלך: וואו יש המון אני בכלל פחדן(כשאני מגיע לבתים של אנישם שיש להם דגים,אז אני מבקש שיקשרו אותם קודם לפני שאני נכנס). הפיצה המושלמת: זיתים ובולגרית...יאמי... חלק שלישי- מה המילה/המשפט שאתה הכי משתמש בה במסנג'ר(Messenger): אין לי. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: על הקורס הדבר הראשון שאת מבחין במין השני(או באותו מין): אף הדבר הפיזי הכי טוב אצלך: עיניים הזמן שאתה הולך לישון:4 בבוקר ההגשמה הכי נהדרת שלך: לא הבנתי את השאלה!!! הזיכרון הכי טוב שלך: הטיול לגרמניה עם המשלחת של בית ספר ב-2000 חלק רביעי- אתה מעשן:לא מקלל:רק כשאני נוהג, או את החבר'ה אבל זה מצחיק אותם שר טוב:ממש לא מתקלח כל יום:ברור רוצה ללכת לצבא: הייתי רוצה להיות שוטר אוהב את התיכון/חטיבת-הביניים: את כיתה ט' זה היה השיא של חיי רוצה להתחתן: לא כל כך, אבל אני מאוד רוצה ילד מדפיס על המחשב ואכן גם לוחץ על המקשים הנכונים: חחחח זה בדיחה כזאת בואו נצחק על אמיר???? מאמין בעצמך: בזמן האחרון ממש לא מקבל מחלת תנועה(כלומר כשאתה בתוך מכונית או משהו כזה): מה אתם רוצים?? חושב שאתה מושך: אתם צריכים לראות אותי מתלבש.... חושב שאתה פריק בריאותי: כן...(חוץ מאוכל אני אוכל המון זבל) מסתדר עם ההורים: כן אוהב סערות: כן זה נחמד מנגן בכלי: לא חלק חמישי-בחודש האחרון האם שתית אלכוהול: כן,אבל לא בירה אני לא אוהב. אבל אני אוהב מרטיני יבש עישנת:לא עשית סמים(מכל סוג שהוא): בחיים לא, אני נלחם בזה התמזמזת: חחחחחחח שאלה מצחיקה, כן יצאת לפגישה: לא הלכת לקניון: כן נזרקת: לא יצאת להחליק(קרח, סקטים לא משנה): לא הכנת עוגיות(ביתיות לא של פילסברי): לא היית מאוהב: לא. הלכת לשחות עירום: לא צבעת את שיערך: לא גנבת משהו:לא חלק שישי- האם אי פעם: שיחקת משחק שבו היה כלול הורדת בגדיך: לא השתכרת: לא נתפסת עושה משהו רע: לא קראו לך שקרן: לא הרביצו לך: לא גנבת מחנות: לא אם כן האם תפסו אותך: לא שינית את הבן-זוג שהצמידו לך(בביה"ס וכולי..): לא הבנתי ת'שאלה חלק שבע- העתיד: באיזה גיל אתה מקווה להתחתן: 35 כמה ילדים אתה רוצה: 3 ואם אתה רוצה ילדים מה יהיו שמותיהם:ג'ון פול ג'ורג ורינגו תאר את חתונת חלומותיך: בלונדון רק אני והיא..... באיזה גיל אתה רוצה למות: אחרי שאני אראה את ההופעה של הקורס מה אתה רוצה לעשות כשתגדל: לעבוד בבורסה באיזו מדינה אתה הכי מעדיף לבקר: אירלנד ולונדון באיזו מדינה הכי היית מעדיף לגור(חוץ ממדינתנו הקטנה כמובן): לונדון חלק שמיני- ההווה: מה אתה לובש ברגע זה: מכנס שחור,חולצה אדומה...נעלי בית מצב הרוח שלך עכשיו: רגיל (לא חושב על כלום) הטעם הנוכחי שיש לך בפה: tic tac mint השעיר שלך כמו שהוא נראה עכשיו:נחמד העיצבון הנוכחי שלך: אין הריח הנוכחי שאתה מריח:של ה-tic tac הדבר שאתה אמור לעשות עכשיו: כלום התמונה הנוכחית במחשב שלך:של הקורס הלהקה/הזמר/ת הנוכחית שאתה הכי אוהב: הקורס הסרט הנוכחי בתוך ה-DVD( או הוידיאו): עד לפני שעתיים היה אמריקה X הדאגה הנוכחית שלך: צבא הלהבה(כלומר crush)הנוכחית שלך: ג'ורג' מייקל סיימתי לכתוב את זה עם ילד.....(זה ארוך)

p i n g o

New member
אמיר....

לא יודע אם עדכנו אותך, אבל לונדון זאת לא מדינה....

AndreaCorr ©

New member
תוריייי! ../images/Emo9.gif ../images/Emo168.gif

חלק ראשון- פרטים: שם: שרון יום-הולדת: 25/8/88 מקום נוכחי: החדר שלי, הרצליה, ישראל, אסיה צבע שיער:חום כהה
טיפה גוונים סימן בגלגל המזלות: בתולה בתוך הבית או מחוץ הבית: בתוך! בתנאי שההורים שלי לא נמצאים
חלק שני-תאר הנעלים שלבשת היום: מגפיים גבוהות עם עקב. השיער שלך: מעצבן!
העיניים שלך: חומות, מבריקות..וגדולות מדי!!! החולשה שלך: דיגדוגים (ויש עוד...אבל באמת נראה לכם שאחשוף אותן?) הפחד שלך: למות מבלי שמי שאני באמת אוהבת ידע את זה. הפיצה המושלמת: רגילה או זיתים... חלק שלישי- מה המילה/המשפט שאתה הכי משתמש בה במסנג'ר(Messenger): יש לי איי סי קיו... ושם אני אומרת הרבה "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח". הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: שהיום יהיה יותר טוב מאתמול הדבר הראשון שאת מבחין במין השני(או באותו מין): עיניים, שיער הדבר הפיזי הכי טוב אצלך: סורי...אין
הזמן שאתה הולך לישון: תלוי... משתדלת עד 12... אבל לפעמים זה יכול להיות גם חמש לפנות בוקר. ההגשמה הכי נהדרת שלך: זה טיפה אישי...טוב?
הזיכרון הכי טוב שלך: שאחיין שלי נולד.. חלק רביעי- אתה מעשן: עישנתי פעמים אחדות..עכשיו זה סתם מגעיל. מקלל: לצערי. שר טוב: אני מאוד אוהבת לשיר....אבל מה לעשות שאין לי קול של זמיר?
מתקלח כל יום: רק בחגים
רוצה ללכת לצבא: בטח! אין לי ארץ אחרת
אוהב את התיכון/חטיבת-הביניים: אני בחטיבה. אם היא הייתה נטולת ערסים וצפונבונים אולי הייתי נהנית ממנה. מדפיס על המחשב ואכן גם לוחץ על המקשים הנכונים: כמובן! (-ומירי עדה
) מאמין בעצמך: לא. מקבל מחלת תנועה(כלומר כשאתה בתוך מכונית או משהו כזה): לעיתים קרובות. חושב שאתה מושך: לא. חושב שאתה פריק בריאותי: לא. מסתדר עם ההורים: לא! אוהב סערות: אם זה מתחת להרבה שמיכות שהמזגן פועל- סבבה. מנגן בכלי: בעיקרון גיטרה...אבל לא מי יודע מה. חלק חמישי-בחודש האחרון האם שתית אלכוהול: כן עישנת: לא עשית סמים(מכל סוג שהוא): לא התמזמזת: לא יצאת לפגישה: הגדירו "פגישה"? הלכת לקניון: כן נזרקת: לא יצאת להחליק(קרח, סקטים לא משנה): לא הכנת עוגיות(ביתיות לא של פילסברי): לא היית מאוהב: כן הלכת לשחות עירום: לא צבעת את שיערך: לא גנבת משהו:לא חלק שישי- האם אי פעם: שיחקת משחק שבו היה כלול הורדת בגדיך: לא השתכרת: כן נתפסת עושה משהו רע: כמובן. קראו לך שקרן: כן הרביצו לך: כן גנבת מחנות: כן
אם כן האם תפסו אותך: לא שינית את הבן-זוג שהצמידו לך(בביה"ס וכולי..): הא?
חלק שבע- העתיד: באיזה גיל אתה מקווה להתחתן: ממש לא יודעת. אני רק 15....אנשים. כמה ילדים אתה רוצה: שלושה ארבעה..לא יותר. ואם אתה רוצה ילדים מה יהיו שמותיהם: יש כמה..אבל לא כאלה שאני ממש נעולה עלייהם. תאר את חתונת חלומותיך: לא משנה איפה...רק שתהיה עם מי שאני אוהבת באמת. באיזה גיל אתה רוצה למות: כשארגיש אומללה מדי בשביל החיים האלו מה אתה רוצה לעשות כשתגדל: אין יעד מסויים. רק שלא יהיה משעמם... באיזו מדינה אתה הכי מעדיף לבקר: א-י-ר-ל-נ-ד באיזו מדינה הכי היית מעדיף לגור(חוץ ממדינתנו הקטנה כמובן): שוב אירלנד! חלק שמיני- ההווה: מה אתה לובש ברגע זה: ג'ינס וסוודר. מצב הרוח שלך אכשיו: מוטרד עד בסדר. הטעם הנוכחי שיש לך בפה: מילקי. השיער שלך כמו שהוא נראה עכשיו:
העיצבון הנוכחי שלך: תראו..אני יושבת ליד מראה.
הריח הנוכחי שאתה מריח: שום ריח...אוויר צח
הדבר שאתה אמור לעשות עכשיו: שיעורים. התמונה הנוכחית במחשב שלך(ב desktop): THE CORRS הלהקה/הזמר/ת הנוכחית שאתה הכי אוהב: The Corrs Of Course
הסרט הנוכחי בתוך ה-DVD( או הוידיאו): כלום הדאגה הנוכחית שלך: מעדיפה לא לפרט. הלהבה(כלומר crush)הנוכחית שלך: דרור! |מאוהב |

LightRay

New member
ארוך...אבל נחמד

חלק ראשון- פרטים: שם: ליאת יום-הולדת: 15.6.81 מקום נוכחי:נצרת עילית צבע שיער:שאטני (צבוע) סימן בגלגל המזלות:תאומים בתוך הבית או מחוץ הבית:בפנים! חלק שני-תאר הנעלים שלבשת היום: נעלי ספורט השיער שלך: חלק ארוך העיניים שלך:כחולות החולשה שלך: נקשרת לאנשים , פחד קהל הפחד שלך: להישאר לבד, שמישהו שאני מכירה ימות הפיצה המושלמת: בלי תוספות כלל חלק שלישי- מה המילה/המשפט שאתה הכי משתמש בה במסנג'ר(Messenger): היי? הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: למה היא אפשר להתעורר מאוחר יותר? הדבר הראשון שאת מבחין במין השני(או באותו מין): עיניים וחיוך הדבר הפיזי הכי טוב אצלך: חיוך הזמן שאתה הולך לישון: אין זמן קבוע, תלוי מתי אני צריכה להתעורר למחרת ההגשמה הכי נהדרת שלך: אני עדיין צעירה... הזיכרון הכי טוב שלך: המממ...לא זוכרת כרגע משהו ספציפי:) חלק רביעי- אתה מעשן:ניסתי ולא מצא חן בעיני מקלל: משתדלת שלא. שר טוב: אוהבת לשיר בכל הזדמנות שיש אבל לא יודעת לשיר:) מתקלח כל יום: בוודאי רוצה ללכת לצבא: עברתי את זה כבר.... אוהב את התיכון/חטיבת-הביניים: היו תקופות שאהבתי והיו שלא רוצה להתחתן: מתישהו... מדפיס על המחשב ואכן גם לוחץ על המקשים הנכונים: כן מאמין בעצמך: בדרך-כלל לא מקבל מחלת תנועה(כלומר כשאתה בתוך מכונית או משהו כזה): כן...יש לי פחד מנהיגה...כשאני נוהגת וכל שניה מצפצפים לי בגלל השלט של ה"נהגת חדשה" זה מעצבן ומלחיץ! חושב שאתה מושך: לא אוהבת לדבר על עצמי חושב שאתה פריק בריאותי: לא מסתדר עם ההורים: לפעמים אוהב סערות: לא. מנגן בכלי: אורגן וחליל קצת חלק חמישי-בחודש האחרון האם שתית אלכוהול: לא עישנת:לא עשית סמים(מכל סוג שהוא): לא התמזמזת: כן יצאת לפגישה: כן הלכת לקניון: כן נזרקת: לא יצאת להחליק(קרח, סקטים לא משנה): לא הכנת עוגיות(ביתיות לא של פילסברי): עוגה נחשב? היית מאוהב: לא. הלכת לשחות עירום: לא צבעת את שיערך: כן גנבת משהו:לא חלק שישי- האם אי פעם: שיחקת משחק שבו היה כלול הורדת בגדיך: לא השתכרת: לא נתפסת עושה משהו רע: כשהייתי קטנה בטח... קראו לך שקרן: כן הרביצו לך: אחותי כשהיינו קטנות גנבת מחנות: לא אם כן האם תפסו אותך: לא שינית את הבן-זוג שהצמידו לך(בביה"ס וכולי..): ???? חלק שבע- העתיד: באיזה גיל אתה מקווה להתחתן: לפני גיל 30 כמה ילדים אתה רוצה: 3 ואם אתה רוצה ילדים מה יהיו שמותיהם:לבן- תום לבנות: דניאל, יובל , עדי תאר את חתונת חלומותיך: לא חולמת על חתונה בינתיים באיזה גיל אתה רוצה למות: מתי שאלוהים יחליט שמיציתי את עצמי בעולם מה אתה רוצה לעשות כשתגדל: מעצבת גראפית באיזו מדינה אתה הכי מעדיף לבקר: הולנד, איטליה, אירלנד , אוסטרליה , אנגליה איפה היית רוצה לגור? אם לא בישראל אז בהולנד חלק שמיני- ההווה: מה אתה לובש ברגע זה: פיג'מה מצב הרוח שלך עכשיו: עייפה הטעם הנוכחי שיש לך בפה: מה זה השאלות האלה??? השעיר שלך כמו שהוא נראה עכשיו:דווקא מסודר העיצבון הנוכחי שלך: לא עצבנית עכשיו הריח הנוכחי שאתה מריח: ושוב...מה אלה השאלות האלה??? הדבר שאתה אמור לעשות עכשיו: להסלבט מול המחשב? התמונה הנוכחית במחשב שלך: הקורס הלהקה/הזמר/ת הנוכחית שאתה הכי אוהב: הקורס, סוזן ווגה , לורד אוף דה דאנס , ויש עוד מלאאאאאאאאאאאא - אני מתה על מוזיקה!!! הדאגה הנוכחית שלך: לעבור את השנה הראשונה בהצלחה...ואז את השניה...השלישית והרביעית....:) הלהבה(כלומר crush)הנוכחית שלך: הממממ.....בועז ואני מוסיפה עוד קטגוריה: דיסק מומלץ:הפסקול של הסרט שרק !!!

עכשיו אני../images/Emo98.gif

חלק ראשון פרטים: שם:צחי. יום הולדת:3.11.85. מקום נכוחי:כפר סבא. צבע שיער:שחור. סימן בגלגל המזלות:עקרב. חלק שני-תיאור הנעלים שלבשת היום:ספורט(היה לי שיעור ספורט היום). השיער שלך:קוצים בדרך כלל. העיניים שלך:חומות. החולשה שלך:כלבים (גורים בעיקר). הפחד שלך:שהקורס לא יוציאו דיסק חדש. הפיצה המושלמת:בלי תוספות. חלק שלישי- מה המילה/המשפט שאתה הכי משתמש בה במסנג'ר:"מה המצב". הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: לראות את חברה שלי. הדבר הראשון שאת מבחין במין השני:עיניים. הדבר הפיזי הכי טוב אצלך:כתפיים(אל תשאלו אותי למה פשוט הרבה בנות אומרות שיש לי כתפיים הורסות
) הזמן שאתה הולך לישון:תלוי, חלק רביעי: אתה מעשן:לא מקלל:כן שר טוב:דווקא כן,אפילו המורה של המוזיקה בחטיבה ביקש ממני שאני יהיה במקהלה של הבית ספר. מתקלח כל יום:כן רוצה ללכת לצבא:ב25 ליולי 2004, אני מתגייס. אוהב את התיכון/חטיבת-הביניים: אהמ...לא. רוצה להתחתן:כן. חושב שאתה מושך:לא. חושב שאתה פריק בריאותי:ממש לא. אוהב סערות:לא. מנגן בכלי:כינור,פסנתר, קלרניט, גיטרה חשמלית וקלאסית, תופים וחצוצרה.
סתם אני לא יודע לנגן על כלום חשבתי על גיטרה חשמלית אבל לא יצא. חלק חמישי- האם שתית אלכוהול:כן. עישנת סמים(מכל סוג שהוא):לא התמזמזת:כן. יצאת לפגישה:כן. הלכת לקניון:כן. הכנת עוגיות(ביתיות לא של פילסברי):לא. היית מאוהב:כן, ועדיין מאוהב. הלכת לשחות עירום:לא. צבעת את שיערך:כן. חלק שישי- השתכרת:כן
נתפסת עושה משהו רע:כן. קראו לך שקרן:כן. הרביצו לך:כן. גנבת מחנות:לא. אם כן האם תפסו אותך:לא חלק שבע-העתיד: כמה ילדים אתה רוצה:4 מה יהיו שמותיהם:ג'ים, שרון אנדריאה וקרוליין
. באיזה גיל אתה רוצה למות:100 מה אתה רוצה לעשות כשתגדל:מהנדס. באיזו מדינה אתה הכי מעדיף לבקר:אירלנד. איפה היית רוצה לגור:רק בישראל. חלק שמיני-ההווה: מה אתה לובש ברגע זה:מכנסיים וחולצה. מצב הרוח שלך עכשיו:מצויין. הטעם הנוכחי שיש לך בפה:שוקלד. השער שלך כמו שהוא נראה עכשיו:מבולגן. העיצבון הנוכחי שלך:אין. הדבר שאתה אמור לעשות עכשיו:לישון. התמונה הנוכחית במחשב שלך:תמונה של ה
כמובן. הלהקה/הזמר/ת הנוכחית שאתה הכי אוהב:הקורס. הדאגה הנוכחית שלך:לא להצליח לקום מחר בבוקר. האהבה(כלומר crush)הנוכחית שלך:חברה שלי.

גמני......

חלק ראשון- פרטים: שם: אופליה יום-הולדת: 29 נובמבר מקום נוכחי:ת"א. ישראל צבע שיער:ג´נג´י סימן בגלגל המזלות:קשת בתוך הבית או מחוץ הבית:שניהם חלק שני-תאר הנעלים שלבשת היום: מגפיים בצבע בורדו השיער שלך: תלתלים. העיניים שלך:חום בהיר. החולשה שלך:רוקנרול הפחד שלך: אין לי.. הפיצה המושלמת: טונה עגבניה ופפרוני. חלק שלישי- מה המילה/המשפט שאתה הכי משתמש בה במסנג´ר(Messenger): יש לי אבל אני לא בבית. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: לחזור לישון!!!! הדבר הראשון שאת מבחין במין השני(או באותו מין): שיער ועיניים. הדבר הפיזי הכי טוב אצלך: הכל!!!! הזמן שאתה הולך לישון: אני כל היום ישנה בהפסקות ומתשהו מאוחר בלילה ישנה כמה שעות רצוף. ההגשמה הכי נהדרת שלך: אני עדיין חיה. הזיכרון הכי טוב שלך: נסיעה ספונטנית לבית הפנקייק!!! חלק רביעי- אתה מעשן:כן. מקלל: כן. שר טוב:לפעמיים. מתקלח כל יום: כן רוצה ללכת לצבא: רציתי ,הגייסתי, השתחררתי(אחרי שבוע). אוהב את התיכון/חטיבת-הביניים: געגועים!!!! רוצה להתחתן: אולי...... מדפיס על המחשב ואכן גם לוחץ על המקשים הנכונים: כן מאמין בעצמך: כן!!! מקבל מחלת תנועה(כלומר כשאתה בתוך מכונית או משהו כזה): לא! חושב שאתה מושך: תמיד!!! חושב שאתה פריק בריאותי: לפעמים. מסתדר עם ההורים: כשאני לא גרה איתם - כן. אוהב סערות: אם אני מתחת לגג - כן. מנגן בכלי: תלוי איזה........ חלק חמישי-בחודש האחרון האם שתית אלכוהול: כן עישנת:כן. עשית סמים(מכל סוג שהוא): לא מגלה.... התמזמזת: כן יצאת לפגישה: כן הלכת לקניון: כן נזרקת: לא יצאת להחליק(קרח, סקטים לא משנה): לא הכנת עוגיות(ביתיות לא של פילסברי): לא היית מאוהב: כן. הלכת לשחות עירום: לא צבעת את שיערך: לא. גנבת משהו:לא חלק שישי- האם אי פעם: שיחקת משחק שבו היה כלול הורדת בגדיך: כן השתכרת: כן נתפסת עושה משהו רע: כן קראו לך שקרן: כן הרביצו לך: כן גנבת מחנות: כן אם כן האם תפסו אותך: לא שינית את הבן-זוג שהצמידו לך(בביה"ס וכולי..): כן חלק שבע- העתיד: באיזה גיל אתה מקווה להתחתן: ברחוק..... כמה ילדים אתה רוצה: כמה שפחות.. ואם אתה רוצה ילדים מה יהיו שמותיהם:אין לי שמן של מוסך.. תאר את חתונת חלומותיך: אני לא חולמת להתחתן!!. באיזה גיל אתה רוצה למות: זה לא תולי בי. מה אתה רוצה לעשות כשתגדל: בן אדם. באיזו מדינה אתה הכי מעדיף לבקר: כל מקום בעולם טוב בשבילי. באיזו מדינה הכי היית מעדיף לגור(חוץ ממדינתנו הקטנה כמובן): הודו חלק שמיני- ההווה: מה אתה לובש ברגע זה: ג´ינס כחול חולצה אדומה עם צווארון וסודר שחור. מצב הרוח שלך אכשיו: כרגיל עייפה! הטעם הנוכחי שיש לך בפה: אגוזי קשיו. השעיר שלך כמו שהוא נראה עכשיו:מירי אומרת בסדר. העיצבון הנוכחי שלך: כככווולללםם הריח הנוכחי שאתה מריח:של מירי. הדבר שאתה אמור לעשות עכשיו: לעבוד התמונה הנוכחית במחשב שלך(ב desktop): THE CORRS אבל זה כי מירי לא נותנת לי להחליף! הלהקה/הזמר/ת הנוכחית שאתה הכי אוהב: אלמנה שחורה הסרט הנוכחי בתוך ה-DVD( או הוידיאו): גבעת חלפון אינה עונה הדאגה הנוכחית שלך: העבודה הלהבה(כלומר crush)הנוכחית שלך: חסוי!!!!

gracie

New member
תקראו את שלי:::

חלק ראשון- פרטים: שם: נועה יום-הולדת: 5 נובמבר מקום נוכחי:מיתר צבע שיער:חום סימן בגלגל המזלות:עקרב חלק שני-תאר הנעלים שלבשת היום: מרטינס כחולות השיער שלך:חלק העיניים שלך:חום בהיר. החולשה שלך:אוכל הפחד שלך:שירה מול קהל הפיצה המושלמת: זיתים ירוקים חלק שלישי- מה המילה/המשפט שאתה הכי משתמש בה במסנג´ר(Messenger): מה המצב? הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: לחזור לישון!!!! הדבר הראשון שאת מבחין במין השני(או באותו מין): עיניים. הדבר הפיזי הכי טוב אצלך: האף הזמן שאתה הולך לישון:11 ההגשמה הכי נהדרת שלך: . הזיכרון הכי טוב שלך: גרמניה עם המשפחה... חלק רביעי- אתה מעשן:כן. מקלל: כן. שר טוב:כן מתקלח כל יום: כן רוצה ללכת לצבא: אחרי מכינה קדם צבאית אוהב את התיכון/חטיבת-הביניים: נחמד... רוצה להתחתן: כן מדפיס על המחשב ואכן גם לוחץ על המקשים הנכונים: כן מאמין בעצמך: בדרך כלל... מקבל מחלת תנועה(כלומר כשאתה בתוך מכונית או משהו כזה): לא! חושב שאתה מושך: לא חושב שאתה פריק בריאותי: ממש לא!! מסתדר עם ההורים: כן. אוהב סערות: אם אני מתחת לגג - כן. מנגן בכלי: לא, רק על העצבים... חלק חמישי-בחודש האחרון האם שתית אלכוהול: כן עישנת:כן. עשית סמים(מכל סוג שהוא): כן התמזמזת: לא יצאת לפגישה: לא הלכת לקניון: כן נזרקת: לא יצאת להחליק(קרח, סקטים לא משנה): לא הכנת עוגיות(ביתיות לא של פילסברי): לא היית מאוהב: כן. הלכת לשחות עירום: לא צבעת את שיערך: לא. גנבת משהו:לא חלק שישי- האם אי פעם: שיחקת משחק שבו היה כלול הורדת בגדיך: כן השתכרת: כן נתפסת עושה משהו רע: כן קראו לך שקרן: כן הרביצו לך: כן גנבת מחנות: כן אם כן האם תפסו אותך: לא שינית את הבן-זוג שהצמידו לך(בביה"ס וכולי..): כן חלק שבע- העתיד: באיזה גיל אתה מקווה להתחתן: בעתיד.... כמה ילדים אתה רוצה: 3 ואם אתה רוצה ילדים מה יהיו שמותיהם:?? אין לי מושג?? חתונת חלומותיך: הנסיך וויליאם!! . באיזה גיל אתה רוצה למות: 80 . מה אתה רוצה לעשות כשתגדל: זמרת (לא יקרה...) . באיזו מדינה אתה הכי מעדיף לבקר: אירלנד . באיזו מדינה הכי היית מעדיף לגור(חוץ ממדינתנו הקטנה כמובן): ארה"ב חלק שמיני- ההווה: מה אתה לובש ברגע זה: ג´ינס כחול ופליז של פוקס מצב הרוח שלך אכשיו: כרגיל עייפה! הטעם הנוכחי שיש לך בפה: גרעיני חמניה... השעיר שלך כמו שהוא נראה עכשיו:קוקו העיצבון הנוכחי שלך: המורה ליסטוריה הריח הנוכחי שאתה מריח:גרעיני חמניה... הדבר שאתה אמור לעשות עכשיו:שיעורים התמונה הנוכחית במחשב שלך: מצורפת להודעה. הלהקה/הזמר/ת הנוכחית שאתה הכי אוהב: מייקל ג'קסון הסרט הנוכחי בתוך ה-DVD( או הוידיאו): ההופעה של אס קלאב 7 (אל תשאלו...) הדאגה הנוכחית שלך: הבגרויות הלהבה(כלומר crush)הנוכחית שלך: גווין מהתכנית של עשה זאת בעצמך (בי בי סי פריים) והנסיך וויליאם.

shelly egan

New member
חבל...

עשיתי פרטים על עצמי, אבל משום מה זה לא נשלח ואין לי כוח לעשות עוד פעם...

RVD18

New member
עכשיו אני

קצת באיחור אבל תסלחו לי על זה. חלק ראשון- פרטים: שם: אסף יום-הולדת: 20/7. מקום נוכחי: הבחת שלי, נתניה, ישראל. צבע שיער: שחור סימן בגלגל המזלות: סרטן בתוך הבית או מחוץ הבית: בפנים חלק שני-תאר הנעלים שלבשת היום: נעלי ספורט. השיער שלך: שיער קצר, לא תספורת צבאית אבל קצר. העיניים שלך: ירוקות החולשה שלך: ביישן הפחד שלך: לא למצוא את האחת. הפיצה המושלמת: עם זיתים. חלק שלישי- מה המילה/המשפט שאתה הכי משתמש בה במסנג'ר(Messenger): "מה המצב?". הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: עוד X ימים חוזרים הביתה (כשאני בבסיס). הדבר הראשון שאת מבחין במין השני(או באותו מין): ממממ...לא יודע הדבר הפיזי הכי טוב אצלך: עיניים הזמן שאתה הולך לישון: בבית- זה משתנה אבל לא מוקדם. בצבא- גם לא קבוע אבל בד"כ בין 22:00 ל 23:00. ההגשמה הכי נהדרת שלך: אין לי... הזיכרון הכי טוב שלך: הבר מצווה שלי. חלק רביעי- אתה מעשן: לא מקלל: משתדל שלא. שר טוב: לפעמיים. מתקלח כל יום: כן רוצה ללכת לצבא: אני שם... אוהב את התיכון/חטיבת-הביניים: הייתי מוכן לחזור...לא שזה היה כזה כיף... רוצה להתחתן: בוודאי. מדפיס על המחשב ואכן גם לוחץ על המקשים הנכונים: כן מאמין בעצמך: כן מקבל מחלת תנועה(כלומר כשאתה בתוך מכונית או משהו כזה): חושב שלא. חושב שאתה מושך: לא. חושב שאתה פריק בריאותי: לא יודע. מסתדר עם ההורים: כן. אוהב סערות: לא. מנגן בכלי: אורגן חלק חמישי-בחודש האחרון האם שתית אלכוהול: לא עישנת:לא עשית סמים(מכל סוג שהוא): לא התמזמזת: לא יצאת לפגישה: לא הלכת לקניון: כן נזרקת: לא יצאת להחליק(קרח, סקטים לא משנה): לא הכנת עוגיות(ביתיות לא של פילסברי): לא היית מאוהב: לא. הלכת לשחות עירום: לא צבעת את שיערך: לא גנבת משהו:לא חלק שישי- האם אי פעם: שיחקת משחק שבו היה כלול הורדת בגדיך: לא השתכרת: לא נתפסת עושה משהו רע: לא זוכר, כנראה שכן.. קראו לך שקרן: כן הרביצו לך: כן גנבת מחנות: לא אם כן האם תפסו אותך: לא שינית את הבן-זוג שהצמידו לך(בביה"ס וכולי..): כן. חלק שבע- העתיד: באיזה גיל אתה מקווה להתחתן: צריך לחשוב על זה...לא בקרוב אבל גן לא מאוחר מדי... כמה ילדים אתה רוצה: 2-3 ואם אתה רוצה ילדים מה יהיו שמותיהם: לבנות- שירלי. תאר את חתונת חלומותיך: חתונה צנועה עם כל הקרובים. באיזה גיל אתה רוצה למות: איזו מין שאלה זאת?!? מה אתה רוצה לעשות כשתגדל: לעבוד ב-WWE (זה מעין חלום שלא יתגשם). באיזו מדינה אתה הכי מעדיף לבקר: צרפת.. באיזו מדינה הכי היית מעדיף לגור(חוץ ממדינתנו הקטנה כמובן): קנדה או ארה"ב. חלק שמיני- ההווה: מה אתה לובש ברגע זה: טרנינג. מצב הרוח שלך אכשיו: רגיל הטעם הנוכחי שיש לך בפה: אין לי טעם בפה. השיער שלך כמו שהוא נראה עכשיו: רגיל, בלי ג'ל. העיצבון הנוכחי שלך: לא יודע... הריח הנוכחי שאתה מריח: אין פה ריח מיוחד. הדבר שאתה אמור לעשות עכשיו: לנוח התמונה הנוכחית במחשב שלך(ב desktop): אין לי רקע עכשיו. הלהקה/הזמר/ת הנוכחית שאתה הכי אוהב: THE CORRS, חיים משה. הסרט הנוכחי בתוך ה-DVD( או הוידיאו): TNA הדאגה הנוכחית שלך: עד לא מזמן- לסיים את הטירונות בשלום. עכשיו אני לא דואג. הלהבה(כלומר crush)הנוכחית שלך: אין כזו.

למעלה