אל תשכחו!

נעהאל

New member
אל תשכחו!

היום בmtv בתשע יש תוכנית על הכנת הקליפ החדש. בעצם אני לא בטוחה שזה בתשע כי אני לא יודעת את הבדלי השעות אז פשוט תבדקו צפייה מהנה

וואו! איזה תזמון...

אני טסה לראות

היי

תכירו אני רונה אני ילדה עם תיזמון ששווה תחת! כל היום ישבתי בבית ורק עכשיו נכנסתי כן ב11 שעה אחרי שנגמרה התוכנית הפסדתי!!!!!!! מישהו יודע עם זה יהיה שוב?

AdiBaba

New member
תשובה

כמו שאני מכירה את אמ.טי.וי זה לא יהיה עוד פעם אלא לפחות עוד 20 פעם. הם טוחנים שוב ושוב את התוכניות של "מייקינג דה וידאו"

חחח..

ודרך אגב היה שווה! ובוא נראה אם הבנתי נכון את הקליפ- בצד שמאל זה מה שהיא היתה רוצה שיהיה?

Rוית

New member
כן משהו כזה...

צד ימין זה המציאות, צד שמאל זה הPrecious Illusions, שזה לא סתם פגישה אם בחור, אלה זה הבחור על הסוס הלבן...

j u n k

New member
היה שווה...

אבל קצר....בואנה הוא שוווווווווה! למי איכפת שהוא צעיר ממנה קחי אותו כל עוד את יכולה חחח.. (היא אשכרה נשמעה כמו איזה סבתא זקנה..) טוף בל נשכח את החבר הנוכחי (והחתיך יש לציין) הלוואי עליי

היה מעולה!

אבל קצר מאוד איזה מגניב זה שהיא הופכת את כול החברים שלה לשחקנים! איזה חמודה (ויפה) היא אבל לא הבנתי למה האנשים הפגינו שם? זה לא משהו שאלאניס עשתה נכון? ולא לשכוח מחר עשר הקליפים הטובים של אלאניס באחת עשרה בלילה אל תגידו שלא אמרתי

למעלה