אל תעבדו קשה מדי

• פותח הנושא r66
  • פורסם בתאריך

r66

New member
אל תעבדו קשה מדי

אל תעבוד קשה מידי מנהלי חברה של הוצאה לאור ניסו לחקור כיצד קרה שאיש מעובדי חברתם לא גילה כי אחד מחבריהם לעבודה ישב מת בכסאו במשך חמישה ימים ואיש לא התעניין בשלומו. ג'ורג' טרקלבאום,51 , אשר הועסק כמגהה בחברת ההוצאה לאור הניו יורקית במשך 30 שנה, עבד במשרד רחב ידיים ביחד עם עוד 23 עובדים. הוא נפטר בשקט ביום שני, אך איש לא הבחין בכך עד יום שבת בבוקר, כאשר המנקה נכנסה ושאלה אותו מדוע הוא עובד גם בסוף השבוע. מנהל המשרד, אליוט ווצ'יאסקי אמר: "ג'ורג' היה תמיד האיש הראשון שהגיע בבוקר והאחרון שעזב בערב, לכן לאף אחד זה לא נראה תמוה שהוא יושב באותה תנוחה כל הזמן. תמיד היה שקוע בעבודתו ולא יצר קשר עם סביבתו". בניתוח שלאחר המוות נתגלה כי נפטר, חמישה ימים קודם למציאתו, מדום לב. ומוסר ההשכל של הסיפור: אל תעבוד קשה מדי. אף אחד ממילא לא שם לב ....

r66

New member
השוואה - כלא מול עבודה

השוואה - כלא מול עבודה כלא מול עבודה ...במקרה שאי פעם תתבלבל בין השניים קרא את ההמשך והדברים יעשו ברורים יותר 8x10 בכלא אתה מבלה את רוב זמנך בתא בגודל 6x8 בעבודה אתה מבלה את רוב זמנך בחדרון בגודל בכלא אתה מקבל 3 ארוחות ביום בעבודה אתה מקבל רק הפסקת אוכל אחת ואתה צריך לשלם על הארוחה בכלא מורידים לך זמן על התנהגות טובה בעבודה, נותנים לך עוד עבודה, על התנהגות טובה בכלא הסוהר נועל ופותח את כל הדלתות בשבילך בעבודה, אתה צריך להסתובב עם כרטיס עובד ולפתוח את כל הדלתות בעצמך בכלא, אתה יכול לצפות בטלוויזיה ולשחק משחקים בעבודה, יפטרו אותך אם תצפה בטלוויזיה ותשחק משחקים בכלא, אתה מקבל שירותים פרטיים בעבודה, אתה חולק שירותים עם אנשים אחרים בכלא, מרשים לחברים ולמשפחה לבוא לבקר בעבודה, אתה אפילו לא יכול לדבר עם הקרובים לך בכלא, כל הוצאותיך משולמות ע"י משלם המיסים בעבודה אתה נדרש לשלם את כל ההוצאות הכרוכות בעבודה ואז אתה נדרש לשלם מיסים מתוך משכורתך כדי לממן אסירים בכלא – יש סוהרים בעבודה… הם נקראים מנהלים ,אבל תתעודד בכלא אתה חייב להישאר כל הזמן .בעבודה, אתה גם יכול ללכת הביתה מדי פעם.

r66

New member
מייקרוסופט

מסוק חג בשמי סיאטל כשלפתע ארעה תקלה חשמלית ומערכת הניווט כשלה. הטייס היה מיומן אך עקב העננים הרבים והערפל, לא הצליח לקבוע את מיקומו ולמצוא את הדרך לשדה התעופה. לפתע הבחין הטייס בבניין גבוה. הוא התקרב אליו וחג סביבו. בינתיים טייס המשנה כתב באותיות גדולות על נייר את השאלה: "היכן אני נמצא?" והניפו מול החלונות. לפתע נפתח חלון ובו הונף שלט שעליו כתוב: "אתה בתוך מסוק". הטייס חייך, נפנף לשלום, הסתכל במפות ותוך חמש דקות הם נחתו בשדה התעופה. לאחר הנחיתה פנה טייס המשנה לטייס ושאל אותו: "איך ידעת למצוא את הדרך לפי התשובה אתה בתוך מסוק?" השיב הטייס: "לפי התשובה הבנתי שזה הבניין של מייקרוסופט, ומשם זה קרוב לשדה התעופה והיה קל לנווט". "אבל איך ידעת לעזאזל שזה הבניין של מיקרוסופט?" שאל טייס המשנה. "ובכן," השיב הטייס "רק מחלקת התמיכה שלהם מסוגלת לתת תשובה שהיא 100% נכונה אך לא שימושית כלל..."

r66

New member
מתכנתים

10 משפטים שמתכנתים אומרים כאשר התוכנה שלהם מסרבת לעבוד: 01) מוזר... 02) זה לא קרה אף פעם 03) זה עבד אתמול... 04) זאת בטח בעיית חומרה. 05) לא נגעתי במודול הזה כבר שבועות 06) בטח יש לך גרסה לא מעודכנת 07) זה עובד, אבל לא נוסה בעבר 08) בטח מישהו נגע לי בקוד 09) בדקתם וירוס במערכת שלכם לאחרונה? 10) אצלי זה עובד!

r66

New member
למה לקלקל../images/Emo35.gif

אבא ובן הולכים לטיול, לפתע שואל הבן: "אבא, מדוע השמש זורחת במזרח ושוקעת במערב?" האב: "אם זה עובד, אל תיגע!"

r66

New member
לגיסטיקת פנצ'ר

מנהל, מתכנת ומפעיל מחשב נסעו במכונית לירושלים. בדרך היה להם פנצ'ר. אמר המנהל: "נעצור מונית, ובעוד עשר דקות נהיה בירושלים". "אין צורך", אמר המתכנת, יש לנו כאן ספר הוראות לנהג, נחליף גלגל לפי הספר ונמשיך בדרכנו". "חכו, חכו", אמר המפעיל מחשב, "קודם נכבה ונדליק את המנוע, אולי הבעיה תפתר ". עבר במקום מהנדס מחברת מיקרוסופט וייעץ להם: "לפני כל טיפול, סיגרו את כל החלונות, צאו והכנסו שוב".

r66

New member
הנחיות לשעת חירום

הנחיות לשעת חירום - ועוד Home Remedies and other helpful hints If you are choking on an ice cube, don't panic. Simply pour a cup of boiling water down your throat and presto! The blockage will be almost instantly removed. אם אתה נחנק מקוביית קרח, אל תיכנס לפניקה, פשוט צוק כוס מים רותחים לתוך הגרון וחיש חש הקרח ימס Clumsy? Avoid cutting yourself while slicing vegetables by getting someone else to hold them while you chop away. כשאתה חש שאתה מגושם בתנועותיך, כדי להימנע מלחתוך את עצמך, בעת חיתוך עגבניות, בקש ממישהו אחר שיחזיק את העגבניות כשאתה חותך אותן Avoid arguments with the Mrs. about lifting the toilet seat by simply using the sink. הימנע מויכוח עם הגב' בקשר להרמת מכסה האסלה ע"י שפשוט תשתמש בכיור High blood pressure sufferers: simply cut yourself and bleed for a while, thus reducing the pressure in your veins. סובל מלחץ דם גבוה, פשוט חתוך את עצמך ודמם למשך זמן מה, זה יוריד את לחת הדם בורידך A mouse trap, placed on top of your alarm clock, will prevent you from rolling over and going back to sleep when you hit the snooze button. מלכודת עכברים שתניח על השעון המעורר הימנע ממך להסתובב ולחזור לישון כשתכה על כפתור השעון כשיצלצל If you have a bad cough, take a large dose of laxatives, then you will be afraid to cough. אם אתה סובל משיעול קשה, קח מנה גדושה של חומר משלשל ואז תיפחד מלהשתעל Have a bad tooth ache? Hit your thumb with a hammer, then you will forget about the tooth ache. אם אתה סובל מכאב שיניים, הכה בפטיש על אגודלך, ותשכח מכאב השיניים .The five most essential words for a healthy, vital relationship are "I apologize" and "You are right." ארבע המילים הכי חיוניות לבריאות הן "אני מתנצל" ו "את צודקת Everyone seems normal until you get to know them. כל אחד נראה נורמלי, עד שמכירים אותו If You Woke up Breathing, Congratulations! You have another chance! אם אתה מתעורר כשאתה נושם, איחולינו, יש לך עוד הזדמנות And Finally... Be Really Good To Your Family and Friends. You never know when you are going to need them to empty your bedpan. היה טוב למשפחתך ולידידך, אתה אף פעם לא יודע מתי תזדקק להם לפנות את ערש הדווי שלך

r66

New member
כמה אמיתות על החיים

כמה אמיתות על החיים בואו נחייך מעט נשים החושבות שבעליהן הם מלאכים הן אלמנות... גברים רבים מחפשים אישה יפה, נבונה וחרוצה, אבל לשווא; החוק אוסר על ריבוי נשים פער הדורות הוא כאשר נערה לובשת ברחוב פחות ממה שאימה לבשה במיטה. שתי הסיבות הנפוצות ביותר לגירושין הן גברים ונשים. מחצית מהזוגות מתגרשים; השאר ממשיכים לריב... החלטתו של אדם להינשא היא גורלית, כי היא עלולה להיות בהחלט החלטתו האחרונה רוב בני האדם אינם מוכנים להודות בשגיאותיהם; אני, לעומת זאת, מוכן - אילו היו לי... בטח שלזונות יש ילדים - מאיפה אתה חושב באים שוטרי תנועה? סקס משחרר מתחים. אהבה זה מה שגורם להם (וודי אלן ) מומחה הוא אדם שעשה את כל הטעויות האפשריות בתחום מסויים אומרים שעבודה קשה מעולם לא הזיקה לאיש, אבל אני שואל, למה להסתכן? רווקים יודעים על נשים יותר מהנשואים, אחרת הם היו מתחתנים גם כן חיי גבר טובים יותר מחיי אישה. הוא מתחתן מאוחר יותר ומת מוקדם יותר אני לא מפחד מטרור, הייתי כבר נשוי במשך שנתיים רווקים צריכים לשלם מס גבוה יותר כי זה לא פייר שהם יהיו שמחים יותר ארכיאולוג הוא הבעל הטוב ביותר לאישה. ככל שהיא מזדקנת הוא מתעניין בה יותר.

r66

New member
אינטרנט זה לא הכל בחיים

איש אחד איבד את עבודתו לאחר שחיפש מספר חודשים ראה מודעת דרושים של חברת "סלקום" המחפשת עובדי נקיון. האיש הגיע לראיון ומנהל כח אדם שאל על פרטיו האישיים, ערך לו מבחן בלטאטא חדרים ובירכו על תוצאות הבחינה. המנהל אמר לו: הג'וב שלך. תן לי את כתובת הדואר האלקטרוני שלך ואעביר לך את המקום והשעה שעליך להתחיל לעבוד. האיש המיואש השיב שאין לו דואר אלקטרוני. מנהל כח האדם השיב שהוא מצטער מאוד אבל, אם אין לו דואר אלקטרוני הוא אינו קיים באופן וירטואלי. מכיוון שאינו קיים, הוא אינו יכול לתת לו את הג'וב. האיש יצא מיואש ולא ידע מה לעשות, יש לו רק 20 ₪ בכיס‎. לאחר מחשבה, החליט האיש ללכת לשוק הסיטונאי של פירות וירקות וקנה קופסא של עגבניות במשקל 10 ק"ג. הוא הלך מבית לבית ומכר כל ק"ג ב-4 ₪. תוך פחות משעתיים הכפיל את כספו‎. כך חזר על התהליך עוד שלוש פעמים. לאחר שאכל בעבור 50 ₪, חזר לביתו עם 270 ₪‎. בצורה זו הוא הצליח להתקיים. כך השכים קום וחזר מאוחר לביתו, כאשר הוא מצליח להכפיל, להשליש ולרבע את כספו ביום אחד. עם הרבה מזל לצדו, הצליח לרכוש טנדר שתוך שנה הוחלף למשאית וכעבור שלוש שנים היה לו צי רכבים. כעבור חמש שנים האיש הפך לבעל אחת מרשתות השיווק המובילות במדינה. יום אחד קיבל לשיחה סוכן ביטוח חיים שהציע לו פוליסת ביטוח ושאל אותו בתום הפגישה לכתובת הדואר האלקטרוני שלו, על מנת לשלוח לו את הפוליסה. כאשר השיב שאין לו דואר אלקטרוני, ענה לו סוכן הביטוח: "אם אין לך דואר אלקטרוני והקמת כזו אימפריה, איני רוצה לדמיין מה היה לו היה לך דואר אלקטרוני". השיב לו האיש: "לו היה לי דואר אלקטרוני הייתי עובד ניקיון בסלקום". מוסר השכל ראשון: אינטרנט זה לא הכל בחיים. מוסר השכל שני: אם אתה עובד לעצמך, עם קצת מזל תהיה מיליונר. מוסר השכל שלישי: אם ברצונך להיות עובד ניקיון בסלקום, עדיף שיהיה לך דואר אלקטרוני.

shir26

New member
ומוסר השכל אחרון והכי חשוב

אם קראתם את הסיפור הזה באינטרנט אז.... אתם יותר קרובים להיות עובדי נקיון בסלקום, מאשר מליונרים עצמאיים....

למעלה