אם אין ציצים אז לפחות טוסיקים
י יעקב השמש New member 22/3/13 #8 מה זה וויש, אני עוד לא הספקתי להתנער מאיליה וסופמן שלא עוזבים אותי, כבר הוא גם רוצה חתיכה מיעקב?
W wish2 New member 22/3/13 #14 זהו שעד הרגע הזה הייתי בטוחה שאתה לא! חבל שהרסת. חבל עליך. היו לי תוכניות ומזימות איך אני אכבוש אותך ואז אתה תיכנס לתוך חיי אבל בתוך בלב נשאר רצון אחד חזק לרגש ולפנק אותך כי את היחידה. ניתקתי לא ידעתי.... לא חבל?
זהו שעד הרגע הזה הייתי בטוחה שאתה לא! חבל שהרסת. חבל עליך. היו לי תוכניות ומזימות איך אני אכבוש אותך ואז אתה תיכנס לתוך חיי אבל בתוך בלב נשאר רצון אחד חזק לרגש ולפנק אותך כי את היחידה. ניתקתי לא ידעתי.... לא חבל?
X xvxxvx New member 22/3/13 #17 אני אוהב שקט בבית לא אוהב בחורות שנואמות ועל אחת כמה וכמה כאלה שנואמות ויש להן ציצי קטן אז על מה חבל כפרה על מה?
אני אוהב שקט בבית לא אוהב בחורות שנואמות ועל אחת כמה וכמה כאלה שנואמות ויש להן ציצי קטן אז על מה חבל כפרה על מה?
W wish2 New member 22/3/13 #15 אני בעד הגיע הזמן שהגברים עליו על המוקד. אני רוצה בטורניר הראשון את איקס נגד יעקב. ואני שופטת ראשית. בואו להתחנף אליי קצת.
אני בעד הגיע הזמן שהגברים עליו על המוקד. אני רוצה בטורניר הראשון את איקס נגד יעקב. ואני שופטת ראשית. בואו להתחנף אליי קצת.