אם אפשר- סקרון קטן.

E G the men

New member
אם אפשר- סקרון קטן.

לא ממש קשור לפורום הזה אלא יותר למכוניות אבל פה ישנם הרבה נהגים חדשים כמוני אז אני אנסה פה. איזה רכב קניתם לאחר שנגמר המלווה/לאחר שקיבלתם רשיון? אני פונה לאלה עם תקציב של בן 17 נורמלי של כ 10-15 אלף, לא כאלה שישר רצו לאבא שיקנה להם משהו ב 30. אז איזה אוטו קניתם? ממליצים עליו? עושה בעיות? תודה מראש! אני אישית חושב ללכת על פג'ו 106 או מאזדה 323 F שנתון 94 משהו כזה.

Marble Arch

New member
חשוב שתדע

שכשקונים אוטו ועושים לו טסט - בזאת לא נגמרות ההוצאות, יש תחזוקה שוטפת (בעיקר למכוניות ישנות), ביטוח, דלק וכ'. כשקונים אוטו כדאי להוסיף לתקציב את ההוצאות האלה. וניראה לי שבפורום מכוניות יוכלו לעזור לך יותר. אני חושבת שחשוב מאוד כשקונים אוטו ראשון, שני או שמיני- ללכת עם מישהו שמבין בזה (הן במכוניות והן בקנית מכוניות) כדי להיות פחות פגיע לרמאויות וגם כדי שיתן לך יותר ידע על המכונית- למשל אומרים שמאוד יקר לטפל בפג'ו כי החלקים מאוד יקרים. אין לי מושג כי אני לא מבינה בזה, אבל אלה דברים שכדאי לשקול. ד"א, אח שלי קנה אוטו בשוק מכוניות ב5000 שקל אחרי טסט, צחקתי עליו המון אבל בינתיים האוטו נוסע יופי....

ran 15

New member
אישית אבא שלי לא יתן לי גם 4 אלף

לקנות אוטו.. יש לנו שתי מכוניות 4 נהגים... אחת הילוכים שנת 94 אחת אוטומטית שנת 2003 ...

8-AN

New member
5000 ? לא חבל על הכסף??

חבר שלי קנה סקודה פיבוריט ב2000 שקל חחח לא בשוק מכוניות לא כלום מצב בנזונה

adidas88

New member
אמממ

אני אישית לא קניתי אוטו כי לאחיות שלי ולי יש אוטו משלנו (פיג'ו 405) אבל אני יכולה להגיד לך שידיד שלי קנה אוטו לבד....פיאט נראה לי ב3,500 ש"ח. הוא היה איתה כמעט שנתיים אבל הוא מכר אותה כי דלק עולה המון...

E G the men

New member
אני גם מתכנן להביא משהו זול

אבל לא עד כדי כך, משהו בעשירייה גג 13... ואני מודע לביטוחים והטיפולים, זה כבר אמא תשלם, חייבת להיות השתתפות עצמית של ההורים לא?

adidas88

New member
נשמע די זול

אבל נראה לי זה היה אוטו טוב אז מה זה משנה?

ChilD SouL

New member
אהמ...

אני מתכננת לקנות מאזדה 323F, מתישהו בעתיד הקרוב-רחוק. אחלה אוטו.

ChilD SouL

New member
אני בחורה....

ויודעת כי מכירה אנשים עם הרכב הזה ושמעתי רק דברים טובים עליו. חוצמזה, שזה אוטו יפה. [הנה, משפט של בחורה טיפוסית
]

wil

New member
זו בסה"כ מזדה 323, לטוב ולרע

לטוב- אמינה. לרע - משעממת. רק הלבישו עליה "לוק" חיצוני יפה. זה הכל.

danihashamen

New member
../images/Emo45.gif

יש לי מאזדה לאנטיס, ואני חייב להגיד.. שנורא משעמם לנהוג בה. בתכלס ה-323F, ניסו לתת לה מראה ספורטיבי כזה, אבל חוץ מזה.. היא 323 רגילה [מנסיון, נסעתי על של חבר
]

danihashamen

New member
לא יודע .. גם ב323F יש הרגשה כזו

של מכונית משפחתית.. ות'אמת, אולי זה רק במכונית שלנו, למרות שהיא יחסית מצויידת במנוע נחמד, שאני לוחץ על הדוושת גז, אני לא ממש מרגיש תגובה.. שאני מגיע ל90 אני מרגיש שהאוטו מתאמץ לעלות עוד טיפה.. ואני תמיד מרגיש שאני נוהג באוטו "של ההורים שלי", כי זו ההרגשה שמאזדה נותנת לי לפחות, לא כ"כ מכונית לצעירים לפי דעתי. [כמובן שהכל פה זה דעתי האישית :ס]

אזרח111

New member
לדעתי זה כבר לא עניין של האוטו עצמו

לפי מה שאתה מתאר, זה נשמע לי כמו סיפור של תיבת הילוכים אוטומטית לא מוצלחת במיוחד. נסה לנהוג על אותו אוטו, רק עם תיבת הילוכים ידנית, ותרגיש את ההבדל.

danihashamen

New member
נהגתי.

ב323F של חבר שלי, היא עם גיר רגיל, וגם בה קיבלתי את אותה תחושה.

אזרח111

New member
לדבר שכזה יכולות להיות הרבה סיבות.

לא בהכרח שככה האוטו מיוצר. אתה יכול להסיק כך רק אם נהגת על אוטו חדש או אוטו שאתה בטוח ויודע שהוא דנדש מבחינה מכנית.

למעלה