אם אומרים לכם...

Z L O T T I E

New member
אם אומרים לכם...

אילו 2 להקות הייתם רוצים לראות בארץ על במה אחת? שלי: מיידן וג'ודאס פריסט.

נימרודל

New member
אררר...

rush, yes או.... iron maiden, pink floyd חיחיחי מיידן ופינק-פלויד על אותה במה... זה אמור להיות מגניב.

נירוונה לא מסריחים !

ולא ... לא ההיתי רוצה ... אני חושבת שמה שהיה פעם לא יכול לחזור להיות שוב .... זה כמו שמטאליקה פעם היו ממש ממש ממש טובים סתכל על מטאליקה של פעם וסתכל על מטאליקה של היום ... הם עברו חתיכת שינוי... אישית היום הם הרבה יותר גרועים ... אני חושבת שזה מה שהיה קורה גם לנירוונה ... והם לא מסריחים !

אוף סתמו כבר!

זה הטעם שלי ! לדעתי קורט הוא זמר מעולה וטוב ! ויש לו קול מדהים! אתה לא חושב ככה ?? בעיה שלך !! זה לא ימנע ממני לחשוב כמוך !

Z L O T T I E

New member
ראיתי...

ראיתי הופעה אקוסטית של נירוונה מ 94' קוביין נראה כאילו עושה טובה בכלל שהוא מופיע

The Prisoner

New member
קורט קוביין ונירוונה

אל תסימי לב אליהם שיגידו מה שהם רוצים כל אחד והטעם שלו

itaikuskus

New member
אתה דיי אדיוט...

המטרה של המוסיקה שקוביין הושפע ממנה יותר מכל (פאנק/הארדקור פאנק) הייתה להעביר מסר מסוים שלא מצריך ידע מופרז בנגינה. קוביין ידע להעביר אקורדים והיה לו מה להגיד והוא בטח ובטח שעשה דברים הרבה יותר טובים מקירק האמיט מהיר האצבעות שאתה כל כך מעריץ (מטאליקה שווים לתחת)

Z L O T T I E

New member
בוא נירגע...

דבר ראשון אני לא מעריץ של קירק האמט- ההיפך סתם הכל אצלו פוזה... אבל עדיין קוביין לא מגיע לרמה שלו. דבר שני אני מדבר על זה שכל הנגנים שם שווים לתחת... לא רק קוביין...

Little Portnoy

New member
קראתי את התגובה שלך...

ואתה טועה אין דבר כזה לא מגיע לרמה שלו...תלך תשאל את קירק (זה יהיה קצת קשה) מה הוא חושב על קורט קוביין הוא יגיד לך גיטריסט ענק!... תלך תשאל את קורט קוביין (זה יהיה בכלל קשה!) מה הוא חושב על קירק הוא יגיד לך גיטריסט ענק!... כל אחד גם מנגן סוג של מוזיקה אחר אז בכלל אין אפשרות להשוואה!...כל אחד עשה את המהפכה שלו... אה ואגב אני חדש...

the papercut

New member
זאת לא הייתה דוגמא טובה.

מטאליקה היו טובים רק ב Kill em' all כל השאר היה ממש על הפנים(כמובן שהיו יציאות מידי פעם...).

נימרודל

New member
נו באמת...

טוב טוב. דעתך בסדר. לדעתי זה ממש לא ככה. הם התחילו להתדרדר רק בלואד ורילואד.

למעלה