אם בא לכם....

mimi bar

New member
אם בא לכם....../images/Emo91.gif

שלום לכולם אני מחפשת דיסקים כדי לשדרג את הסיפריה שלי קצת (קצת הרבה). הבעיה היא שאני ממש גרועה בשמות!!! וגם לא הייתי כאן הרבה זמן אז אין לי מושג מי נגד מי. אני אוהבת את הטראנס שלי אפל (סטייל ההוא שנהרג בהודו), עם כמה שיותר צלילים וכמה שפחות מונוטוני. משהו של 7-8-9 בבוקר. צלילים עבים לא דקים כמו של הערסים. אז עם הבנתם אותי - אתם גדולים! --------המלצות וכמה שיותר---------- תודה מראש

Z R u b A V e L

New member
אז ככה

לזה שנהרג בהודו היה הרכב בשם COSMA והאמת שאני אישית לא כל כך אהבתי את הסגנון ככה שלא התעמקתי מי יודע מה בנושא.. עוד משהו...אני מבין למה את מתכוונת כשאת אומרת שאת מחפשת "מוזיקה לבוקר" אבל לא מסכים איתך ולמה.. אני אומר שאם ה DJ שעומד מולך הוא טוב הוא יכול להכניס מה שהוא רוצה מתי שהוא רוצה ואיך שהוא רוצה (כמובן שהוא בונה את זה בצורה נכונה) אם זה בבוקר בלילה בזריחה או בשקיעה... בכל מקרה אני רוצה להמליץ לך על הרכב שאני אישית מאוד אוהב אולי הוא יהיה לך מנימליסטי מדיי ואולי תפתחי לפן אחר בטראנס שלא יצא לך לחקור (או שאת כבר מכירה) קיצר מספיק חפירות חפשי כל מה שקשור להרכב הזה organic noise

המלצה

טובה נתת לה. זה באמת פן חדש.. על אף שאיך שלא מסובבים את זה.. זה ניגמר בחפירות בסוף.

MidNight Flame

New member
חולק עלייך פעמיים,

רינקדינק הראשון יותר טוב מהשני ויותר מתוחכם לדעתי ופסייסקס? ה2 אלבומים הראשונים שלהם כל כך הרבה יותר טובים... הרימיקסים די עלובים ואולי גם הדיסק הכי חלש שלהם.

subzerx

New member
בקשר rinkadink

צודק האלבום rabbit from darkside אלבום יותר טוב

דייב דנ

New member
אם אהבת

אם אהבת את תקוסמה, את בטח תאהבי את ATMOS יש שיגידו שקוסמה שאב ממנו הרבה רעיונות, אבל בשעת פטירתו של אדם לא שופכים עליו קיטונות של רותכין. את יכולה לנסות גם את SON KITE אלה עם כן זה פרוגרסיב מידי בשבילך, והמלצה אישית שלי הרכב ישן בשם אלמנט או אולי ככה ELEMENT שיהיה בסבבה.

Nofale

New member
חחחחחחחחחח

Wizack Twizack - Satans Little Helper חחחחחחחחחחחחחח איזה קטע מצחיק !! אני אשכרה יושב פה וצוחק איתו !!! חחחחחחחחחחחחחח מי שמוצא לי קטע יותר מצחיק מזה מקבל מה שהוא רוצה

למעלה