אל תשכחו חבר'ה

KeLeMeNcY

New member
אל תשכחו חבר'ה

מה5 למרץ זאב ותמיר משתתפים בתוכנית של רשת, בימי ראשון... אני מצרפת קישור...

זאב נחמה...

לא החלטי לפעמיים,רק בדיסק האחרון הוא שר נגד כוכב נולד ותוכניות הראלטי,ועכשיו הוא הולך להשתתף בתוכנית דומה....בכלל לאורך השנים,למי שעקב ושם לב אז זאב נחמה תמיד נתן תגובות/אמירות/דעות לא חחכמות במיוחד..כמו לתמוך האהוד ברק,דבר שגרם למעריצים רבים לנטוש את הלהקה(מה גם זכורה לי הופעה באזור שלא בדיוק תמך באהוד ברק שבו זאב החליט לרדת על הליכוד שישב באותו זמן בשילטון).עוד דברים שפגעו בלהקה היה התגובה של זאב למהלך שרשת ג עשתה ועברה למוזיקה ישראלית והוא (היחיד מבין האומנים ששאלו אותם באותו ראיון)שטען שזה מהלך לא נכון כי לא צריכים לשים מוזיקה ב"גטאות"...מאז גם היחס של רשת ג השתנה כלפי הלהקה.יש עוד כמה דוגמאות אבל אני יקצר ויגיד שאולי זאב צריך איזה שהוא יועץ שייעץ לו מה להגיד ומה לא....כי הוא לפעמיים הוא חותך את הענף עליו הוא יושב.ובכלל הם צריכים מישהוא שיכוון אותם,איך לחזור קצת לתודעה(דוגמא קטנה היא ההופעה שהולכת לצאת לDVD במקום לקבל הופעה של אתניקס לחגיגות ה20 קיבלו בטברנה...עם אתניקס,אני חושב שהופעה ל20 שנות עבודה אתניקס הייתה יכולה למלא את בריכת הסולטן גם בלי חיזוקים של כל מיני אומנים סוג ב...)

Londonderi

New member
כל הכבוד אחי

סופסוף אחד בפורום הזה שיודע לתת ביקורת בונה גם אם היא לא נשמעת הכי טוב בעולם. כל הכבוד!

Two2Toot

New member
Zeev Nechama

lo yatza neged. ein po zig zag. '81 shir nostalgi neto. ma she'haya haya v'yesh gaaguim, aval mamshichim hala. chaylaey ha'nikama mieed al zeh, l'dugma. ha'amirot shel Zeev hen shel ben adam blee posot. b'ma she'hoo maamin hoo matzhir, im midubar al politica, aflaya, milchama, ahava.. im yesh maaritzim she'natshu et Ethnix biglal ha'kesher im Barak, ani shoelet ma bidiyuk heritzu etzlam? ha'im hikshivu l'milim shel ha'shirim bichlal? ani ken maskima aval she'zeh *ba li lo tov* she'ani shomaat oto mizalzel b'atzmo o mabiya charata al eyzeh shir. zeh pashut yotzeh goal atzmi. v'im midabrim al yeutz, eich l'azazel hem lo rachvoo al ha'gal shel chagigat ha'20 she'hitchil b'gadol v'nigmar. efo ha'hofaot she'dibroo aleyhen b'radio lifney shana. eyleh hayoo amirot meod .chachamot dafka -she'lo hitgashmu, v'chaval

KeLeMeNcY

New member
כל הכבוד סו

מילה במילה! דברים מאד חכמים גנבת לי גם ת'מחשבות ולא השארת לי מה לכתוב

זאב נחמה...

כן יצא נגד כוכב נולד,ששאלו אותו על השיר שנת 81 הוא אמר שהם נגד זה שיש אנשים שפתאום הם כוכבים לרגע...ואחרי זה הם צריכים להמשיך בחייהם.והתוכנית החדשה לפי מה שהבנתי הולכת להיות באותו סגנון... לגבי שאר הדברים אני ואת דיי מסכימים.הרי הכל זה עבודה של יחסי ציבור,כי הם באמת היו יכולים לעשות משהוא גדול יותר מחגיגות ה20,ולא הופעה אחת,ושוב אני חוזר עם אומנים סוג ב.אבל זה מה שקורה שאיש יחסי הציבור שלך צריך באותו זמן ליחצ"ן גם אותך וגם חברת תקליטים שלמה....(פונוקול שאורן בראל היחצ"ן של אתניקס הוא גם הדובר ואיש יחסי הציבור של החברה.)

יש משהו בזה

האמת היה קטע בשנות ה90 שזאב אמר על משינה ימותו הקנאים בכלל על מה המריבה עם משינה??????? .......?????

למעלה