אם אתם זוכרים אז...

אם אתם זוכרים אז...

בזמנו היה שירשור על שאלות ששואלים בראיונות עבודה והוזכר שם משהו על "פוטו-פיניש" בלי פירוט יותר מידי אני ממש אודה למי שיוכל לפרט מה השאלה . תודה מראש הזמר שמתכונן לראיון עבודה - אבל בעיקר למבחנים

yair24

Member
כן...

השאלה היתה כזאת: היפאנים אוהבים לעשות תחרות צבים יש שלושה מסלולים ובכל מסלול יש צב. כשצב מגיע לסוף הוא נוגע בחיישן שמרים פולס למשך זמן של חצי שניה. עכשיו היפאנים הם אנשים מאוד עסוקים (הם אוכלים הרבה אורז אז יש להם עצירות והם כל היום בשרותים) לכן אין להם יכולת לעמוד כל היום ליד המסלול ולראות איזה צב ניצח... אתה מהנדס שצריך לתכנן להם מערכת כזאת שבעוד שבועיים היפאנים יבואו ויראו איזה צב הגיע ראשון איזה שני ואיזה שלישי... יאיר

yair24

Member
יפה!!

כבר עלית על הכיוון. ואני אתן לך עוד רמז שאני זוכר: SHIFT REGISTER. האמת שפתרתי את השאלה הזאת אחרי הרבה גימגומים ועזרה מהבוחנים.... יאיר

yair24

Member
רק תדע לך דבר אחד...

בראיון אחרי שהצלחתי להגיע לפתרון אז הם לקחו שלושה פליפלופים שחיברתי ושאלו אותי: "מה זה מזכיר לך?" אז אמרתי להם "זה מזכיר לי שלושה פליפלופים שמחוברים יחד" אז הם אמרו לי נו ואיך קוראים לזה? "לא יודע?" (אמרתי) ואז הם אמרו לי "SHIFT REGISTER!!! מה אתה לא למדת את זה אף פעם?" בוא נגיד שהעובדה שלא שמעתי על זה אף פעם פלוס העובדה שהראיון היה חלש מינוס... לא ממש עזרה לי להתקבל לשם... יאיר

../images/Emo12.gif

ובאיזה מקום(קורס) היית צריך ללמוד את זה? תודה בכל מקרה עד עכשיו

yair24

Member
באמת שאני לא יודע.... אולי תכן לוגי

או ספרתיות...

למעלה