אם אני רוצה...

y l 18

New member
תדבר אם יוסי דהן אחי הוא מפקד מעוז

ד.א תעשה את זה מהר שלא תפסיד את ההפגנה יום שני. יוסי נמצא בפורום הזה '

יוסי..

אני רוצה להצטרף... איזה הפגנה יש? אבל אני לא מכיר אף אחד... תסביר לי קצת על בית"ר...

y l 18

New member
אחי תקשיב לי

ההפגנה יום שני נגד הרצון של ראש הממשלה לויתורים בטרם נעשה כלום מהצד השני ההפגנה נועדה לחזק את ההתיישבות ואת השמירה על עקרונות הדמוקרטיה שכן רוב העם אינו מוכן לקרעים של פינוי ורצונו להילחם בטרור עד שיאבד ורק אז לדבר על שלום. תנועת בית"ר מעו"ז בית שמש תארגן קבוצה של 20-30 חברה ונצא בהסעות המאורגנות לכיכר רבין. בנוגע למידע על התנועה תוכל להיכנס לאתר אינטרנט שלנו יש לו לינק בפורום אם אני לא טועה ואם לא אז בנענע תכתוב מעוז בית שמש ותעלה את האתר. אסמך שתיפגש איתנו עוד לפני ההפגנה כדי לבדוק מה התנועה יכולה לתרום לך ומה אתה יכול לתרום לתנועה ולקהילה. תודה רבה. ותל-חי.

yossi018

New member
תנועת הנוער בית"ר, מעו"ז בית-שמש

קודם כל אברך אותך בברכת תל-חי, כמו כל בית"רי אחר... תנועת הנוער בית"ר, היא תנועה א-פוליטית שמנסה להשפיע במדינה, כמו כל תנועת נוער אחרת, בבית-שמש יש את הדגש על שני דברים עיקריים שלהם אנו מפנים את רוב צומת הלב... הראשון והחשוב מכל הוא עזרה לקהילה, אני מדבר על פרוייקטים שמהעו"ז מרים למען ילדי העיר והנוער כמובן - גם על עזרה לנזקקי העיר אנחנו לא פוסחים, אם זה בעמידה בענקי המזון בעיר ואיסוף מצרכי מזון ועד שיפוץ של בתים לאנשים מבוגרים (קשישים בעיקר). בקשר לאיסוף מצרכי המזון בעיר המעו"ז הולך לעשות מסורת שבועית - בקרוב תדע... הדבר השני שהמעו"ז נותן עליו דגש הוא חינוך על ארץ ישראל השלמה זה כולל ממזרח לירדן (אנ אראה לך מפה במעו"ז), וכמובן נכלל בתוך הקטגוריה הזאת ההדר הבית"רי והאידיאולוגיה הרחבה של בית"ר... בית"ר, "ברית הנוער העברי ע"ש יוסף תרומפלדור", נוסדה בלטביה, ראש בית"ר הוא ז'בוטינסקי, אנו הולכים עפ"י תורתו (כמובן שלא כ"א ב100% אבל מעל ל90% זה בטוח). תנועת בית"ר תנסה לחנך אותך להיות ה"יהודי המושלם" וזה כבר פעולה ענקית... אתה מוזמן כבר ביום חמישי בשעה 20:00 בערב למעו"ז, שם אני אתן לך פרטים נוספים...

MS6

New member
אל תפחיד אותו מהר כ"כ...

אני חייב להוסיף נקודה מעניינת וחשובה: יש כוסיות בטיולים.

תשמע...

הכל נשמע טוב ויפה... אבל מאוד קשה להכנס לחברה מסוימת שכבר מגובשת בינה לבין עצמה, אתה מבין... ד"א זאת תנועת נוער דתית או חילונית? מתי הפעילויות שלכם?

תשמע...

הכל נשמע טוב ויפה... אבל מאוד קשה להכנס לחברה מסוימת שכבר מגובשת בינה לבין עצמה, אתה מבין... ד"א זאת תנועת נוער דתית או חילונית? מתי הפעילויות שלכם?

MS6

New member
אוקי...

בתנועה מתארגן ברגעים אלה ממש גרעין חדש של בוגרים, הבוגרים הישנים עזבו לצבא/לימודים, בתנועה חברים חילונים ודתיים. הפעילויות הם רגילות כמו בכל תנועת נוער מלבד ה"חגים" הבית"רים כמו צעדת תל-חי. והקורסים בקיץ, שיש שם מסדרים וכאילו צבא (הרבה כאילו), הקורסים האלה זה דבר אדיר והלוואי שהייתי יכול לחזור אליהם. יש גם את הקטע של ההפגנות, בית"ר היא תנועת נוער ימנית הדוגלת בארץ ישראל השלמה.

A m i r 17

New member
בחירה טובה בחור...

אם לא צופים אז ללא ספק תנועת בית"ר, באמת איכפת להם מהמדינה ובייחוד בבית שמש יש במעו"ז שלהם חברה נהדרים!!

yossi018

New member
../images/Emo45.gif וואלה שיחקת אותה!

אחרי כל התקיפות שהמעו"ז קיבל בתקופה האחרונה תמיד כיף לשמוע מילה טובה... זה די פוגע שאף אחד לא מעריך כלום... ודרך אגב - אם לא בית"ר אז אין ספק שהצופים! (אני רציני!), זה הכנה נהדרת לצבא, למרות שבית"ר זה כמו הצבא, יש מסדרים ורס"פים וכו' וכו'... (אסור לי להגיד אבל...) גם מה שמשה אמר! והרבה... !!!

MS6

New member
../images/Emo45.gif

הצופים זה תנועה מאוד מאוד חשובה, אמרתי בפורום הזה כבר (נראה לי) שבכל עיר צריך שיהיה שבט חזק וטוב...

AXER

New member
זה מרגש../images/Emo7.gif...

סתם, אחלה שהתנועות מפרגנות

למעלה