אל תשאלו מה קרה...

מצב
הנושא נעול.

שיר5520

New member
אל תשאלו מה קרה...

אל תשאלו מה קרה...
באתי בבוקר לעבודה, ניסיתי להיכנס לפורום שלנו ופתאום גיליתי שהגישה חסומה! מסתבר שסגרו לנו כאן בעבודה את הגישה לכל הפורומים ולעוד כמה אתרים ספציפיים. אתם בטח יכולים לתאר לעצמכם מה עבר עלי ברגעים הקשים האלה בהם חשבתי שמעכשיו אני אוכל להיכנס לפורום רק בערב. לא שיש לי כל כך הרבה זמן לגלוש בעבודה, אבל לפחות להציץ לפעמים לראות מה עניינים.... בקיצור, אחרי כמה שעות של חרדה משכתי פה בכמה חוטים והצלחתי לשכנע את הממונים שאי אפשר לחיות פה בלי הפורומים של תפוז.. בקיצור, מיד חיברו את כולנו מחדש. איזה מזל! הייתי חייבת לשתף אתכם בחוויה הקשה.

~!@#$%^&* ../images/Emo67.gif../images/Emo153.gif../images/Emo5.gif../images/Emo122.gif

אל תשאלו מה קרה...
באתי בבוקר לעבודה, ניסיתי להיכנס לפורום שלנו ופתאום גיליתי שהגישה חסומה! מסתבר שסגרו לנו כאן בעבודה את הגישה לכל הפורומים ולעוד כמה אתרים ספציפיים. אתם בטח יכולים לתאר לעצמכם מה עבר עלי ברגעים הקשים האלה בהם חשבתי שמעכשיו אני אוכל להיכנס לפורום רק בערב. לא שיש לי כל כך הרבה זמן לגלוש בעבודה, אבל לפחות להציץ לפעמים לראות מה עניינים.... בקיצור, אחרי כמה שעות של חרדה משכתי פה בכמה חוטים והצלחתי לשכנע את הממונים שאי אפשר לחיות פה בלי הפורומים של תפוז.. בקיצור, מיד חיברו את כולנו מחדש. איזה מזל! הייתי חייבת לשתף אתכם בחוויה הקשה.
~!@#$%^&*

אני מאמין שכותרת מתאר יותר מכל את התחושות שעברת היום. הרי את מהמכורים לפורום הזה. אני שמח
שבסוף חיברו אותך בחזרה אחרת הם באמת היו רואים מזה אישה שעוברת סימפטומי גמילה מהתמכרות שלא ניתנת להיגמל ממנה. זה גובל בסכנת חיים

ayoosh

New member
הם לא יודעים שנרקומנים ../images/Emo101.gif

אל תשאלו מה קרה...
הם לא יודעים שנרקומנים

גומלים לאט...
...
... חוץ מזה- כל הכבוד לך על החוטים שמשכת...ויפה שהתחשבו והבינו שיש דברים שהם בגדר "ייהרג
ובל יעבור..."...

שיר5520

New member
מזלי שאני נמצאת במקום שבו..

הם לא יודעים שנרקומנים

גומלים לאט...
...
... חוץ מזה- כל הכבוד לך על החוטים שמשכת...ויפה שהתחשבו והבינו שיש דברים שהם בגדר "ייהרג
ובל יעבור..."...
מזלי שאני נמצאת במקום שבו..
הצלחתי לשכנע שצריך את הפורומים לצורכי עבודה...

מצב
הנושא נעול.
למעלה