אם אפשר שאלת הנקה/שאיבה בבקשה

shesek75

New member
אם אפשר שאלת הנקה/שאיבה בבקשה

שלום לכולן. יש לי בבקהש שאלה - יש לי תינוקת בת חמישה וחצי חודשים וביום שלישי אני אצטרך להשאיר אותה ולנסוע לפגישה. אני אשאב כמה שצריך הבעיה היא שאם אני חמש שעות מחוץ לבית הציצי שלי בטח יתפקע כבר ואני לא רואה איך אני מצליחה לשאוב במיוחד שיש לי משאבה חשמלית. אם אני אשים עלי כרוב זה יעזור עד שאחזור הביתה? יש למישהו עוד עצות? אני יכולה לשאוב את עצמי ידנית בשירותים אולי? כל עצה תתקבל בברכה תודה

rnavina

New member
את מתכוונת שלא יהיה לך איפה לשאוב?

אז לכי לשירותים ותסחטי ידנית. בכרוב לא הייתי משתמש כי התינוקת קטנה יחסית וכי את נעדרת רק חמש שעות. אולי בכל זאת נסי לברר אם תוכלי לקבל חדר לעשר דקות ולשאוב בו עם המשאבה שלך. בהצלחה

5 שעות אפשר לשרוד

קצת לוחץ, אבל גם בלילה יש לפעמים כאלו פערים, לא? בכל מקרה אולי תנסי להשיג משאבה ידנית או כמו שארנבינה הציעה

לא לשאוב בשירותים

לא נחמד בשירותים, עזבי אותך. קחי את החשמלית איתך אם את רגילה אליה, בכל מקום בו את נמצאת פני לאישה נחמדה, תסבירי שאת צריכה חדר שננעל מבפנים כדי לשאוב. בדרך כלל שמחים לעזור. אם אין מקום בנמצא את תמיד יכולה להכנס לכל סניף שהוא של קופ"ח ולבקש מקום לשאיבה מאחות. מעולם לא נתקלתי בסירוב. קחי איתך צידנית קטנה עם קרחום לשימור החלב. כרוב את לא צריכה, את הרי לא רוצה לייבש, הוא ישתה בבית ואת תשאבי במקביל. כשתחזרי הביתה יהיה לו חלב טרי למחר או קפוא שיחזיק חודשיים שלושה בהקפאה. עם הכרוב תעשי סלט

JJ2004

New member
אפשר לשאוב אפשר גם רק לחלץ קצת ידנית

אם יש לחץ. לא לשכוח לקחת רפידות ליום כזה!!

פישים

New member
5 שעות יהיו לא נעימות אבל תשרדי

אם תרגישי ממש לחץ - את יכולה לסחוט קצת בשירותים. אני מניחה שאת עם רפידות (אם לא, שימי) - כדי שכשהגוף ישחרר קצת לחץ לבד, יהיה מה שיספוג את החלב. מקווה שלמטרות טובות

פישים

New member
אהמ...יצטרכו למצוא מניקה טריה יותר

יש אייקון נבוך? ממש קצת אחרי זה בבת אחת הפסקתי להשתמש. גם לי יש חבילה סגורה בבית. מוכנה למצוא להן בית חם (ובטוחה שיהיה להן ביקוש במפגשוק).

שקנאית11

New member
וואלה, לא חשבתי על המפגשוק!

אם זה יהיה רחוק אולי ניסע ביחד או שאתן לך את הרפידות למסור?

פישים

New member
בהנחה שאבוא וכו' - בסבבה

אני לא מאד אוהבת את הסוג הזה של המפגשים. מצד שני - עדיין לא בדקתי את המצאי המשפחתי של בגדי חורף בנים לגיל שנה-שנה וחצי, ומתאפקת לא לקנות עוד כמה מכנסיים חמים למהממון + אם במקרה אפול על איזו שמלה מוצלחת למי מהן, או הפתעה אחרת מהזן המאד גירלי + כמה שיחות נעימות - שווה לי! אז נראה

shesek75

New member
תודה לכולכן.

גרמתם לי לחשוב שאולי 5 שעות זה באמת לא כזה נורא :) המון תודה

למעלה