אם אנחנו כבר בקטע של שאלונים...

shlook

New member
אם אנחנו כבר בקטע של שאלונים...

1. מהם שלושת השירים הכי מקפיצים של קורין? התשובה שלי: א. זו לא חכמה... ב. יושב על ענן ג. אנטארטיקה 2. מהם שלושת השירים הכי עצובים של קורין? התשובה שלי: א. כשהים חזר ב. סל המטבעות ג. זה בא אליי (למרות שכביכול הוא אופטימי, הוא מעציב אותי) ...אז מה אתכם?

clyps

New member
שלו../images/Emo99.gif

1.שלושת השירים הכי מקפיצים של קורין(אני כותבת מהופעות) א.תנינענק ב.הטבעת נפלה ג.אנטארקטיקה/שיר בכיף 2.הכי עצובים (לא רק בהופעות) א.מדרגות ב.אמסטרדם (מצמרר ועצוב לפי דעתי) ג.אוירון יש עוד כל כך הרבה... למה רק שלושה
יש המון שירים מקפיצים ועצובים, וקורין יודעת איך לשלב אותם, באלבומים ובהופעות... אני אומרת,כל השאלונים האלה ממש חיוניים, הם עוזרים לנו להיתמקד בעיקר בנושא שבגללו ניפתח הפורום-קורין אלאל. וזהו, אז תכתבו מה דעתכם בשאלון, וזהו
ויום נעים כמובן שיר
.

../images/Emo9.gif

1. מהם שלושת השירים הכי מקפיצים של קורין? התשובה שלי: א.תנינענק ב. מותק (אבל בגרסת הופעות/ערן צור) ג. לחיות 2. מהם שלושת השירים הכי עצובים של קורין? התשובה שלי: א. סל המטבעות ב. תמונה בכחול ג. מדרגות אז מה אתכם?

מותק בגרסת ערן צור מזעזע לחלוטין../images/Emo70.gif

זה, לדעתי, הביצוע הכי גרוע לשיר של קורין. הוא פשוט משתולל חסר רסן ... אותו דבר הוא עשה עם "אריק" של שלומי שבן ... פחד אלוהים

clyps

New member
ווא ווא...

בהופעה חבל על הזמן! גם תנינענק לפי דעתי הרבה יותר מוצלח בהופעות! פשוט מחרפן!!!! זה גדול!!
וגם פירות אסורים גדול בהופעות... בכלל... אני מתה על הביצועים שלה בהופעות.. אילו אתם אוהבים?

שלמונזה

New member
את לא רואה את זה נכון ../images/Emo168.gif

את רגילה לגרסה של קורין של שלומי לשיר והגרסה ש ל ערן היא שונה לחלוטין זה עיבוד אחר לגמרי. אני מאוד אוהבת את הביצוע של ערן לאריק של שלומי שבן הוא לוקח את זה למקום אחר לגמרי. וכן מודה אני אוהבת גם את מותק בביצוע של ערן, אני אוהב גם את ספר הטלפונים בביצוע של ערן אבל זה כבר נושא אחר

clyps

New member
אבל את לא דוגמא../images/Emo6.gif

ערן צור הוא אהובך הנצחי..

1Reebok

New member
זה כי הביצוע של ערן

הוא לא ביצוע לדיסק, הוא ביצוע להופעות! לקרוע ת'במה, פוגואים מפה ועד להודעה חדשה!

למעלה