אל תשאלו...

אל תשאלו...

חזרתי לפני כמה דקות משבוע הספר בתל אביב ואתם יודעים מי עומד שם, בדוכן של הוצ' כנרת? זה נכון, אכן, לואיס! (שאגב, לואיס הוא בכלל שם המשפחה שלו!). האמת היא שהוא קצת, קצת קצת, דומה לאייקון שלו. והוא אמר שיש הרבה ספרים של טרי, לפחות עשרה, בתהליכי תרגום אבל שהם מתכוונים להוציא אותם במתכונת של ספר בשנה. סביר להניח שכשנהיה בני 60, עדיין נחכה להוצאת Thud! בעברית. מרגש, הא? אני ראיתי את לואיס במו עייני ואתם לא!

מ א ג ר ט

New member
האאאא!

מה??? מה קרה להודעה שלי??? היה כתוב שם: אהההה, לואים!!! הוא יהיה שם גם מחר? הזמת אותו לפורום?? הצטלמת איתו?? איך ידעת שזה הוא?

ויימס

New member
וואו!

ביקשת חתימה? סיפרת לו שהוא אייקון נסגד על ידי חברי הפורום? למה הוא עומד בדוכן, זה לא קצת מתחת לכבודו? אולי בגלל שהוא יודע על מעמדו הרם בקרבנו? מה שמו הפרטי?!

בואנה!

ואוו! , איזה חדשות מרעשיות.. שאלת אותו אם כל העטיפות החדשות יהיו מחוארות שכאלה? מאגנה עז וסלוטייפ. (פה הציטוט של ראי-נוע (אורי בלסם גבר.. וכאלה).

אני כל כך מתרגשת... וואו

לואיס, האיש והפורום (הרי זה בעצם פורום לואיס, טרי פראצ'ט הוא סתם תירוץ), האיש שמעצב בדמותו את קהילת הפראצ'ט בארץ, האיש שאחראי על קשרי חוץ מול הוצאות בחו"ל (ובעקיפין גם על תרגום הפראצ'טים) האיש והאגדה... כל זאת ועוד... אני היתי יוזמת מפגש פורום בשבוע הספר בת"א, עם תמונה משפחתית סביב לואיס!!!
(אבל ויימס תבריז אז מה הטעם)

ויימס

New member
נחשי איזו אצבע אני מרימה עכשיו!

גברת '27.8.05, אני הברזתי, נטע לא!'

מתבשל פה עוד מבגש?

אמרתם ללואיס להיכנס לפורום? או שהוא מעדיף להשגיח על הנעשה ממרום שבתו, ולשחק יחד עם אופלר ואיו בסולמות ונחשים.

למעלה