אל תקנאו בי!!!!

אל תקנאו בי!!!!

אוי אני והפה הגדול שלי... אני יודע מה תחשבו אחרי שתקראו את מה שאני עומד לכתוב פה... כמעט כולכם ציפו לרגע הזה בכליון עיניים, קיוו שהנה כל רגע זה יקרה, וסוף סוף אני אשלם על הפתיחות המוגזמת שלי. אולי חלק קטן ובעל סימפטיה לא מבוטלת יגיד ``חבל, אבל לפחות זה ילמד אותו לקח...``. ובאמת, סוף כל סוף זה קורה. ההודעה האחרונה שכתבתי פה (ולמרבה הזעם קפצה תוך שעתיים לעמוד השני), הגיעה לידיים הלא נכונות. הודעה על ידידה טובה שלי, שמתוך הרגל אולי, ואולי מתוך בלבול, סיפרתי על מה שקרה בינינו בטיול השנתי לאילת. אבל זה עוד בסדר... הטעות שלי היתה שזרעתי עוד מלח על הפצעים כשמרוב טיפשותי הרגשתי צורך לתאר אותה בפניכם (תראו איזה נחמד אני ומה אני מקריב בשבילכם). זה לא שהיא לא ידעה מה אני חושב עליה, אבל יש הבדל בין לשמוע את הדבר מהבנאדם ברגע של צחוקים וציניות, לבין לקרוא את זה בפורום. היום קיבלתי ממנה הודעה קצרה: ``דויד אתה יודע שאני קוראת לפעמים פורומים`` באותו רגע ידעתי שאני יכול להתחיל לשכוח מהעצה שמישהו נתן לי כתגובה להודעה הזאת - העיקר להשאר ידידים. חבל... דוקא זאת המסקנה שהגעתי אליה בעצמי אחרי שהיה לי זמן לחשוב על מה שקרה - שבאמת הידידות היא הכי חשובה ולא שווה לסכן אותה. אני לא יודע אם אותה ילדה קרובה לליבי תקרא את ההודעה הזאת. אני בספק אם היא תחזור לפה לפורום בכלל, אבל אם כן, אז תדעי שאני מצטער מקרב לבי ואת המסקנות שלי הסקתי. ולסיום אני אומר לך דבר שהוא אולי מתנשא ומסוכן להגיד אבל, פה בפורום יש לכולם הזדמנות להכיר אותי כפי שאני בלי ההסוואה של החיוכים וההתחמקויות. פה אני כותב מה שבראש ומה שבלב. ואם משהו שכתבתי פה פגע בך, אז האם זה עדיף על לחיות בלי לדעת שזה מה שאני חושב? אם כן אנא יידעו אותי בנושא. דוד.

אני מצטער...

אני מצטער...

התבלבלתי וכנושא להודעה הראשית התכוונתי לכתוב ```` ולא ``אל תקנאו בי!!!!`` - זה לא יאה. דוד.

Sniger

New member
אאוץ`

אתה לא יודע שהאינטרנט הוא מקום פתוח לכל אדם...? באמת חשבת שזה איכשהו לא יגיע אליה? לא נורא,אם באמת אתה מתכוון למה שאתה אומר עכשיו ,אז שיהיה לך באמת בהצלחה,אל תוותר על ידידות כזאת!

נעל

New member
יש עוד סיכוי

נעל לא זוכרת שאמרת משהו ממש נורא על אותה ידידה, רק תיאור מנקודת מבטך. נעל מקווה שהיא (הידידה) יודעת להעריך כנות, ואתה תוכל לנסות להסביר ולהצטער. אומרים שכנות זו דרך טובה להתנצל, ויש אפילו כמה חולמנים שבאמצעות שימוש קבוע בכנות אין כלל צורך להתנצל (ומי שניסה יודע שזה לא נכון). שיהיה בהצלחה, למרות שזה יכול גם לקחת קצת זמן. נעל, שעדיין נדהמת לגלות, כל פעם מחדש, שהפורום הזה סמי-מפורסם ;-)

ראו איזה פלא...

תנחשו מי בא אלי לבקר היום זמן קצר אחרי שכתבתי את ההודעה הזאת? מי אם לא אחרת... אני באמת חושב שהכנות שלי הצילה אותי פה. היא לא סלחה לי על מה שכתבתי אבל הצלחתי לשכנע אותה שמה שכתבתי זה דבר שעצם פנה אליה ולא אליכם באופן ישיר, ושאני לא אומר דברים כאלה אפילו לחברים קרובים שלי. היה די מוזר... בכל מקרה אני מוכרח להבין משהו: אני יודע שאי שם בין האנשים שקוראים את ההודעה הזאת מסתתרים מספר אנשים מקורבים אלי, אבל אני לא יודע מי למה ואיך... היא ממש הפכה אותי לפרנואיד, עכשיו אני אחשוב טוב לפני שאסגיר מידע. אז אם יש פה מישהו מאלדד בנתניה שכבת י``ב שמכיר את פושע מחשבתי ויודע את שמו האמיתי (כמו כמעט כל השכבה ואשקה תעיד), הזדהה!!! אה כן ומה עם תגובה ממך אשקה? את היחידה פה (בינתיים) שראתה אותי וגם את הילדה... (כן זאת היא). להתראות. דוד.

Levinzone

New member
אבל אתה שוב עושה אותה טעות!

``הצלחתי לשכנע אותה שמה כתבתי זה דבר שבעצם פנה אליה ולא אליכם..`` אבל אנחנו יודעים שזה לא נכון כי אתה בכלל לא ידעת שהיא נכנסת לפה.. חשבת אולי שהיא תראה גם את ההודעה הזאת?

Black Star

New member
גם לי פעם קרתה פאדיחה כזאת..

בפורום זה ממש. אני לא אספר את הפרטים, כי הצלחתי לצאת מזה איכשהו, בואו רק נגיד שכתבתי משהו מאוד מאוד לא נעים על מישהו ועם הרבה יותר מדי פרטים מזהים מכדי שאוכל להתחמק ולהגיד שזו לא אני. כאמור, הצלחתי לצאת מזה- האמת, לא היה קורה לי משהו נורא גם אם לא. אבל זה היה בהחלט לא נעים. מאז אני חושבת פעמיים לפני שאני מסגירה פרטים מזהים. כמה אנשים פה מכירים את הסיפור, כמדומני.. הם יכולים להעיד שזו הייתה פאדיחה די גדולה. איך כולם מגיעים דווקא לפורום ה(לא כל כך) קטן שלנו?

PsiChO

New member
זוהי בדיוק הסיבה ש...

שאני לא לא רוצה לגלות הרבה פרטים מזההים על עצמי. נכון אם מישהו שמכיר אותי טוב טוב יקרא את ההודעות הללו הוא יחשוד בי באופן איסטינקטיבי, אבל תמיד אוכל להכחיש (או להודות תלוי מי זה). בפורום הזה אני כותב כל מה שבראש שלי, אני יודע שאף אחד שאני מכיר לא יסתכל פה, ואפילו שאלתי את חברה שלי (לשעבר...) אם היא נכנסת לפורומים, וחזרתי לנשום שוב שהיא אמרה שלא. לדעתי כמה שפחות פרטים זה יותר טוב, ותוכלו לשפוט באופן אובייקטיבי אותי ואת הבעיות שלי, מה גם שלדעתי ככה תכירו אותי אפילו יותר טוב, לא מבין מה שם, כתובת או איך אני נראה יעזור לכם להכיר אותי באמת שלא. בכל מקרה אחי, אני משתתף בצערך... וכדאי שתיזהר בפעם הבאה עם מה שאתה כותב... בעיקר אם אתה יודע שמישהו עלול לקרוא את זה ולהיפגע, או לפגוע בך. טוב אני הולך לסדר את הבית, ההורים שלי חוזרים עוד מעט מטיול ואני לא הלכתי לבית ספר... אני הול לך לגרום להם לחשוב שכן. פסיכי*ממהר

N0

New member
זה למה צריך לנתר את התקשורת...

למרות שכל מי שמכיר את N0 יזהה אותו יש (זה לא כל כך בעיה שיודעים באיזה בית ספר הוא באיזה כיתה ועל התמכרות לקולה אובססיה לאבוקדו ומוסד מעל הראש...) מה שכן הוא פשוט דואג לא לציין יותר מידי פרטים על אנשים אחרים (הוא לא חושב שזה יפה במיוחד) והוא גם סומך על זה שאנשים שהוא מכיר ומתחברים כבר לאינטרנט לא יכנסו לפורום, ואם הם ינסו הוא כבר ידע... N0

למעלה