אל תצחקו עליי...

אל תצחקו עליי...

אני מבקשת לדעת משהו על מטפלות, שיהיו בתוקף מבחינתי עוד שנה בערך, (אחרי הריון שרק התחיל + חופשת לידה) - ממש לא בקרוב... אני עובדת בעבודה עם שעות מוזרות, כלומר - בראשון ושני נעדרת מהבית לכ-6 שעות, ובחמישי לכ-4 שעות. זהו. השכר - כפי שאתם יכולים לדמיין - בהתאם. דבר שאומר, שלשלם למטפלת 2000 שקלים בשביל 9 שעות ביום ממש לא מתאים לי, גם כלכלית ובעיקר - כי אין כמו להיות עם אמא... מצד שני, צריך פתרון גם לשעות הללו. מה אתם אומרים? יש לכם רעיון שיכול להתאים? (ובכל מקרה, לא יפה לצחוק על הסיבות של הריונית טריה לנדודי שינה...)

cr

New member
עם הנתונים שהצגת ובהמשך לכל

מה שקורה עם נושא המטפלות... בתקציב לא גבוה (ביחס לעלות מטפלת..) את עלולה לא למצוא את הטובות אלא את אלו שלא ממש נהנות מעבודתן... (ראי שרשור קודם בנושא..
) ולכן הייתי מציעה לך למצוא משפחתון נעים עם מס' אנשי צוות ולהיות רגועה. שיהיה במזל ובהצלחה

ולשלם כמו 9 שעות ביום?

ואכן, הסיפורים על המטפלות לא יוצאים לי מהראש, אבל מה לעשות, סבתא לא מוכנה לעבור לגור במודיעין בינתיים...

cr

New member
לשקט שלך אין מחיר.. ומשפחתון לא

מצומצם יעלה הרבה פחות ויתן לך הרבה יותר.. מסגרת של 6-10 או יותר , חצי יום או בהתאם לשבוע שלך.. תוכל לתת לך מענה. חוץ מזה.. אולי אחרי הלידה .. הסבתא.. תשתכנע..

אביבקיץ

New member
אפשר למצוא סידור חלקי

יש משפחתונים שמקבלים ילד לכמה שעות/ימים בשבוע. יש גם מטפלות שמוכנות להסדר כזה. לנו היתה מטפלת נפלאה שטיפלה בילדה יום בשבוע. קצת יותר קשה למצוא אותן, אבל אפשר.

chili3

New member
את יכולה למצוא אמא אחרת שנמצאת

בחופשת לידה או שלא חזרה לעבוד אחרי חופשת הלידה ולהציעה לה לשמור גם על הבייבי שלך למס' שעות ביום. אני חושבת שיש לא מעט נשים שישמחו לסידור כזה. איפה תמצאי אישה כזאת? בגינה הציבורית, אולי שכנה, אולי דרך הפורום הזה.

רעיון מעניין....

מה עם הנקודה ששאמרו לי חברות, ילד שלי וילד שלה יבכו - ברור במי תטפל קודם...

chili3

New member
אני לא בטוחה בזה בכלל. זה כמובן

תלוי בבן אדם. אני יודעת שאני הייתי קודם מטפלת בילד שלך כי הייתי מרגישה אחריות גדולה יותר. את צריכה להכיר קצת את האמא ולנסות לראות איך היא עם ילדים אחרים. יש נשים שמאוד אוהבות ילדים, גם אם הם לא שלהם. דרך אגב גם למטפלות שמטפלות ביותר מילד אחד (משפחותון) יש העדפה לאחד הילדים, ילד שהיא יותר אוהבת. את גם יכולה להיות בטוחה שהיא תשקיע בהם מאוד ולא תראה טלנובלות כל היום.

למעלה