אם אני רוצה לראות תפרקים באנגלית

fgfgf

New member
אם אני רוצה לראות תפרקים באנגלית

החל מהפרק שהיה היום איזה פרק אני צריך להוריד עוד דבר אחד למה טרנקס כזה חלש!!!!! לפי מה שאני מבין פיוצר טרנקס היה הרבה יותר חזק זה מבאס הם החלישו תדמיות בהתחלה את גוהן עכשיו את גוטן טרנקס ומה לעזעזל עבר על וגיטה למה הוא היסתפר(כי שיער של סאינים לא גודל) ומה הקטע של השפם?

matan 18

New member
הוא כן גדל

טבל לא מעבר לגודל ההתחלתי שאיתו הם נולדו... אחרת איך הגיוני שהשפם גדל לו.....?

FireZeroX

New member
הוא לא חלש... בעיקרון הוא יכל לזיין

לצונאמה (שבעברית החליטו משום מה להדביר לו זונמה) את הצורה, אבל מסיבה לא ידועה הם החליטו לא לחשוף את כוחם עד לקטע של בבי. פיוצ'ר טראנקס חלש יותר מטראנקס של קו הזמן שלנו, וזה חבל, כי הוא שולט. הוא אף פעם לא נחלש. הם גם לא החלישו את גוהאן. הוא נשאר אותו דבר אחרי הקרב עם סל. עובדה - הכוח של סל ושל דאבורה שווה, והוא יכל לנצח את דאבורה אם הוא היה רוצה.

gokussj2

New member
אתה בטוח?

תגדיר את רמת הסופר סייאן של מיראי טראנקס , ותגדיר את רמת הסופר סייאן של טראנקס מההווה

FireZeroX

New member
Ultra Trunks 2 - 120,000,000 (Full

זה לקוח מהאתר האחרון שהבאת, שטענת אתה בעצמך שהוא די הגיוני... הכותרת זה מיראי טראנקס במצב הכי חזק שהיה... Super Trunks - 80,000,000 זה צ'יבי טראנקס בתחרות בסופר סאייאן 1 לא אולטרה... ובכלל, אחרי כל הקטע של גוטנקס הוא התחזק בהרבה, שלא נדבר על כמה זמן עבר בין סוף Z ל GT...

gokussj2

New member
מממ

מיראי טראנקס הגיע לאולטרה כמה 2 צ'יבי טראנקס הגיע לסופר סייאן 2 ולסופר סייאן 3 אבל!!! רק כשהוא היה גוטנקס , מה שאומר שחצי מהכוח של הסופר סייאן 3 היה של גוטן , וזה אומר שהוא עצמו היה סופר סייאן 1 אבל ברמה גבוהה. הזמן שעבר מדרגון בול זי לג'יטי - הוא רק יכל להיות יותר חלש מהסיבה הפשוטה , בשנים שעברו בין הרגע שהביסו את קיד בוו ועד לקטע של הטורניר האחרון בסידרה הוא כבר הספיק ללכת לפגישות ובכלל לא התאמן , 10 שנים לאחר מכן מתחיל ג'יטי ובכל מהלך ה-10 שנים הוא גם כן לא התאמן אלא היה עסוק בלצאת ולנהל את החברה , זה המון זמן שהוא לא התאמן ואני מזכיר תראה מה קרה לגוהאן רק ב-7 שנים שהוא לא השקיע , הוא כבר נהיה חלש יותר ממה שהוא היה נגד סל , לכן תחשוב מה זמן של יותר מ-10 שנים יעשה לטראנקס.

fgfgf

New member
מסכים איתך אבל

לא ענתים לי על השאלה אם אני רוצה לראות את הפרקים של GT באנגלית וראיתי עד עכשיו בעברית מאיזה אני צריך להוריד

gokussj2

New member
טראנקס מהעתיד , ואני לא רואה בעברית

לכן אני לא יכול לענות

FireZeroX

New member
בולשיט. אתה חושב שוג'י יתן לו לנוח?

לא הגיוני שבן של וג'יטה לא יתאמן אפילו פעם אחת ב-10 שנים. וגוהאן לא נהיה חלש אלא נשאר אותו דבר. להזכירך: דאבורה וסל שווים בכוח, והיה לו קל יותר עם דאבורה מאשר עם סל... מה שמזכיר לי משום מה את המשפט של צ'יבי גוהאן לפני תחרות טאקאנצ'י בודוקאי: "Gohan, Son of Goko, won't participate in the tournament because his moomy wont let him"

gokussj2

New member
אבל עדיין

נניח שהוא התאמן , לא ציינו שהוא עלה ברמה ולכן זה אומר שהו א נשאר אותו דבר. גוהאן נהיה חלש נקודה. דבורה חלש מסל. כל הדברים האלה בכלל לא משנים האמת , הרעיון המרכזי הוא שטראנקס מההווה היה ונשאר סופר סייאן 1 רמה גבוהה ולא יותר מזה , הוא עבר את הרמה הזאת רק בתור גוטנקס אבל חצי מהכוח כאמור הוא של גוטן. ולכן מיראי טראנקס יותר חזק.

FireZeroX

New member
דאבורה כן בכוח של סל!

אתה בעצמך אמרת שהאתר הזה אמין. Super Perfect Cell - 225,000,000 Dabura - 250,000,000 הוא אפילו יותר חזק מסל. זה פשוט לא הגיוני שטראנקס נשאר באותו כוח 10 שנים...

vaporyon

New member
אתה צודק וגם...

לא הבנתי את הפרק של הרובוט שבלע את הסקאוטר הם הרבה יותר מהירים ממנו והם לא תפסו אותו הם נהיו מאוד חלשים

vaporyon

New member
אתה צודק וגם...

לא הבנתי את הפרק של הרובוט שבלע את הסקאוטר הם הרבה יותר מהירים ממנו והם לא תפסו אותו הם נהיו מאוד חלשים

למעלה