אם אפשר לשאול

• פותח הנושא gah
  • פורסם בתאריך

gah

New member
אם אפשר לשאול

על מה הסדרה אמריקן איידול ואם שווה להוריד אותה?

amitooshacham

New member
טל ../images/Emo13.gif

אמריקן איידול היא סדרה שבה מתחרים זמרים מארה"ב, על חוזים בשווי מיליוני דולרים. בשלב הראשון המתחרים שרים קטע קצר, ושלושה שופטים מחליטים אם המתחרה עובר או לא עובר לשלב הבא. בשלב השני המתחרים שרים קטע קצת יותר ארוך, ושלושת השופטים בוחרים את 100 המתחרים הסופיים שיעברו לשלב השלישי (באמריקן איידול 1 יצאו בערך 110, באיידול 2 יצאו 130). ה130 פיינליסטים עוברים לשלב השלישי, שבו הם שרים בקבוצות של 3-4, והשופטים בוחרים משם את ה-32 המתחרים הסופיים שיעברו לשלב הלפני אחרון. בשלב הרביעי והלפני אחרון, מתחלקים ה32 מתחרים לארבע קבוצות של שמונה, ומופיעים. כל פרק קבוצה אחת של שמונה מופיעים. פרק אחד אחרי ההופעה שלהם, יש פרק תוצאות מיוחד, שבו מגלים איזה שני מתחרים עברו לשלב הסופי. מי שבוחר איזה שני מתחרים יעברו הוא הקהל האמריקאי, שמצביע בטלפון למתחרה שהוא בחר. רק שניים מתוך כל קבוצה של שמונה עולים. אחרי שמכל ארבעת הקבוצות נבחרו שני מתחרים, יש תוכנית מיוחדת, שבה לוקחים מתחרים שלא הגיעו לשלב הסופי, אבל לדעת השופטים הם טובים. הם שרים, כמובן, ומתכום אמריקה בוחרת ארבעה שיעלו לשלב הסופי. בסך הכל, בשלב הסופי יש 12 אנשים. ה-12 מתחרים האלה שרים בכל תוכנית שיר אחד, ותוכנית אחת אחרי זה, מגלים מי מבין ה-12 קיבל את הכי מעט קולות מההצבעות של האמריקאים, והוא עף מהתוכנית. עד שנשאר אחד... זה הכל. ירון, תשלים מה שהחסרתי ושכחתי..

gah

New member
וואי נשמע שווה!

היה על זה במקרה כתבה אתמול או שלשום ב"פיוז"?

14מתן

New member
לאאאאאא בפיוז היה על fame academy !

בסגנון של אמריקן איידול רק קצת שונה גם בהתחלה היו מיונים ואז נבחרו 12 אנשים לגור בטירה ענקית יחד שכל רגע מצלמים אותם יש להם מן "שיעורים" כל כמה זמן למשל פיתוח קול שאחד המתמודדים מתאמן עם המורה לפיתוח קול על שיר שבו הוא ישיר כדי לשרוד (נשמע די מפגר ומשעמם בתוך הטירה אבל זה מעניין ומצחיק גם) - זה פרק בפני עצמו אמממממ ואז בסוף כל שבוע המורים בוחרים שלושה מהמתחרים שיופיעו כדי לשרוד בתוכנית המיוחדת שמשודרת ביום שישי שלושת המתחרים שנבחרו שרים שיר שהם מחדשים ואז מתקשרים ומצביעים למי שאתה רוצה שישאר מי שיש לו הכי הרבה קולות "ניצל" ואז נערכת הצבעה של כל שאר ה"תלמידים" שבהם הם בוחרים מי מבין השניים שנשארו כדי לשרוד ישאר מי שמקבל יותר קולות נשאר ומי שפחות מועף מהאקדמיה
שווה ביותרררר !

14מתן

New member
כן כן מה שירון כתב למטה על אמריקן..

נכון גם לfame academy... אתה יכול לראות את זה בערץ BBC PRIME כל יום שלישי וחמישי בשעה 21:30 (הפרקים שבאקדמיה) ואת ההופעה כדי לשרוד ביום שישי בשעה 21:00 אה, השבוע זה השבוע האחרון ונשארו שלושה ביום שישי השלושה האחרונים שנשארו ישירו כדי לנצח הפעם הקהל בוחר פשוט את המנצח המנצח יקבל מכונית אוודי TT בית בנוטינג היל (אמור להיות משו עצום) וחוזה הקלטות בשווי מליון פאונד

Boran

New member
עמית- מה שהחסרת ושכחת:

המתחרים בתכנית הם לא זמרים!!! הם אנשים רגילים, שחושבים שיש להם כישרון לשירה. לחלק יש כמובן, ולחלק אין, ובפרקים הראשונים נהנים להסתלבט עליהם. בשלב האחרון, של הפיינל 12, בכל שבוע יש נושא לתכנית, כמו שירי שנות ה-80, שירי קאנטרי וכאלה. כמובן שכמו כל תכנית, זה פשוט מרתק לראות את הפייבוריטים שלך במהלך הסדרה- לקוות שהם לא יועפו כל שבוע, לראות איזה שיר הם יבחרו לשיר, איך הם ישירו ומה יהיו תגובות השופטים (שגם השופטים, אגב, מהנים מאוד... אחד חברמן, אחת משחקת אותה החמודה, ואחד קר-לב ואכזר
) נראה לי זה הכל שווה וכדאי, ומומלץ ביותר!

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gifאם כבר מדברים על נושאים

הנושא של הפרק הבא (מחר!) הוא שירי אמריקן איידול! זה צריך להיות אחד הפרקים היותר טובים של אמריקן איידול.. היו אחלה שירים לאמריקן איידול!!!

amitooshacham

New member
אופס... ../images/Emo58.gif

התבלבלתי.. הנושא יהיה שירי בילי ג'ואל. מישהו מכיר אותו?

smochkin

New member
אמריקן איידול HELP

על פי מה אני מזהה את הפרקים בשאזלה?? אייי יש לי מיליוני קטעים עם כל מיני שמות ולא מספרי פרקים ואין לי מושג מה הולך שם! עזרה מישהו? (ולא. אל תפנו אותי לסמירק אתם יודעים את סלידתי ממנו)

Boran

New member
צריך להיות מספרי פרקים.

אם אין- תכתבי פה את השמות שכתוב לך, וננסה למצוא מה זה מה

Boran

New member
נצל"ש

שוטטתי לי בארכיון הפורום, ומצאתי באחד העמודים הראשונים שלו הודעה משעשעת ביותר, מתאריך 28/3/02, שנכתבה ע"י the engineer, שאומרת כך (בערך אחרי ששודר בארה"ב פרק 3 של הישרדות 4) "קצת קשה לקבוע עכשיו מי יזכה לא היה עדיין מספיק פרקים. אני אישית עוד אין לי כיוון, מה שגם שהשבט המעפן "מראמו" או אך שקוראים לו, הם גם לוזרים וגם מעיפים את כל הטובים!!! מי שיזכה בטוח לא מהשבט שלהם." נכון. מי שזכה באמת לא היה מהשבט שלהם... לא...

למעלה