עשית לפני כן פירמוט מלא.....אבל פרמוט מלא מסמן סקטורים, לא פרמוט מהיר.
עשית לפני כן פירמוט מלא.....אבל פרמוט מלא מסמן סקטורים, לא פרמוט מהיר.
אבל זה לא רץ עד הסוף. מישום מה זה הסתיים ללא הודעה כלשהי. אולי בגלל בעיה ואולי בגלל שבטעות נגעתי שם במשהו.עשית לפני כן פירמוט מלא.....
אני כרגע באמצע של העתקת הקבצים. אבל ברגע שזה יסתיים אני יריץ את הפקודה הזאת.בצע CHKDSK [DRIVE] /F
זה כלי שמטרתו לטפל בדיוק בבעיה שלך.
יש להריץ אותן תחת DOS צפה בקובץ המצורף 130604
בנוסף , אתה צריך הרשאה של אדמין/מנהל
אגב שורת פקודה, מכיר את זה?בצע CHKDSK [DRIVE] /F
זה כלי שמטרתו לטפל בדיוק בבעיה שלך.
יש להריץ אותן תחת DOS צפה בקובץ המצורף 130604
בנוסף , אתה צריך הרשאה של אדמין/מנהל
העניין זה לא סקטורים שנדפקו. זה שבגלל זה הכונן נתקע ואי אפשר להשתמש בו. לדעתי זה בעיה מקומית במקום כלשהו בכונן בגלל שהאמסתי עליו יותר מבדרך כלל וגם ניתוק פתאומי של הכבל שלו שאולי החמיר את ה
לא , לא הכרתי.אגב שורת פקודה, מכיר את זה?
Run-Command 6.26 Alternative to standard Windows Run-Dialog
Run-Command is a small, portable windows program and created as an alternative to the standard Windows Run-Dialog. In this program you will find a number !www.softwareok.com
הוא נותן לי אדום בתבדוק בDISKINFO מה הRAW VALUES של reallocated sector count
כשמגיעים למצב שסקטורים תקולים מתרבים אין מה לעשות יותר, הדיסק לא שמיש יותר.
כל הכלי תיקון לא יעזרו כי הם לא יכולים לסדר את הבעיה הבסיסית (כנראה הפיזית) שגורמת לסקטורים להדפק.
חמודי , הכונן שלך בשלבי גסיסה. גם הזהרתי אותך שהתקלה הזאת תמשיך ויותר סקטורים יפגמו.הוא נותן לי אדום ב
READ ERROR RATE
אחרי הפעם הראשונה והשניה שהכונן נתקע ואז שוחרר בפרמוט מהיר, הוא נתן לי רק צהוב במקום אחר.
למה ישר לקבוע את זה? עוד שעוד בודדות אתחול הכונן יסתיים ואז אפשר יהיה להמשיך לבדוק.חמודי , הכונן שלך בשלבי גסיסה. גם הזהרתי אותך שהתקלה הזאת תמשיך ויותר סקטורים יפגמו.
לך קנה כונן חדש.
הבעיה שהמחשב שלך , סביר להניח לא תומך בכוננים מסוג PCIe4 .
נסה למצוא כונן עם חיבור USB3. מחיר כונן כזה בנפח 2T צריך להיות בסביבת 300-500 ש"ח
יש לך כונן מכני.נראה שזאת סריקה שגם יקח כמה ימים עד שתסתיים.
בגלל זה אני בודק אותו לפני שאני יתחיל להשתמש בו.יש לך כונן מכני.
כל סריקה רק תגדיל את מספר הסקטורים הפגומים.
מה שאתה מתאר זה כונן שבדרך "לעולם האמת".
היה ותצליח לכתוב משהו לכונן הזה, הוא ינתן לקריאה בערבון מוגבל.
עד כאן המלצותי.
עשה מה שאתה מבין.
כל בדיקה שאתה עושה רק מקרבת את הקץ של הכונן.בגלל זה אני בודק אותו לפני שאני יתחיל להשתמש בו.
בנתיים הסריקה על 5 אחוז.
רק אם מדובר בבעיה מכנית של הכונן. ולא נראה לי שזה מכני.כל בדיקה שאתה עושה רק מקרבת את הקץ של הכונן.
פרוש בשיא, חבל על מאמץ שווא בשביל כמה פרוטות תקנה דיסק חדש.נראה שזאת סריקה שגם יקח כמה ימים עד שתסתיים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.