אם אני עושה

black hock

New member
הכוונה לגלולות?

אם כן אז זה נשמע לי כמו פיספוס גלולה למה לעשות את זה? למה לא לשאול את הרופא?

כן, גלולות

לא מאמינה ששכחתי לציין את זה :) פשוט אתמול שכתי את הגלולה הראשונה בחפיסה (לא הראשונה), אז מעניין אותי לדעת אם הז יכול להחשב כחלק מההפסקה או שזה באמת נחשב לפיספוס גלולה ואני כבר לא בטוחה?

tryme 2 m

New member
למה לעשות הפסקה?

אם אני יכול לשאול. * אם המדובר בגלולות...את בטוחה כל עוד את לוקחת...את לא בטוחה כל עוד את לא לוקחת. * אם זה לגבי יחסי מין בכלל...כל עוד את מקיימת יחסי מין...את לא בטוחה...אם את עושה הפסקה של 8 ימים בקיום יחסים - את בטוחה. * אם תעשי הפסקה של 8 ימים מאכילה...את בטוח(ה) תרדי במשקל. * אם תעשי הפסקה של 8 ימים באימונים...את בטוחה כי זה מאפשר לגוף להתאושש. * אם תעשי הפסקה של 8 ימים בחיים...פשששש...לא ניסיתי בעצמי...אז אין לי תשובה. יש עוד כמה אפשרויות עליהן אני יכול לחשוב...תתחשבי...תספרי ממה בדיוק את עושה הפסקה של 8 ימים.

בדר"כ עושים בגלולות 7 ימי הפסקה

וגם בימי ההפסקה האלה מוגנים מפניי הריון. מה שכתבת ("את לא בטוחה כל עוד את לא לוקחת") זה לא נכון. היא כנראה שכחה לקחת את הגלולה הראשונה של החפיסה. ולמצית - אני קראתי פעם בעיתון נשים שלשכוח את הגלולה הראשונה זה הכי מסוכן מבחינת הגנה, יותר מאשר לשכוח גלולות באמצע החודש. נראה לי שכדאי שתמשיכי לקחת כרגיל את הגלולות, אבל גם להשתמש בקונדום החודש.

למעלה