אל תשנאו אותי!

TMWSTW

New member
אל תשנאו אותי!

אני באמת מצטערת, חשבתי שאני אהיה מקורית לבוא לפה עם שאלת גלולות, אבל אשכרה כל הדף מלא שאלות על גלולות..
בכל מקרה, חיפשתי פה ולא מצאתי תשובה לשאלתי אז אשאל בקצרה :)

אז ככה עד לפני חודשיים הייתי לוקחת גלולות פמינט, מאז שאני והחבר נפרדנו הפסקתי לקחת, כי אין כרגע טעם לקחת..
אבל מה הבעיה, חודש הבא אני בקורס צלילה, אני שונאת שונאת להשתמש בטמפונים, ונורא הייתי רוצה לא להיות במחזור.

אז מה שהייתי רוצה לעשות זה להתחיל לקחת החודש גלולות, וחודש הבא לקחת ברצף גלולות בלי הפסקה.
בעבר כבר לקחתי שתי חפיסות ברצף, מבחינת הרופאה שלי לא הייתה הבעיה, אבל השאלה האם זה בעייתי אם זה על ההתחלה? כאילו מהרגע שאני מתחילה לקחת גלולת, לקחת שתי חפיסות ברצף.. וגם, האם מותר לקחת חפיסת מרסילון וישר אחריה פמינט?

תודה מראש!

Ein Li SaFek

New member
למה שמישהו ישנא אותך?

תשאלי מה שאת רוצה
בשביל זה הפורום קיים

בעקרון, אין שום בעיה לקחת חבילות רצופות של גלולות, לא שמעתי אף פעם על המגבלה של התחלה או אמצע או סוף
העניין הוא, ואני אומר את זה כל הזמן - בשאלות רפואיות, עדיף להתייעץ עם רופא
אם מסיבה כלשהי את לא יכולה להתייעץ עם מי שכתב לך את המרשם
פני לדלת פתוחה www.opendoor.org.il

אגב, לא כל כך הבנתי מה הקשר בין הצלילה לטמפון, אבל זה בטח בגלל שאני לא בחורה :)

תהני בקורס :)
ולא נורא עם החבר

אגב, לא היה עדיף לא להפסיק עם הגלולות, ואז המחזור היה סדיר, ואם בטעות יהיה לך משהו, אז לפחות בזה תהיי מוגנת?

TMWSTW

New member
חחח תודה רבה על התגובה המפורטת!

(הקשר בין צלילה לטמפון הוא שכשאת במחזור ואת נמצאת במים, בריכה ים דברים כאלה, אי אפשר להשתמש בתחבושות אלא רק בטמפון)

הפסקתי בעיקרון עם הגלולות כי אני בחורה מעשנת, ועישון וגלולות יחד זה לא בריא... ולגבי ההגנה יש פתרונות אחרים למקרה שבמקרה יהיה משהו..

תודה!

Ein Li SaFek

New member
לא הכי קשור אבל..(ולא בטוח שתרצי לקרוא את זה)

את צודקת לגמרי לגבי גלולות וסיגריות
אני כמובן לא אבא או אימא שלך
ואני בטוח לא אגיד לך מה לעשות
אבל היום בדיוק יש לי חבר בן 22 שאבא שלו גוסס מסרטן ריאות (רמז דק, עישון סיגריות)
זה קורע את כל המשפחה
האבא מושבת כבר שנה
עכשיו מרשים לו לעשות (קנאביס, רפואי, וגם זה לא עוזר לכאבים)
כל הבית מרוסק
כולם סועדים אותו 24 שעות ביממה
בקושי עובדים
לא מבלים
לא יוצאים
לא ממש חיים
כי האבא גוסס להם בבית.
הוא עצמו גונח ונאנק מכאבים
ואפילו המריחואנה בקושי עוזרת
הסרטן סופני - הם בעצם מחכים שהוא ימות, שום טיפול לא עזר או יעזור
אני יודע שאת אומרת לעצמך "כולה סיגריה"
אבל סתם ככה, מחשבה בשבילך - האם העונג בניקוטין הממכר שווה את מה שזה יעשה לך ולמשפחה שתהיה לך עוד 20-30 או 40 שנה....

שלא לדבר על מצהיב את השיניים, מסריח את הבגדים, את הפה ויש לזה טעם של מאפרה כשמתנשקים.

:)

ושוב, צלילה מהנה

TMWSTW

New member
סיגריות זה נורא,

אין מה להגיד.. אבל זאת התמכרות. למען האמת אבא שלי גם עבר שבץ מוחי בגלל הסיגריות, אז אני מכירה את המצב.
אני לא רוצה למצוא את עצמי מעשנת בגיל 30 ומעלה, כרגע אני נהנת מזה, אבל אין לי באמת תירוץ טוב.. אין שום תירוץ טוב לעישון סיגריות.. מקווה שיום אחד אני אחליט להפסיק..

תודה :)

muse18

New member

היתי חייבת להגיב
איך אפשר להנות מסיגריות?

תועלת? 0 והמחיר? חפיסת סיגריות 20 ש"ח בממוצע +סרטן
ריח מסריח מלא עשן לא בריא

ועוד אני צריכה לסבול את זה בכל מיני מקומות, מעשנת פסיבית
גועל נפש,אני לא מעירה לאנשים, אני מניחה שזאת בעיה שלי? אבל היום אפילו לבקש ממישהו לכבות סיגריה יכולה להיות עילה לדקירה...

ומה העניין של הפסקת הגלולות אחרי הפרידה מהחבר? גלולות לא נועדו לכך שנצטרך ל"הפסקה" או "הפסקת גלולות לצורך ניקוי הגוף" כל מיני דברים מוזרים.. עובדה, לא משמשות רק כאמצעי למניעת הריון, גם לסידור המחזור ושליטה בתאריכי המחזור, כמו שאת כרגע צריכה לסדר את המחזור שלא יפריע לך... אז למה להפסיק? כי ההפסקות האלו לא טובות לגוף. לפעם הבאה...

קבעי תור אצל רופא נשים הוא יוכל לייעץ לך הכי טוב שיש!

TMWSTW

New member
היי,

שוב אני לא רוצה לתרץ, אבל בן אדם שלא מעשן, לא יוכל להבין מה ההנאה מסיגריה.. גם אני לפני שהתחלתי לעשן ממש לא הבנתי איך אנשים נהנים מזה... אבל מה לעשות התמכרתי.
לגבי העישון הפסיבי, את בהחלט צריכה להעיר אם זה מפריע לך (וכן, אני מבינה שיש אנשים שבאמת מפחיד להעיר להם..), אני תמיד משתדלת לשים לב שאני לא מעשנת ליד מישהו שלא מעשן ומפריעה לו...
ולגבי עניין ההפסקה, זה באמת נטו כי לא רציתי בנוסף לנזקי העישון להוסיף גם גלולות שלא משתלבות היטב עם סיגריות..
בכל מקרה, למדתי את הלקח שלי, קבעתי היום תור לרופאת נשים, והכל מסודר

תודה לך על התגובה :)

למעלה