אל תיכנסי לסרט

ismeralda100

New member
אל תיכנסי לסרט

אין לי הרבה מה להגיד על הכתבה הזו של הסקסולוג שכל הכתבות שלו מפתיעות אותי לרעה שאני נתקלת בהן במקרה (ברשת או במרפאה בתור בעיתוני "לטיפשה") http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4117523,00.html אבל אם מישהי צריכה כתבה של סקסולוג בשביל להרגיע אותה שהבעל לא מכור לפורנו כנראה שמגיע לה לקרוא את הכתבה הזו עכשיו מעניין מה יאמרו על כך גברי הפורום (רק זיכרו: "אם אחד מהסימנים המוזכרים מעלה מתקיים, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי." מעניין למה זה מוזכר בכתבה שנכתבה ע"י סקסולוג).

b e c k y

New member
חחח אהבתי.

אהבתי את הפירוט של הנסיבות להדלקת הנורה האדומה, # אם בעלך אינו מעוניין בך מינית # אם הוא מעדיף לצפות בפורנו במקום לבלות איתך. # אם הוא מעדיף אוננות על יחסי מין... אם כל אלה מתקיימים... לכי תבדקי בכמה פורנו הוא צופה. סליחה... אני רק שאלה... הסקסולוג המכובד נפל על הראש? אבל אם כל זה קורה, הבעיה של האישה המסכנה היא מעט יותר גדולה מבעל חובב סרטים של מקצועניות. זה לא בעל - זה חבר טלפוני.

ismeralda100

New member
../images/Emo13.gif

כן.....צודקת יש כאלו שהבעיות הכי גדולות שלהם זה הפורנו באינטרנט... ממש

אייבורי

New member
האמת רציתי לשאול

האם יש המלצות לסרטי פורנו טובים כי לרוב הם די מבאסים וגם לכל השחקנים יש זין יותר גדול משלי
וזה מבאס

מי זה

הסקסולוג ההזוי הזה? נו באמת...גבר שיש לו פנטזיות על גברים הוא "מוקצה"? תגידו באיזו מאה האיש הזה חי? מעניין מה היה אומר על הכתבה הזאת... בטח היה שולח את הנשים לגולאג.

ismeralda100

New member
במילה אחת (או קצת יותר):

סתם איזה אידיוט. קראתי כמה כתבות שלו כאמור בעבר וראיתי אותו ב TV וכו'. ורק חבל שאני מתארת אותו בתיאור די דומה של כל הגברים איתם יצאתי לאחרונה
דחוף זקוקה לחוויה מתקנת

למעלה