אל תשאלו!

SavageGirl1

New member
אל תשאלו!../images/Emo7.gif

היה לנו מפגש עם יהודה גובאני אתמול, בגלל שהמשלחת שלנו מופיעה בטקס יום השואה באשכולות פיס.. בכל מקרה הוא רשם את הטלפונים שלנו בשביל התפקידים והכל, והיום הוא מתקשר אליי ומה אומר לי?! יש כתבה שאמורה להתפרסם השבת הקרובה (הרי הוא גם כותב בעיתון) על הפורום שלנו! (כן כן פורום בית שמש) ומישהו התלונן שהפורום מסית את התושבים נגד החרדים ובגלל זה הם הולכים לבקש שיסגרו אותו!
הרי זה נגד ה"כללים" (או וואט אבר) שהפורום מסית נגד הקהילה...בעעע אויייי מה עושים???

shiroosh999

New member
מסית?????????? ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif

אנחנו לא מסיתים שום דבר נגד הקהילה! אוי אלוהים.. תראו מה עשינו! רק הבענו את הדעה שלנו.. לפעמים אני מצטערת שכל אחד יכול להצטרף לפורום... צריך לדבר עם האנשים שאחראים על זה ולהסביר להם.... האנשים האלה ישמעו דעה אחת.. הם צריכים לשמוע את שלנו... זה לא פירררררררררררררררררררר!!! חוץ מזה, אין מצב שיסגרו את הפורום סתם ככה, זו לא סיבה לסגור פורום, עם כל הכבוד! רותם, אמיר! תעשו משו!

לא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo20.gif

הם לא יכולים לעשות לנו את זה
דברי איתו.... פליז

shiroosh999

New member
ענווה! על מצפונך!

אם זו מתיחה.... אני אצחק.. אם לא.... אני אתאבד.. תבחרי בין שניהם!

האחמית

New member
ענווה פליז שזה לא תהיה מתיחה!

סתם שיר..את יודעת שאני מתה עלייךך!

MS6

New member
חחח נחשי מי הלשין על הפורום../images/Emo123.gif

faith2

New member
גם ככה זה לא איכפת לי...

מתיחה או לא מתיחה....אני כבר החלטתי. את הפרישה שלי אני מגישה אחר הצהריים לאפרת.

SavageGirl1

New member
איך היא לא תעזוב../images/Emo4.gif

שיגעו אותה עם כל הבלאגן המסריח הזה! בגלל שתכננו "הפגנה" שלא יצאה בכלל לפועל...הם לקחו את זה קשה והחליטו לסגור אותו... מתיחה? הלוואי זאת תהיה מתיחה!=\

אַמִיר

New member
יאווו רותם לא....

אני לא יכול להשאר לבד מנהל פה.... אז נראה לי שהכי כדאי לסגור בינתיים את הפורום... גם כי אני לא יכול לנהל אותו לבד, וגם בגלל הקטע של ההפגנה.... נאי מאוד מקווה ש-2 חברי פורום רציניים יגישו בקשה לפתיחה חוזרת של הפורום כמה שיותר בקרוב... כי ממש נחמד פה... ובאמת היה נחמד להכיר את כולכם... וכל מי שרוצה להשאר בקשר אז... איי סי שלי זה 107575793

חבר'ה, כנראה שאני חוזר לפה...

לעשות סדר בפורום. (למי שלא יודע, אני גם ניהלתי פה לפני שאמיר הגיע) דיברתי עם הנהלת הפורומים ובאמת כל עניין ההסתה פה עובר את הגבול. אז לאלו שמפחדים, הפורום ימשיך להיות פעיל, תחת ניהולי. הקאצ', הולכים להכניס פה כלי שנמצא בשימוש בכל מיני פורומים נגד טרולים, מה שאומר שכל הודעה שאתם תכניסו תאלץ לעבור אישור על ידי, ז"א שיקח קצת זמן לכל הודעה לעלות כי אני רוב הזמן בצבא, אבל זה מה יש. אל תדאגו, יהיה פה אחלה

shiroosh999

New member
רותם!!!

למה???? ברצינות עכשיו... למה את עוזבת??? נו אנחנו יודעים שלא היינו בסדר בזמן האחרון.. והרוב בגלל שהגיעו לפה אנשים חדשים, אבל אני אישית מבטיחה שהמצב יסתדר, אבל למה לעזוב עכשיו? מהייצא לך מזה?

MikeY fReAk

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo157.gifלללאאאא../images/Emo10.gif

אויש זה פורום נחמד ממש חבל

למעלה