אל תצחקו עלי...

ו שתי

New member
אל תצחקו עלי...

(אזהרה לפני שאלה דבילית). אני לא בטוחה שאני לא בהריון.(ממש כמו איזה מתבגרת בת 16) ביום ה-26 למחזור התחילו הכתמות חומות מעטות מאד שנמשכו עד ליום ה-29, שבו היה דימום אמיתי אם כי לא מסיבי, שעד הצהריים הפך שוב לדימום מכתים שוב, שנפסק יום אח"כ. אז השלמתי עם זה שהחודש לא הלך... אבל המחזור היה מוזר מבחינת התזמון (26 במקום 28 ימים) ומבחינת העוצמה. הבטן שלי נפוחה ואני כל הזמן רעבה. כל הזמן. ואם אני לא אוכלת- תיכף נהית לי מן בחילה וסחרחורת.... והבוקר, כדי לערער את הבטחון שלי עוד יותר- התעוררתי ביקיצה טבעית (השם ישמור!) בשעה 6:00 מבחילה נוראית שפשוט לא הלכה לשום ממקום עד 11 בבוקר.(וגם כאבו לי ביומיים האחרונים הציצים, אבל קצת- בשאר הזמן סתם חשתי בקיומם
) מה אתן אומרות? יש סיכוי שלמרות חצי יום דימום וכמה ימים של הכתמות אני כן בהריון?

פּוֹנְג

New member
תראי, היו דברים מעולם

היו בחורות שלא ידעו שהן בהריון עד שלא ראו שק הריון ב US. אם יש לך שמץ של 'חשד' - אז למה שלא תעשי בדיקה וזהו? בהצלחה.

מירב8

New member
אולי לא ואולי כן ../images/Emo57.gif

תעשי בדיקה ושיהיה בהצלחה

chapling

New member
מהר ללכת לעשות בדיקה!

אחות שלי לא ידעה שהיא בהריון בהריון הראשון שלה, כי היה לה, מה שהיא תארה, מחזור חלש מאוד (בערך מה שאת מתארת). במשך החודש היה לה גודש בחזה (היא לא ידעה שזה קשור להריון) והלכה לרופא, וביחד הם ראו שהיא... בשבוע 9 וכבר פיספסה את השקיפות העורפית....... אז אין מה לחכות תבדקי, הכי הרבה את לא ותתחילי את המרוץ של חודש ספטמבר

למעלה