אם אין אני לי מי לי

beauty1

New member
אם אין אני לי מי לי

אם אני רוצה משהו אז אני צריכה לעשות לעצמי כי אף אחד לא יחשוב עלי ויעשה לי אפילו אם אני יבקש אז פשוט חבל על העצבים ועל הזמן אני אומרת לעצמי תמשיכי הלאה כי אם אין אני לי מי לי

משפט חכם...

נכון... אם לא תדאגי לעצמך מי ידאג לך? את כואבת עכשיו? את פגועה? מפריע לך משהו ביחס שלו אלייך? את מתעצבנת? אז תדברי איתו, תשוחחי איתו על רגשותייך ואל תרפי..., אני דוגלת בהידברות כי רק איתה אפשר לפתור דברים. תדברי איתו ואל תחשבי שהוא בטח יודע מה עובר עלייך, כי אם את לא מדברת ומשתפת איך הוא יידע? ואם שיתפת אותו והוא נשאר בשלו, לא עושה ולא חושב עלייך אז...--עיצות אחרות יגיעו. בוקר נפלא

כמה שזה.....

נכון... ובכלל מי אמר שטוב להיות תלוי באחרים??? אני דוגלת בשיטת העצמאות שלי-כך אני לפחות לא נשארת חייבת!!

adam33

New member
אם אין אני לי מי לי?

היחד של זוגיות טובה זה שאת יכולה לדעת שהוא סומך עלייך ואת עליו שאת מספרת לו והוא מספר גם לך ולא חבל על העצבים כי כשהם פועלים זה אומר שאכפת לך ממנו כי אם לא היה לך אכפת ממנו אז רגש העצבים לא היה פעיל כלל זה נכון כשאנו אומרים שאין אף אחד לעזור לנו בלעדינו אבל האמנם? האם אנו סומכים על הילדים? האם סומכים על האחים? הורים? האם אנו מקבלים עיצות מחברים? ניתן לסמוך על הבן זוג כאשר ישנה זוגיות טובה ותמיד לזכור שחלק מזוגיות טובה זה נושא האימון וזה נכון בסופו של דבר אם הכל לא מסתדר שצריך לקחת הכל ולהוזיז כפי שרק את יודעת ויכולה.. בהצלחה.

לא ממש נכון

נכון שאת צריכה לדעת מה את רוצה בחיים ולדעת אך לקבל את זה.... נכון שאין משיהו שממש יושב ומחכה וחושב רק עלייך ואך לעשות לך טוב. גם לא יהיה כזה! אז את צריכה לדאוג לעצמך. אבל את גם צריכה למצוא את החברים שלך. ועם כל אחד לראות במה הוא טוב בשבילך. אחד לשיחות, שני לסקס, שלישי לפינוק...ואולי תמצאי את כל אלה באחד - פחחחחח. תארי לך שגם בסקס היו כולם אומרים. אם אין אני לי - מי לי. לא חבל על הידיים שלנו? ואך היו פורצים הילדים? נראה לי עדיף עם פרטנר.... יאללה, חיוך... לצאת מהפסימיות הזו. דניאל

adam33

New member
לך..

אני חושב שבמצב הזה הסקס זה הדבר האחרון שהיא חושבת עליו אני היתי הולך על משהו שונה וזה אינטימיות , חיבוק, מילה טובה, תמיכה,ליטוף,מגע, דברים שיוצרים קרבה בין בני זוג...

מבלי לסתור את החלטתך

דעתי שחלק מהאינטימיות בזוגיות נובע מלקיחת אחריות משותפת, מאיכפתיות ורצון לעשות דברים למען בן-הזוג. להיות עצמאית - רצוי ואפילו הכרחי, אבל לא מתוך התרסה, מתח ועצבים, בזה את כאילו מפרידה את חייך מחייו, כאילו הצהרת, אני חיה את חיי ואתה את חייך, ואז נשאלת השאלה - למה בבית אחד?

למעלה