אל תקנו "חרא בתחת"

shitintheass

New member
אל תקנו "חרא בתחת"

ברצוני להודות לחברי קורמורן על שפירסמו את עיתוננו על דפי היוקרה שלהם כמו כן לציין שבתור מי שטוען למחתרתיות וקורא לנו ממוסחרים... לפחות אנחנו לא מזיינים את הקוראים ב- 10 שקל בשביל כמה דפים מצולמים שהדקתם בבית... אנחנו לפחות חילקנו חינם - גם את הגליון השני שהיה מודפס עם עטיפת כרומו ועלה לנו ים כסף!!! אז תפסיקו לשחק אותה, ותפסיקו ללקק ל"כלום בפיתה" אין לכם סיכוי איתן!

NuckBunnies

New member
אוקי, הודעה לכל בעלי העיתונים

הנה מה שאני מרשה לכם להגיד שקשור לעיתון: אם יצא עיתון איפה אפשר להשיג אותו (*כששואלים* בלבד) אם אתם מחפשים אנשים או משו בשביל העיתון או אירועים מיוחדים במיוחד כל הודעה שלא עונה על הקריטריונים הנ"ל, תימחק. ביחוד הודעות פוגעות, מעליבות או מתלהמות. NuckBunnies עובד על ביקורות

היי נאק

אתה צודק, זה לא מקום לפרסומות, אבל... אולי כדאי ליצר איזהשהו סוג של לוח שכן יהיה פתוח לפרסומות??? כי אני בטוח שגולשים כן רוצים לדעת מה חדש ומה יוצא ואיפה אפשר להשיג את זה!

NuckBunnies

New member
אין לי בעיה שתפרסמו כשיוצא משו

אבל פעם אחת. יותר מזה לא צריך.

הקורמורן עולה 6 שקל

וזה רק *קצת* מעל מחיר העלות! (10 זה בדואר- הדילרים מוכרים ב-6) וחוץ מזה שלנו א-י-ן בוכטות כסף ורק מהגליון הנוכחי (2) אנחנו מתחילים לעבוד עם בית דפוס.

צודק, אל תקנו. יש לי וממש לא משהו

כל העיתון שלהם עולה משהו כמו 5 שקל (קניתי בפסטיבל קומיקס ב-5 את גיליון 3) ויש לו עטיפת כרומו אבל זה רק פיצוי על זה שכל העיתון מלא בסתם מדורים טיפשיים שמלאים בבדיחות פרטיות והומוסקסואליות (העיתון מלא בסיפורי הומואים- אם זה הקטע שלכם אז סבבה) והמעט קומיקסים שכן שם כבר נראים איום ומשדרים זילזול בקורא. הקורמורן עולה שקל יותר אבל יש בו פי 5 יותר קומיקסים וגם באורך מלא וגם מושקעים לאללה. אין בו מדורים פרטיים עם בדיחות אישיות ויש בו גם יותר עמודים. חרא בתחת גיליון 3- 14 עמ´ קורמורן גיליון 2- 40 עמ´. בקיצור, הקורמורן אומנם נראה יותר חובבני, אבל הוא מקצועי בטירוף, הרבה יותר ברמה, וגם לא מנסה להתחיל עם אף פנזינאית מת"א.

למעלה