אל - תנור (נצרת,ריינה,משהד)

אל - תנור (נצרת,ריינה,משהד) כתושב אזור העמקים אני נוהג לאכול במסעדת נימר שבצומת גולני, מסעדה מזרחית עממית. כבר שנים שאני שם, ואין נפילות. היום, בעקבות הכתבה בידיעות אחרונות של נירה רוסו, החלטנו לעצור באמצע הדרך, ולנסות משהוא חדש. כבר בכניסה רואים את המלצרים מסתובבים עם עגלות הגשה. תופעה שאינה מקובלת באף מסעדה שאני מכיר להוציא חדרי אוכל מוסדיים ,או בקבוצים (יש עוד דבר כזה ?...).לדעתי זה מלמד על משהוא.... התפריט בסיסי ביותר, ובהמשך גם הבנו למה. היינו זוג מבוגרים ונערה. הזמנו מנת בשר לנערה, וחומוס וסלטים לנו הבוגרים. אז במקום לקבל אוכל, קיבלנו הרצאה מהמלצר שהפעם הוא מוותר לנו , אבל בפעם הבאה שנדע שזאת מסעדת בשרים, והסלטים הם נילווים לבשר. רצה לומר, חייבים להזמין בשר. היה שם ויכוח לא נעים, ובהמשך הוא חזר על עצמו גם בשולחן הסמוך. לסיכום : האוכל היה בסדר. האוירה לא כל כך. לא חושב שאחזור לשם. גם אם ארצה לאכול בשר. ולא הבנתי ממה נירה רוסו התלהבה. שרות ברמה כזאת מקלקל את האוכל הכי טעים.

dani666

New member
חוצפה של מסעדה אני מכיר כמה מסעדות שבהן הסלטים כלולים במחיר המנה העיקרית. אבל, מופיע בתפריט מחיר לסלטים בלבד ללא מנה עיקרית.

ננה f

New member
אין שום הגבלה כזו בתפריט למיטב ידיעתי נכון ללפנ י שבוע- לא היתה הגבלה כזו, ולא לא נאמר שישנה כזו. גם באל באבור לא זכור לי שיש כזו. הסלטים נהדרים, אבל הדבר מוזר לגמרי, האם המסעדה היתה מלאה? אולי הם נוקטים כך כשהם מלאים? בכל מקרה הערה כזו חייבת להיוךת רשומה לפני שאתה מתיישב. זה בהחלט תמוה. ולגבי הגברת רוסו, אולי כדאי שבתור חובב צרכנות (הניק והפורום) תתעדן קצת: , הגברת רוסו כתבה(היתה אמורה לערוך) יחד עם ידידה חוסאם עבאס, הבעלים של אל באבור (עין אברהים) ואל תנור - ספר בישול. מעבר לכך כתבותיה מלאות המלצות על מקומות וחפצים ואביזרים ומסעדות, שחלקם הגדול או שאיכזבוני עד מאוד או שלא עובר אצלי בכלל את הסף. זה לא נראה כמו אובייקטיביות עיתונאית כלל, ואולי גם חובת הגילוי הנאות חלה כאן, אבל לא בטוח שנשמרה. אם הבנתי נכון היא לא צייינה בכתבה שהם מכירים שותפים/עיסקיי/ וידידים. נכון? הנה עוד סיבה למה לא להאמין לביקורות והמלצות כאלה.

על זאת בדיוק היה הויכוח הזמנו מתוך התפריט. לאחר שגמרנו להכתיב למלצר את מה שרצינו, הוא המשיך לעמוד לידנו. אמרנו לו שזהו, גמרנו להזמין. ואז קיבלנו הסבר ...... לא היה שום ציון בתפריט על מגבלה כל שהיא בהזמנה של מנה כזאת או אחרת. ואם יש להם מגבלות, עדיף שיציינו אותה ע"ג שלט בכניסה, זה יחסוך לי ולאחרים את פתיחת הדלת.... והמסעדה כלל לא היתה מלאה. היו סועדים, אבל לא היה לחץ.

ב ב ר

New member
מתי תלמדו? נירה רוסו עובדת וכותבת אך ורק בשירות משרדי יחסי ציבור.

למעלה