אם אני כבר כאן... :) מזמן לא פרסמתי כאן עבודות. אלון =(^.^)=
T Tenchi New member 27/3/02 #3 ...עוד ציור. ...אני חייב לציין ששני הציורים קטנים מהציורים המקוריים מפני שלתפוז יש הגבלה. הייתי צריך להקטין אותם. אלון =(^.^)=
...עוד ציור. ...אני חייב לציין ששני הציורים קטנים מהציורים המקוריים מפני שלתפוז יש הגבלה. הייתי צריך להקטין אותם. אלון =(^.^)=
B badgorilla New member 27/3/02 #5 שולט שולט היטב!..... זה חלק כזה.....זה בטח ביגלל שהקטנתה את זה.... בציור הראשון זה ירח ברקע?? כי עם כן היה יותר יפה עם האיתה עושה מחתשים כאלה עליו
שולט שולט היטב!..... זה חלק כזה.....זה בטח ביגלל שהקטנתה את זה.... בציור הראשון זה ירח ברקע?? כי עם כן היה יותר יפה עם האיתה עושה מחתשים כאלה עליו
T Tenchi New member 27/3/02 #7 כן, זה ירח. ...ויש מכתשים. הם קצת נמרחו בגלל ההקטנה. אבל אם תסתכל טוב תוכל לראות אותם אלון =(^.^)=
א אפרת@הבית New member 31/3/02 #9 אלון, כמו תמיד העבודות שלך פשוט מעניינות. אני זוכרת שהיה לך אתר אישי, אם תצרף קישרו אני אכניס אותו לקישורי הפורום בקטגוריה של אתרים של חברי הפורום. אפרת
אלון, כמו תמיד העבודות שלך פשוט מעניינות. אני זוכרת שהיה לך אתר אישי, אם תצרף קישרו אני אכניס אותו לקישורי הפורום בקטגוריה של אתרים של חברי הפורום. אפרת