אל תתני לי לכעוס

אל תתני לי לכעוס

אל תתני לי לכעוס. אל תכעסי שאהבת אותי גם אל תכעסי ששכחת. אל תכעסי שעזבת אותי אל תכעסי גם אם ריק. אל תכעסי אם אני כבר לא נלחמת גם אל תכעסי שוויתרתי וששחררתי אותך. אל תכעסי שבודד לי עכשיו, אל תכעסי כשאצרח. בבקשה- אל תכעסי שכתבתי לך פה. אל תכעסי כי אני כבר לא יכולה לגרום לך להרגיש הכי מדהימה. אל תכעסי שכבר אין לי הכוח לגרום לך לחייך ולעזור לך לפרוח. אל תכעסי שאיבדנו הכל, בעיני את עדיין היפה מכל. –לתמיד תמיד- לעולם אל תכעסי שאני לא אומרת שאני עדיין אותך אוהבת. אל תכעסי ואל תתני לי לכעוס. (ממתי הכעס הוא חלק מאתנו????????????)

מורני !

New member
....

מרגישה כאילו עוקבת אחרייך, טוב נו לא בכאילו באמת עוקבת אחרייך.. משהו גרם לי להיכנס לכרטיס שלך.... לחפש עוד דברים שאת כותבת.. ואז קראתי את זה. ופשוט בכיתי. כי רשמת את מה שאני חושבת ממזמן. ואני לא הצלחתי ואת כן. תודה.

אל תכעסי- זה לא שווה!

תשמעי לי- באמת, אל תכעסי..... תכעסי רק על עצמך כשאת כועסת.... זה משאיר טעם רע בפה אחרי משהו טוב.... (אני מתחננת בפניה שלא תתן לי לכעוס עליה, כי אני מפחדת שזה מה שאני אזכור מהכל.... כעס מוחק ומשתק ומנוון את הרגש) לא לכעוסססססססססססס (וקחי חיבוק ענקי- זה תמיד עושה טוב לקבל חיבוק כשנפגעים) :))) יום טוב. יום טובץ

למעלה