אםם, אפשר להצטרף?

אםם, אפשר להצטרף?

שלום! אני ענת, אני מחיפה ואני רוקדת 10 שנים בלט, רקדתי שלוש שנים מודרני, ועכשיו עומדת לסיים שלוש שנים פאנקי. כבר הייתי כאן בפורום, אבל משום מה עזבתי.. חזרתי בגלל שאני לאחרונה התקרבתי מאד לבלט. בתחילת השנה מצאתי דרך הפורום מורה נהדרת, והצטרפתי לסטודיו שלה. אני ורקדת עכשיו 4 פעמים בלט בשבוע, פעמיים פאנקי, ומקווה בקרוב להתקבל למגמת מחול בתיכון "ויצו". זהו זה!

SHIRAN00110

New member
אמממ לא

חחחחח סתם!נראה לך?!ברוכה הבאה
אני שירן,וגם אני בת 15...=]

סתיף

New member
ברוכה החוזרת..../images/Emo6.gif

אני סתיו מראשון... חזרה נעימה..

Swan ninetynine

New member
ברוכית ../images/Emo109.gif

אני שרונ, בת 15, רוקדת 4 שנים קלאסי, מודרני ולפעמים היפהופ

SHIRAN00110

New member
היי ספיר..שאלה לא קשורה אבל..

למה לא הלכת להיבחן לנולד לרקוד?

מרנינית

New member
חחח ../images/Emo3.gif

את באמת חושבת שהייתי צריכה ללכת??איזה מותק:] אממ האמת שהתקשרו אליי פעמיים נראה לי והזמינו אותי לבוא אבל זה ייצא על הקורס קיץ המדהים בבלט הישראלי וגם האמת...די התביישתי
כמובן שאחרי זה הצטערתי מאוד והעובדה שכולם אמרו לי היית צריכה ללכת ועשית טעות גדולה לא ממש עזרה

SHIRAN00110

New member
חבל...כי שמתי לב שיש לך רקע

ואהבה גדולה אז למה לא?חח...אם תהיה עוד עונה תהיה לך הזדמנות... לי יש אהבה גדולה מאוד אבל רקע לא מספיק חזק,בגלל זה אני מוותרת=\

מרנינית

New member
איזה מתוקה!../images/Emo9.gif

יש לי אהבה מאוד מאוד גדולה לבלט! ז"א אני שואפת להיות רקדנית בלט מקצועית כשאהיה גדולה יותר כמובן ועובדת קשה אבל...התביישתי,אמרתי לך...מלחיץ אותי כל המצלמות האלה
ותאמיני לי שלפעמים אהבה יכולה לכפר על טכניקה...יש שם אחת כזאת...לא אזכיר את שמה אבל אין לי טכניקה בכלל ותראי איך היא מסתדרת שם... *חומר למחשבה*

SHIRAN00110

New member
זה לא שאין לי טכניקה,זתומרת אני

רוקדת 4 שנים קלאסי,אבל אני לא בטוחה בעצמי... אבל העיקר האהבה,צודקת..והחלום שלי זה להיות בלרינה,ואני כאילו אני ממש ממש רוצה את זה ומשתדלת מאוד מאוד ,ואם אני לא אצליח אני גם רוצה להיות רקדנית מודרני... ואממ הפחד ממצלמות,אני בטוחה שלעוד רבים היה את זה,אבל זה יעבור...מתישהו=]

מרנינית

New member
רק שתביני...

בבלט יש גם הרבה משחק והבעות ורגשות... כמובן שחייבים טכניקה מעולה אבל לטכניקה יש גבול מסוים...אם את עוברת אותו אז סבבה אבל אם לא זה גם טוב...! כשאת רוקדת(או לפחות אני)יוצאת ממני מי שאני באמת(קלישאה אני יודעת
) אבל האהבה שלי לבלט היא מה שמייחדת אותי...לפעמים טכניקה זה לא הכל...גם הריקודיות ואהבה חשובים מאוד
ומי שאומר שטכניקה יותר חשובה מריקודיות זה בולשיט! שמעתי את זה יותר מפעם אחת וזה שטויות! אם אתה עולה על הבמה ויופי את מצליח להרים רגליים גבוה אבל אין לך שום רגש ואהבה למקצוע וכמובן ריקודיות אתה לא שווה כלום!אף אחד לא יקבל אותך... בבלט את צריכה כל הזמן להראות שאת שם, לא להיבלע בין כל הרקדנים והריקודיות זה מה שמייחד אותך...

מרנינית

גם אני אוהבת הבעה ומימיקה. הטכניקה שלי בריקוד שאני מופיעה בו במסגרת חוג מסויים של מוסיקה קלאסית,יותר ריקוד במובן של הבעה ומימיקה,למרות שהטכניקה שלי באותו ריקוד היא לא מהגבוהות ביותר. אך אני נותנת הרבה רגש ומימיקה, וממש נהנת לי מכך. אך ישנם שיעורי בלט שאני משתדלת לעבוד על הטכניקה.

SHIRAN00110

New member
אני יודעת,ומסכימה איתך

בהחלט צריך לעבוד על הריקודיות לא פחות מאשר על טכניקה,אבל צריך להתחיל ממשהו,והמשהו הזה אמור להיות טכניקה,ולמרות זאת,אי אפשר להיות רקדן טוב בלי שילוב של שניהם,השילוב המנצח ,ההופך אותך לרקדן אמיתי
אז כן,יש לי עוד הרבה על מה לעבוד,אבל אני לא מתייאשת=]

למעלה