אל תיהיו מושפעים!!! כנסו......

mc bige

New member
אל תיהיו מושפעים!!! כנסו......

טוב.. אתמול הלכתי לסרט "מהיר ועצבני2"....אחד הסרטים הכי טובים שראיתי בשנים האחרונות...ולאחד כמוני שחולה על מכוניות ומבין דיי הרבה בכל השטויות האלה זה היה כמו גן עדן בשבילי... בקיצר דבר ראשון הסרט הזה מומלץ לכל חובבי המכוניות... דבר שני אחרי שהסרט נגמר בסביבות איזה 2 וחצי..כל אחד יוצא מהחניון עם המכוניות שלו מתחיל לעשות את הפוזות של הסרט...ואחד מאלה שעשה את הפוזות...התלהב יותר מדי...ולקח סיבוב יותר מדי רחב ונתקע ברמזור.. ומה שאני רוצה להגיד בכל זה..מי שהולך לראות את הסרט מהיר ועצבני2 שלא יצא בפוזות ושלא יצא מושפע... דבר שני למדתי אתמול איך להחליף פנצ'ר :) אחרי שהסתיים הסרט נסענו עם מכונית של חבר סתם להסתובב...ובגלל שהגלגלים שלו יותר מדי שחוקים נהיה לנו פנצ'ר בכביש הסיירים...סחבנו עם המכונית עד לאיזה תחנת דלק....וב4 בבוקר התחלנו להחליף גלגל :) זה הייתה חוויה חבל על הזמן!!!וגם למדתי עכשיו איך מחליפים גלגל :) וזהו...זה מה שרציתי לספר לכם :) מקווה שתהנו

ranzz

New member
שני דברים

לא הייתי קורה להחלפת גלגל חוויה, אבל אם אתה אומר
והבן אדם שיצא מהסרט ו"עשה פוזות" הוא בן שעושה בדיוק אותם דברים ללא כל קשר לסרט, הוא עשה אותם לפני הסרט והוא יעשה אותם גם אחרי (כן, אפילו שאתמול הוא (כמעט?) פצע/הרג את עצמו/האחרים במכוניתו).

Black Shark

New member
../images/Emo32.gif גם פסקול הסרט נחמד ביותר

לאוהבי ההיפ-הופ שבינינו

עו מר 5

New member
ואלה זה מוזר שאתה מבין

במוכניות ואוהב את זה ולהחליף גלגל אתה לא יודע? העיקר שנהנת...

Superdror

New member
החלפת גלגל היא בהחלט חוויה

לא נורמלית, לי קרה כבר כמה פעמים שהייתי צריך להחליף גלגל ואני כבר מומחה בזה.. חבל רק שזה קורה לי תמיד בדיוק כשזה לא צריך לקרות, ביש מזל. המלצתי לכל חברי הפורום (גם לבנות שבינינו!) היא לרדת עם אבא יום אחד אל האוטו ולתרגל החלפת גלגל. נכון, אף אחד לא אוהב להתלכלך, אבל מומלץ שתדעו כיצד לעשות במידה ותהיו תקועים איפשהו לבדכם. דרור.

ranzz

New member
להתלכלך אין לי בעיה

כמעט פעם בשבוע אני מכניס את האוטו לדשא ואחרי שעה נכנס הביתה רטוב ומטונף
אבל האוטו מבריח ומצוחצח.

be_roo

New member
יש לקח יותר חשוב ללמוד מכאן

זה לדאוג לצמיגים תקינים ולא לחכות שהם יתפנצ'רו. הפעם לא קרה כלום, אבל צמיג מתפוצץ באצמצע כביש מהיר או תוך כדי סיבוב, יכול להסתיים ברע. צמיגים יש להלחליף או כאשר הם נשחקים (בדפנות או בסלויה עצמה), או כאשר הם מתייבשים (אחרי 3-4 שנים גם אם לא נשחקו) או אם הצמיג קיבל מכה שיצרה עיוות (בליטה בדופן). אין להתקין צמיגים של יצרנים שונים על אותו ציר. חשוב להקפיד על לחץ אויר תקין לפי הוראות יצרן הרכב. לחץ אויר בודקים וממלאים כאשר הצמיגים קרים ולא אחרי נסיעה של חצי שעה.

mc bige

New member
...

לזה שאמר שכאליו אני מבין כל כך במכוניות אבל לא יודע להחליף גלגל...מה אני יעשה עוד לא התחלתי ללמוד נהיגה...השבוע שיעור ראשון ב"ה...ועד עכשיו במשך 16 ו9 חודשים שאני חי לא קרה פעם אחת למשפחה של פנצ'ר..... דבר שני הפסקול של הסרט חבל על הזמן הורדתי אותו-וכמו שבלאק שארק אמר..זה מומלץ לחובבי ההיפ הופ בינינו.... ודבר שלישי לבי רו...הגלגלים היו שחוקים והוא משך את זה עד לטסט שיהיה למכונית ואז הוא יחליף..כי היה אמור להיות לו טסט עוד איזה חודשיים..אז הוא משך לתאריך ואז הוא היה מחליף.. אנחנו נסענו על 100 קמש בכביש הסיירים שמי שלא יודע זה נקרא כביש בין עירוניץ...מזל שלא היה ליידנו מכוניות כי זה היה איזה 4 בבוקר...האוטו התחיל לזוז מצד לצד..היה קצת מפחידץ...אבל איך אומרים רק לומדים מטעויות.. וזה חוויה חבל על הזמן ככה 5 ילדים ב4 בבוקר מנסים לראות איפה תוקעים את הג'ק המסריח הזה שבקושי הרים משהו...ועם החברים המתאימים וחברים טובים זה תמיד הופך להיות לעוד זיכרון נחמד מאוד שככה נזכר ביום שישי אחד נתקענו עם פנצ'ר והחלפנו והיה צחוקים..כי בראסמי אני נהנתי..אפילו שנקרעה לי חולצה של מאה ומשהו שקל..אבל בכיף אני אומר :)

ranzz

New member
הוא רצה להחליף צמיגים יום לפני טסט?

מה, הוא פחד שבחודשיים הם ישחקו שוב ולא יעברו טסט?

be_roo

New member
../images/Emo45.gif "לחסוך" חודשיים מהצמיגים

החדשים? צמיגים לא מחליפים כי הטסט דורש, אלא כדי לא להכנס בקיר כשהם מתפוצצים.

mc bige

New member
הוא התעצל להחליף וגם לא היה לו

כל כך מימון...700 שקל עולה... אז הוא רצה לסחוב את זה עד למתי שהוא חיייייב להחליף... וזהו

be_roo

New member
זה הכי גרוע

החלפת צמיגים היא חלק מתחזוקת הרכב הבסיסית. אם אין לך כסף להחזיק אוטו, סע באוטובוס. כסף לדלק היה לו משום מה. סדר העדיפויות העקום הזה יכול לעלות בחיים, גם של אחרים, איבוד השליטה יכול לגרום לפגיעה במכוניות אחרות. בלי בלמים הוא היה נוסע? בלי הגה הוא היה נוסע? צמיגים חייבים להחליף כאשר הם שחוקים, לא כאשר הטסט "דורש"

ranzz

New member
בזבוז אנרגיה על חינוך האדם הלא נכון

מצד שני, ההורים שלו צריכים להיות אחראיים על להגיד לו דברים כאלה.

fireman

New member
טעות קריטית

הצמיג ברכב הוא החלק היחיד שמקשר בין הרכב שלך לבין הכביש ולאיכותו ותקינותו ערך עליון. צמיגים שחוקים הם מתכון לאסון, מתכון לאיבוד שליטה, קושי בהאטת ובלימת הרכב, איבוד שליטה בגשם, הפרעה לתפקוד מערכות בקרת בלימה ובראש ובראשונה סכנת חיים של הנוסעים ברכב. צמיג לא תקין הוא מתכון לאסון! אם החבר שלך היה נתפס ע"י ניידת ביקורת דרכים של משרד התחבורה אני מאמין שהוא היה שוכח מהרשיון שלו מאחר והוא נהג חדש, הרכב סביר להניח שהיה מושבת ומורד מהכביש והוא היה נקנס בצורה חמורה מאוד. מה הכדאיות של זה מול החלפת צמיג בעלות של 200 ש"ח לערך...? היית שם את חייך מול שטר של 200 שקל? אני לא.

fireman

New member
כשתחליף גלגל פנימי של דאבל

ג'אנט במשאית שוקלת 30 טון וגלגל ששוקל 150 ק"ג אני מבטיח לך שזאת לא תהיה חוויה

mc bige

New member
אני צודק עם כולכם פה שאומרים שהחבר

שללי הזה ממש מטומטם... וכמו שאמרתי מטעויות רק לומדים... אז עכשיו הוא החליף את ארבעת הגלגלים וגם את הררזבי לחדשים.....

אילונוש

New member
בואנה.. אנשים לא יודעים להפריד

בין סרט למציאות.... לא מכירים את המשפט- על תעשו את זה בבית

למעלה