אל תשאלו מה קרה...

אל תשאלו מה קרה...

כמה ריצות אפשר לעשות סביב מחשב מסכן אחד? אז באמת קצת נעלמתי מהפורום. לא, לא שכחתי ולא נטשתי. פשוט לפני שבועיים בערך המחשב שלי התחיל לעשות בעיות. הפסיק להגיב, התחמם. החלטתי לקחת אותו למעבדה. לתומי חשבתי שיום או יומיים במעבדה יפתרו את כל הבעיות, ואני אקבל בחזרה את המחשב שלי מדונדש. אח, איזו טעות...
אני לא אלאה אתכן בתיאורים. כבר נמאס לי לריב איתם, ולקטר לכל מי שמוכן לשמוע על הבעיות שהם עשו לי. העיקר, עכשיו אני כאן. אני מקווה שנגמרו הבעיות שלי (לפחות עם המחשב, אם לא בכל התחומים
). בחיי, אחרי כל הבלאגן התחלתי לחשוב שכבר היה עדיף לקנות מחשב חדש. מי דמיין שזה ייקח יותר מיום?

שבועיים???

כל כך הרבה זמן במעבדה??? מה הם עשו למחשב שבועיים?? הלחימו מחדש כל שבב ושבב? ניסו להפעיל את המאוורר בנשיפה ידנית?? ליקקו כל אות ואות ונעצרו באות "ז"?? עזבי את הזמן, השאלה היא באמת כמה עלה התיקון בסוף? אולי באמת היה עדיף מחשב חדש. העיקר הוא שחזרת אלינו ואם המחשב עובד פצצות עכשיו אז מזל שלא הרדמת אותו לנצח!!

זה גם מה שאני חשבתי

בסוף זה לא עלה כל כך הרבה, כי העיכוב היה באשמתם. רק בגלל הטרטור והניתוק הארוך מהעולם התעצבנתי. לא ייאמן עד כמה אני מכורה לאינטרנט...

חיפושית!!!!

גם בעלת עסק שלא קשור למחשבים וגם טכנאית???? את ממש אשת אשכולות!!!!!! טוב לפחות את המחשב אפשר להביא??

../images/Emo6.gif הרגת אותי עכשיו

אם היה לי אינטרנט לפני שבוע וחצי הייתי שולחת לך מסר ...

למעלה