אל תקרע לי שחור

אל תקרע לי שחור

קפצתי לרגע לפיצריה הקרובה לקנות פיצה משפחתית
בעודי ממתין שם עד שהפיצה תצא
ראיתי אב מהפזורה הסודנית עם שני ילדיו הקטנים
ממתינים גם כמוני לפיצה שתצא מהתנור..

אני מודה שעד לא מזמן לא אהבתי אותם כל כך
אבל היום כשעמדתי שם חשבתי לעצמי הרי הילדים האלה נולדו בארץ
והם צברים כחול לבן לכל דבר ועניין.
יש להם לילדים הנ"ל ת. זהות כחולה.
שאלתי את האב שאגב דיבר עברית לא רעה
הילדים שלך נולדו בארץ?
הוא השיב לי בחיוב
אמרתי לו : אתה יודע שהם יצטרכו לשרת בצבא,כן?
התשובה שלו קצת הדהימה אותי.
"איפה אתה רוצה שישרתו?" הם מכירים רק את הארץ הזאת.
באותו רגע נמלאתי גאווה עצומה כמעט התחלתי לשיר את ההמנון

חשבתי לעצמי, למה לא?
הרי הם עושים ילדים בכמויות
לא כמו אזרחינו האירופאים שמביאים ילד וחתול
הסודני הוא בעצם התימני החדש.

וכולם יגוייסו לצהל.
העם הרי זקוק לחיילים.
אנחנו נהיה המדינה הכי חזקה במזרח התי....
רגע....

צ.בא ה.גנה .לאריתראה?

מה זה חשוב, העיקר שנהיה צבא גדול וחזק.

עכשיו יש עוד ערך מוסף.
קשה לי לדייק במונח שאותו אני רוצה להביע
אבל אני אקרא לו "השבחת האיבר"
תראו, אף אחד לא מדבר על זה
אף במסיבות קוקטייל לא דנים בזה
גם לא תראו למשל פרסומות של שחורים המציעים את "מרכולתם" בטלויזיה.
אבל כולם יודעים ששחורים זה...

בעוד כמה שנים אחרי השבחת הגזע הגדולה, כאשר נהיה כולנו מצויידים בכלי זין
אימתניים, מפלצתיים, מתוחכמים ומדוייקים
סוף סוף נוכל לדפוק את הערבים.

pynokyo

New member
המדינה שלנו עלולה למצוא את עצמה עם רוב חרדי

שחי על חשבון מיעוט חילוני/ דתי לאומי
חרדים עסוקים בתפילה ואת הההגנה/לוחמה משאירים לאותו מיעוט שמפרנס אותם.
המיעוט שעושה רק חתול וילד ילך ויצטמצם - והרוב יהפוך להיות שחור תרתי משמע.
אז אם הרוב השחור - ירצה להמשיך לחיות כאן - יצטרכו להתחלק ביניהם מי לתפילה ומי למלחמה.
וואייי - די מפחיד לחשוב על עתיד כזה.
אולי צריך להוסיף למשפחה גם כלב - כלבים משרתים בצבא ונאמנים יותר מבני אדם.

בדיוק ראינו 'גב האומה' והיה שם מונולוג של ליאור שליין

והוא דיבר על זה שהוא תל-אביבי גאה וציטט מבחר מהתגובות שהיו ברשת
ואת חלקם הבאתי כאן, התגובות הבזויות של כל מיני פסיכים ששמחו לאיד על כי הפיגוע היה בתל-אביב. הוא הביא לדוגמא את העובדה שת"א משלמת 25.8% מכלל המיסים במדינה, בעוד שאוכלוסיית ת"א מונה בסך הכל 5% מתושבי המדינה. הוא נתן מונולוג נהדר, מצחיק ועצוב וזה באמת מזכיר את המצב שעלול להיות כאשר הרוב במדינה יהיו חרדים כשרק מיעוט חילוני שמייצר ומרוויח ומחזיק את המשק כולו יתמוך בהם. אני מקווה שזה לא יקרה ושהכל יישאר בגדר נבואות אפוקליפטיות בלבד.

pynokyo

New member
היתה תוכנית של אמנון לוי על נשים חרדיות - והמשפחה החרדית

בתקווה שזה ישתנה בעתיד - איך שזה נראה כרגע, כמות הילדים בכל משפחה חרדית היא פי 3 ולפעמים אף יותר ממשפחה חילונית רגילה.
בתוכנית היתה אישה אחת עם 10 ילדים, 100 נכדים ואוטוטו 1000 נינים - ברוב המשפחות החרדיות הללו הגברים לא יוצאים לעבודה, לא משרתים בצבא - פרנסת המשפחה והחזקת הבית על האישה.
אין לי מושג איך הן מצליחות לעשות זאת - אבל לאורך זמן אני מקווה שהנשים במגזר הזה יבינו שהו מנוצלות ומחזיקות ערמה של פרזיטים שמפרשים את הכתוב בתורה בצורה עקומה וסוטה.
בימי אברהם אבינו, משה רבנו ויהושע בן נון - לא ישבו ללמוד תורה - אלא חיו על פי הכתוב בתורה - הגברים היו רועי צאן או עובדי אדמה - וכשהיתה מלחמה, והיו רבות כאלה, הגברים היו יוצאים להילחם ולא יושבים באיזשהו חדר ומתפללים לאלוהים שיגן עליהם.
איך הצליחו החרדים לעוות כל כך את הכתוב בתורה. שבכל מקרה היא שוביניסטית וכתובה מתוך אינטרסים גבריים.
הלוואי שקובעי ההחלטות יתעוררו כבר מכפייה הדתית הבלתי נסבלת שחודרת לנו לכל תחומים החיים נגד רצוננו. מי שרוצה ללמוד שילמד על חשבונו, אף אחד לא צריך לממן אותו.
כמו שאת הסטודנטים החילוניים שלומדים באוניברסיטאות השונות המדינה לא ממננת.

RossieL

Active member
רגעעעע, מה פיספסתי??

איך הגענו מהפוסט שכתב הסבא ["ראיתי אב מהפזורה הסודנית"] לחרדים??

בהחלט עצוב

אני רואה לאחרונה השתמטות די גדולה מצהל
זה מתחיל בהורדת פרופיל פסיכיאטרי וכלה בירידה מהארץ טרום הגיוס
מזל שהיגיע הגל הרוסי שעיבה את השורות
וגם האתיופי.
אני לא שוכח את תרומתם של הדרוזים הצ'רקסים והבדוואים
עכשיו כשהאויבים מסביב רק הולכים קרבים וצובאים על דלתות ארצינו
כל כוח גיוס יתקבל בברכה ויהיה אך מועיל .
לגבי הערך מוסף, זה היה קצת בצחוק.

זוכרת שסיפרתי שפעם נתקלתי בתחנה המרכזית בישראליות צעירות
שהפגינו נגד החזרת הפליטים לארצם..?
זאת הייתה הפגנה מאד אלימה.
הבנות נשכבו על הכביש חלקן ממש התעמתו בכוח עם השוטרים
ואני חשבתי לעצמי
שגם אני לו היו מביאים לארץ 60 אלף בלונדיניות שוודיות ומישהו היה מנסה
להחזיר אותן לשוודיה..
אז גם אני הייתי נשכב על הכביש ומתעמת עם השוטרים

ובכלל לא מדובר בפליטים אלא במסתננים

שעבו את הגבול לישראל באופן בלתי חוקי, ועל כך העונש הוא 5 שנות מאסר, ומי שנתפס פעם שניה, 15 שנה.
כנ"ל כל מי שמסייע להם בהסעה,עבודה,כלכלה,מגורים וכו אותו עונש.

הממשלה לא פועלת בגלל לחץ של יפי-הנפש שהיו מעוניינים שנטבע תחת מליון מסתננים והלכה המדינה.

אתמול עזרתי לתלמיד לכתוב מאמר טיעון

שנושאו, בדיוק, לגרש ילדי עובדים זרים או לא?
הוצגה בפניהם פסקה היסטורית, אובייקטיבית להבאת עובדים זרים לארץ, תהליכי ההסתננות מעבר לויזה שפג תוקפה [ כמו ישראלים רבים שחיים היום בארה"ב, אבל זה לא נכתב], ומתחת לפסקה שני טורים - בעד ונגד.
בין נימוקי "בעד הגירוש" נמצא הנימוק המטריד מאוד של התבוללות ישראל בגויים, לרגע שפשפתי עיניי בתדהמה, התבוללות, מכמות מועטה של עובדים זרים? ונימוק "נגד הגירוש" - הם ישראלים לכל דבר וענין.
ועכשיו, כצפוי, אני פונה לענין האיבר והשבחתו, שזו כמובן עוד קלישאה של "לבנים" אירופאיים ביחס לשחורים מכל סוג [ תימנים, הודים, פקיסטנים, אפריקאים.. ועוד] שמעודדת באמצעות פורנו בו מוגדלים איברי השחור, וחדירתו לגוף אשה לבנה מסעיר ככל הנראה הרבה גברים.
לאמיתו של דבר, הטענה צריכה להתרחק מאיברי מין אל סיבתם, הגנטיקה. תמיד תמיד גיוון גנטי משפר את הגוף באמצעות הוספת תכונות שאולי נעלמו בשיכפול הגנטי האינסופי של אותה קבוצה שבטית, קהילתית, עממית או גזעית.

שיכפול גנטי זה באמת נושא מאד מעניין

אם מהנדסי גנטיקה יצליחו להחדיר לעובר את הגן שגורם לשחורים להיות גדולים וגם את הגן שגורם לעיניים של הרוסיות להיות בצבע כחול אחר כך את הגן שממנו באים ילדים מחוננים..וקצת גן שעושה את האדם למוסיקלי ויעלימו את הגן שהופך אותו לקמצן..אנחו יכולים בקלות לקבל את הילד האולימטיבי אפילו סוג של סופרמן.:))

והטענה שלך היא אחת הטענות

המרכזיות בדיונים, בוויכוחים, בשיחות, בניסוח פילוסופיה חדשה של המוסר לאור התפתחות הטכנומדע, השוק שיפתח לצריכת עוברים מסוג מסויים, ובהחלט יצירת מודל-על של בני אדם. זה לא הרעיון הניטישאני שעוות ימח"ש על ידי אלה שלא נגיד את שמם. אצל ניטשה זה אתה וגם אני המחליטים, ללא שידרוג כלשהו, בכל יום מחדש לחיות את חיינו . מדי יום בוחרים באופן מושכל ומודע את הבחירות המוסריות שלנו, ואנחנו מעודדים אחרים לחיי מודעות גבוהה ויצירתית כזו.

הנושא מזכיר לי אישה השבה הביתה

מחדר לידה עם עולל בן יומו בתוך סלקל ובפתח הבית מקבל אותה בעלה בשמחה נשיקות וחיבוקים.וחיבוקים..ואז הוא ניגש לתינוק ומיד נרתע אחורה כנשוך נחש. מה זה..התרעם הבעל זה ילד סיני יש לו עיניים מלוכסנות ועור צהוב.. אישתו הגיבה: תגיד אתה באמת מטומטם? או שאתה מתחזה לכזה. אתה לא יודע שכל תינוק שלישי שנולד בעולם הוא סיני? :))

למעלה