אם אכפת לך מאנשים

אם אכפת לך מאנשים

אם אכפת לך מאנשים ויש לך זמן להתנדב, לסה"ר דרושים מתנדבים סה"ר (סיוע והקשבה ברשת) הינו פרויקט אינטרנטי חינמי שייעודו להגיש עזרה נפשית דרך האינטרנט לאנשים שנמצאים במשבר או עוברים תקופה קשה בחייהם ואף מהרהרים בהתאבדות. המתנדבים שלנו נבחרים על פי יכולתם לתת אוזן קשבת לאדם אחר בצרה, נסיונם בכל הקשור לעזרה לזולת ושליטתם בכלי התקשורת האינטרנטית. פעילות הסייע מתקיימת מהבית, פרט לקורס ההכשרה, מפגשים חברתיים והשתלמויות. הכשרת הסייעים הקרובה תפתח ב- 4 בספטמבר ותועבר על ידי אנשי מקצוע ומומחים- מהמובילים בתחומם בארץ. אם את/ה מעל גיל 21, ומעוניין/ת להצטרף לצוות שלנו ו/או להכיר אותנו יותר מקרוב, את/ה מוזמן/ת לבקר באתר סהר ולמלא את טופס ההרשמה למתנדבים חדשים.
 

ה דרומי

New member
ערב טוב אז ככה יצאתי היום באור

אחרון לצלם קצת תמונות אבל מכיון שאני לא תושב העיר אלה רק "אורח" צלמתי כמה תמונות בעיר לוד. אין לי מוסג לגבי המיבנים הישנים מה היה"ההסטוריה" שלהם שלא הרסו אותם. בשמחה אשמח לקבל הדרכה בעיר "לוד" אז תהנו לכם . ו
לזוגה שתחיהשעזרה לי לסדר את התמונות למחשב.
 

ה דרומי

New member
מיגרש משחקים בגן הילדים החדש

עד לפני כמה חודשים היה כאן דשא ריאה ירוקה.
 

ה דרומי

New member
שתהיה לכם שבת קסומה../images/Emo39.gif../images/Emo96.gif../images/Emo140.gif

מאחל הדרומי בדרכו לדרום.
 

zivsb

New member
הדרומי בטרם תגיע דרומה../images/Emo140.gif

זה היה עבור הצילומים הסבר: לא מצאת את הפסל של תומרקין? המבנה ההרוס אלה שרידיו של חאן חילו לא הרסו כי רצו לשמר ואין מי שישמר תמונות יפות מאוד
 

kees

New member
זהו הדרומי התחיל כבר להדרים

חזרה לצערי. בשבוע הבא יהיה כאן שוב!!
 

ה דרומי

New member
פסל לא מצאתי כי לא היה תושב

ותיק| שידריך אותי\אותנו בעיר. היתה איזו אבן על איזו צומת וגם כמה עמודים לבנים גן זכרון כול שהוא. ולפני תחנת המשטרה ומגדל מים ישנו איזה גן +משחקים לילדים . אבל לצערי לא צלמתי את המקומות הללו.
 
למעלה