אל תענו לי בכלל...

אל תענו לי בכלל...

זו סתם קינה, אבל אני רוצה מישהו שיוציא אותי למקומות בילוי חיפאיים... אני כל כך לא מצליחה בקטע הזה!! שלום גיל
לא ידעתי שאתה חיפאי.... ולמה לא רואים אותך שם עוד?!

בחורה שמדברת בקודים זה נחמד

בפעם הבאה את יכולה לנסות לדבר כמו בנדב"ר (שפת הקשר בצבא) אולי את זה נבין אולי לא

gilshl

New member
את האמת ניסיתי להזכר איפה זה שם!!!

אבל את האמת אני לא זוכר מי את, או מאיפה אנחנו מכירים, אז בטוח שלא תראי אותי שם מן הסתם.

gilshl

New member
מממממ...... וואללה נפל האסימון,

בתחלתי לשוטט בהיסטוריה שלי ונזכרתי אז כמו שאומרים מ´ניינים

כבר התחלתי להיעלב!!!

אבל מאחר שנזכרת- סבבה. בכל אופן- מה שאני התכוונתי- זה שחסרים לי חברים חיפאיים. מה שנקרא "לכי חפשי את החברים שלך" אז אני הולכת לחפש אותם. ואני לא מתכוונת חביר נפש- אלא רק כאלו שסבבה לצאת לבלות איתם. יש כאן מישהו שמציע את עצמו?! בטח לא.

gilshl

New member
לא הבנתי כלום, את מצד אחד מתפלאת

שאני חיפאי (נקודת זכות בשבילי ובשביל האגו הגברי שלי (וזה מה שחשוב ביותר)) סבבה, מצד שני רמזו לך "חפשי מי ינענע אותך", אז בשביל זה אנחנו פה כדי שתוכלי לחפש, ממממ.... מעליב. עכשיו אני מתחיל להעלב וזו נקודה לרעתך (ואני יודע להתאכזר יש לי הוכחות).

gilshl

New member
נ.ב. שבאמת אני חושב שלא הייתי צריך

לענות כמו שביקשת בהודעה הראשונה.

בואנה, אני ואתה...

כמו חתול ועכבר, שמת לב, שלא קרתה עוד פעם אחת שניתקלנו אחד בשניה- וזה לא נגמר בויכוח?! בכל אופן, כל מה שכתבתי, אודות "לכי לחפש את החברים שלך"-> זה אני אמרתי לעצמי, ולא אף אחד לי!!! כך שאין לך ממה להיעלב!! ממש ממש ממש לא. אבל אם אתה בוחר להיעלב, ולא להגיב מראש (כלומר, לחזור בך מהתגובה הראשונית שלך-) סבבה. תהיה בריא. וזהו.

למעלה