אם אכפת לך מאנשים

אם אכפת לך מאנשים

אם אכפת לך מאנשים ויש לך זמן להתנדב, לסה"ר דרושים מתנדבים סה"ר (סיוע והקשבה ברשת) הינו פרויקט אינטרנטי חינמי שייעודו להגיש עזרה נפשית דרך האינטרנט לאנשים שנמצאים במשבר או עוברים תקופה קשה בחייהם ואף מהרהרים בהתאבדות. המתנדבים שלנו נבחרים על פי יכולתם לתת אוזן קשבת לאדם אחר בצרה, נסיונם בכל הקשור לעזרה לזולת ושליטתם בכלי התקשורת האינטרנטית. פעילות הסייע מתקיימת מהבית, פרט לקורס ההכשרה, מפגשים חברתיים והשתלמויות. הכשרת הסייעים הקרובה תפתח ב- 4 בספטמבר ותועבר על ידי אנשי מקצוע ומומחים- מהמובילים בתחומם בארץ. אם את/ה מעל גיל 21, ומעוניין/ת להצטרף לצוות שלנו ו/או להכיר אותנו יותר מקרוב, את/ה מוזמן/ת לבקר באתר סהר ולמלא את טופס ההרשמה למתנדבים חדשים.

Miss Pigmelion

New member
עזריאלי, לא אכפת באיזה תאריך../images/Emo122.gif

אני מאוד מקווה שאני אבוא. אממ..רוב הסיכויים שבשביעי לאוגוסט יש לי מפגש אחר בעזריאלי, אז עדיף בבקשה לא בתאריך הזה.

Miss Pigmelion

New member
אין פסול, רציתי לוודא שזה התאריך

אני לא יכולה ../images/Emo4.gif

אני טסה לצרפת ביום ראשון. לשבועיים. בגלל זה הצעתי את השבוע האחרון של החופש. מי לא יכול בשבוע האחרון?

סנדרין

New member
השבוע האחרון זה מצוין ../images/Emo45.gif../images/Emo142.gif,

אבל, לעזאזל, למה עזריאלי

KagomeSama

New member
לא טוב... אפילו גרוע... מחנ"ק!!!

אני מציעה באוגוסט. ככה כולם יוכלו לשריין את התאריך כבר מעכשיו, למצוא דרך להגיע ולהתארגן והכל, וגם אני אוכל לבוא... פליז פליז פריטי פליז...

moriabar

New member
בחגים זה בעיה, כל הבתי קולנוע

מפוצצים, הארי פוטר ואחרים, אבל בסוף החודש נשמע טוף... רק לא בשבוע של "חג האהבה"...

למעלה