אם בא לכם,אני בצ'אט
M moranka New member 5/12/07 #4 "העשב של השכן"? סדרה נחמדה... (ראיתי בהודו את העונה הראשונה, עכשיו אני במרתון העונה השנייה, בקרוב לשלישית)
"העשב של השכן"? סדרה נחמדה... (ראיתי בהודו את העונה הראשונה, עכשיו אני במרתון העונה השנייה, בקרוב לשלישית)
ז זלמן שוש New member 6/12/07 #9 אין לי מושג על מה אתה מדבר... אהבתי מאוד את הסדרה הזאת. היה שם גם את ההוא ששיחק את 'דקלן' מתיכון הלבבות השבורים.
אין לי מושג על מה אתה מדבר... אהבתי מאוד את הסדרה הזאת. היה שם גם את ההוא ששיחק את 'דקלן' מתיכון הלבבות השבורים.
M moranka New member 7/12/07 #10 שושי, על מה אתה מדבר? ואיפה יש את דקלן ששיחק בתיכון הלבבות השבורים???? (שזאת סדרה שבחיים לא הייתי מפספסת, חבל שלא מוציאים את זה על דיוידי...)
שושי, על מה אתה מדבר? ואיפה יש את דקלן ששיחק בתיכון הלבבות השבורים???? (שזאת סדרה שבחיים לא הייתי מפספסת, חבל שלא מוציאים את זה על דיוידי...)
ז זלמן שוש New member 7/12/07 #11 הדשא של השכן שאני מדבר עליה היא סדרה אוסטרלית ,שעוקבת אחרי שני משפחות. פאק, זה לא דקלן אולי. הבחור הזה עם האמא האלכוהוליסטית. שהיה לו גם רומן עם המורה (מיס מילאנו).
הדשא של השכן שאני מדבר עליה היא סדרה אוסטרלית ,שעוקבת אחרי שני משפחות. פאק, זה לא דקלן אולי. הבחור הזה עם האמא האלכוהוליסטית. שהיה לו גם רומן עם המורה (מיס מילאנו).