אל תקרא לי שמן

זהרון

New member
זה לא שומן. זה קאמל בק. גרסת כביש.

נישאת מקדימה, קצת למטה. כדי שלא ייווצר גרר אירודינמי מאחור. פיתוח חדשני. ועם הקאמל בק הזה יאנק יעשה אותי שמח וייקח את הטור השנה. קצת נחת, יאנק. קצת נחת.

shiri 80

New member
נראה לי שיאנק(ו)

שלך הלך עם מישו (שלו) כדי לאכול איזה קוריצה (רק שלא ייפלו על איזה ב^ צ'יקן) ובמקום זה הורידו פרה אחת משוגעת חכה, הוא עוד מהפארנויה יחפש את ה"מבט" בחודש יולי ...

זהרון

New member
איזו מהומה. עו"ד לא הבנת מאומה...

מה יהיה הסוף עם ה"מבט"? את באמת חושבת שכל מה שיש ליאנק לעשות ערב תחרות חשובה הוא לצפות בחיים יבין מגרגר "מהפך" בקול סדוק מהתרגשות? אני מודיע לך שטי-מובייל לא משלמים אגרה והחבר'ה של ג'יאנט עשויים להתגלות כחבורה נועזת של טיוואנים קטנים ורצחניים אשר כל חפצם הוא קפיצות איה-גירי וואסאבי נקמיצ'י לגרונם של המעקלים מרוממה. עד מתי תעלוזו ולא תבינו עד כמה קשה הדבר לנסות להוכיח את עצמך בצילו של מנהל הרכבת, מייסטר הקרונות ואבי העורקים? זה לא קל. בכלל לא קל. זה כמו, הבה נראה אם אוכל לנפק לכם דוגמא טובה, כמו, כמו שעארס צעצוע קטן וחמדן יתלה על צווארו ג'אנט מגנזיום של סובארו ג'אסטי ויסתובב בשכונה של אבי עארס לייט, מתעווז, מענטז ומפנטז. הרי אין לו סיכוי. במיוחד שלאבי עארס לייט יש חברים חזקים מקדימה. אפרופו אבי עארס לייט שהקדיש לי פוסט (מורטם) בבלוג שלו, רציתי להיות הראשון לבשר שמאמצינו הכנים נשאו פרי והחל מהטור דה שרמנטי וכלה בג'ירו דה יפו יוצג זוג אופניים חדש של חברת KHS מדגם KHS Avi Ars (F)light 21 - על שם משחק הבלק ג'ק החביב על נציג העארסים שלנו לכנסת הבאה. האופניים יתאפיינו באחלה פיינט ג'וב בדוגמת נמר וכל הרוכש אותם יקבל מהדורה חד פעמית של חוטיני בדוגמא תואמת. וכל זה כדי לטרוף את עדר הזברות של צ'יפו היפה באדם, הדוגמא והמופת של העארס הרכוב המודרני.

למעלה