"אם אלה החיים"
פ פשוט שייי New member 10/12/10 #2 תודה רבה איריס...אך חבל שאיני מצליח לקרוא..זה קטן מדי...עשיתי הכי גדול ועדיין מתקשה..מישו יוכל לעשות משו בנידון?
תודה רבה איריס...אך חבל שאיני מצליח לקרוא..זה קטן מדי...עשיתי הכי גדול ועדיין מתקשה..מישו יוכל לעשות משו בנידון?
I I מ י ר ב I New member 10/12/10 #4 לא מסכימה עם כל הדברים אבל תמיד כיף לי לקרוא את הטורים של קרן. אבל בהחלט אנחנו חייבים מטוסי כיבוי דחוף!
לא מסכימה עם כל הדברים אבל תמיד כיף לי לקרוא את הטורים של קרן. אבל בהחלט אנחנו חייבים מטוסי כיבוי דחוף!
ק קורל מאור1 New member 10/12/10 #5 תודה רבה! טור מדהים! (איך ידעתי שהוא יהיה על השריפה... צפוי משהו... לא?!)
כ כלה להשגה New member 11/12/10 #6 קרן יודעת לכתוב ועל זה אין עוררין. היא מעלה אלות נוקבות...כותבת ישר מהלב. אולי היא כן צריכה להיות רוה"מ...
קרן יודעת לכתוב ועל זה אין עוררין. היא מעלה אלות נוקבות...כותבת ישר מהלב. אולי היא כן צריכה להיות רוה"מ...
G g a l4 New member 11/12/10 #7 תודה! אני מסכימה כמעט עם כל מה שהיא כתבה בו. כל כך נכון!!! הגיע הזמן שנלמד מטעויות...
א אדון אכן אכן New member 17/12/10 #8 כל מילה בסלע מדהימה גם בדעותיה... קרן מזמן התגברה על העניין של הכתיבה בקטן... על עצמה ותו לא. קרן היא אישה קלאסית and we all know that women age like fine wine
כל מילה בסלע מדהימה גם בדעותיה... קרן מזמן התגברה על העניין של הכתיבה בקטן... על עצמה ותו לא. קרן היא אישה קלאסית and we all know that women age like fine wine