אם אכפת לך מאנשים

אם אכפת לך מאנשים

אם אכפת לך מאנשים ויש לך זמן להתנדב, לסה"ר דרושים מתנדבים סה"ר (סיוע והקשבה ברשת) הינו פרויקט אינטרנטי חינמי שייעודו להגיש עזרה נפשית דרך האינטרנט לאנשים שנמצאים במשבר או עוברים תקופה קשה בחייהם ואף מהרהרים בהתאבדות. המתנדבים שלנו נבחרים על פי יכולתם לתת אוזן קשבת לאדם אחר בצרה, נסיונם בכל הקשור לעזרה לזולת ושליטתם בכלי התקשורת האינטרנטית. פעילות הסייע מתקיימת מהבית, פרט לקורס ההכשרה, מפגשים חברתיים והשתלמויות. הכשרת הסייעים הקרובה תפתח ב- 4 בספטמבר ותועבר על ידי אנשי מקצוע ומומחים- מהמובילים בתחומם בארץ. אם את/ה מעל גיל 21, ומעוניין/ת להצטרף לצוות שלנו ו/או להכיר אותנו יותר מקרוב, את/ה מוזמן/ת לבקר באתר סהר ולמלא את טופס ההרשמה למתנדבים חדשים.

cha ching

New member
חחחחחחחחחח!!!!!!

"אם אכפת לך מאנשים" -פחחחחחח!!! למה שיהיה לי אכפת מאנשים?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח חחחחחח חחח חח ח חחח חחחחחחחחחחחחחחחחח ח

BLACKPANTER11

New member
זה בכלל לא מצחיק,מקק דורש מעיכה.

"למה שיהיה לי איכפת מאנשים?!"-תגידי עשית פעם משהוא טוב בשביל מישהוא? את ממש מייצגת את הנוער הדפוק בארץ! גודל פה דור שלם של אנשים שלא איכפת להם מכלום.

cha ching

New member
1. לא......

2. חמוד, אני לא מייצגת אף אחד- אז אל תזיין לי בשכל.

cha ching

New member
כן....

מה שתגיד.. אני שמחה שלפחות למדת שאני נקבה, בת, אישה, ילדה, נערה, יש לי כוס, girl, woman.... אידיוט

cha ching

New member
אמממ.......

בת שאומרת "יש לי כוס" היא בת... ואתה יכול הליות קצת יותר טיפש, בבקשה....?

BLACKPANTER11

New member
את צודקת,בת שאומרת "יש לי כוס" היא

בת. אבל בת ערסית

BLACKPANTER11

New member
לא הייתה לי כוונה כזאתי,באמת.

זה פשוט (ככה אני חושב לפחות) סמיילי שהביע את זה שהייתי המום קצת.

למעלה