אל תשאלווווו

אל תשאלווווו

איזה חיים מאושרים יש ליייייייייייייי אתמול..חשבנו לטוס לחו"ל כל החמישיה... והיום ישבנו עם ליאורי שלי עם דודי של בסן עם אימרי של אתל עם אלברמן של כנפי ועם הוברמןוגרטמן(חבר חדש..חחח)..וחשבנו לטוס לגרמניה לחודששששששששש ההורים שלנו הסכימווווווווווווווווווו
אנחנו מזה מאושרים!! ההורים של בסן יבואו איתנו אבל הם לא יהיו בקומה שלנו!! יהיה מזה פיצוץץץץץץץץץ אנחנו טסים ב-5.12 ואני מזה יתגעגע לפורוםםםםם אבל אני אקח מחשב נייד כך שיצא לי להיתחבר מדי פעם!! ו....מה עם האסיפות הורים שלכן??יש לכן לא? איך הלך?

GlitterKitten

New member
פשששששששששש

מטורף ביותר! אמא שלי בחיים לא הייתה מרשה לי
תהנו כולכם!!!!!!! יש לי אסיפת אורים ב-26.11

כיף לך!

לי יסכימו
רק בסוף יב
שזה לא עוד הרבה זמן
, לפני הצב"א.
.. ולי יש אסיפת הורים
עוד כשבועים בערך
...

יואווווווו

להוברמן היתה אתמול...חבל"ז איזה דברים אמרו להההה... היא קיללה ת'מורה ליד ההורים שלה! זרקה את הדפים עם הציונים...והכחישה שהיא מתפלחת מהשעורים... היא ילדה כ"כ אגרסיביתתתתתת ופסיכיתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

שמעו מה קרה...

היום כזה המורה עושה לנו.. "אחותי וחבר שלה עשו אתמול פיקניק ואחרי זה אכלו ארוחת בוקר אחרי השיחים..." אנחנו צוחקים וניקרעים והיא אמרה לי ולדודי(ידיד)לצאת להרשם!! כאילו מה עשינו..אוף זה כזה מבאס...מה היא רוצה שנחשוב..הם גם הלכו אחרי השיחים וגם אכחו ארוחת בוקר..(אכלו ***) אז נימאס לי כבר מהבי"ס הזהההההההההה

germany is waiting for me

יואו אני עדיין מתרגשת..חחחח שמעו... אני אוהבת את אתי.. אני מרגישה כלפיה משהו..חחחחחחחחחחחחחח
דיי,היא כזו רגישה,מתוקה,חמודה,יפה!! אני משגעת את כולםםם כל היום אתי אתי אתי אתי אתי אתי אפילו על היד שלי כתוב בקביעות "קסטרו פור אבאר" או.."קסטרו יס' מיי לייפ" אני מסוגלת להיתאבדדד בלעדיה!!

GlitterKitten

New member
חס וחלילה חס וחלילה!

שתהיי לי בריאה איזה הסחפות חחחחחחח חמודה

לאאא!!!

אני חולה עליהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אני מטורפת,פסיכית!! וזו לא הגזמה!!!!!!! טוב מתאבדת עליכן אני זזתי לליאורי שלי!! אוהבתתתתתתתתתתת(את אתי..חחחח)

למעלה