אל תיהיו יצורים!

pOOnch14

New member
אל תיהיו יצורים!

מה אתם יצורים וראים שלא הייתם במלחה בחיים שלכם! ובגלל זה צוחקים עלינו חלאס לחשוב שמכבי נחלשה ואנחנו בטוח לוקחים תאליפות!... מכבי חזקה וגם אנחנו!.... אל תחשבו שאני אוהד מכבי!...אני אוהד הפועל! אולי אפילו יותר טוב מכולם פה אבל אני ריאלי!... למה נראה לכם שמכבי תתן לנו תאליפות בהליכה? נכון הפועל משחקת יפה!אבל בישביל לנצח את מכבי צריך ניסיון ותרגילי הגנה מציונים! זה רק פתיחת עונה גם בקדנציה השנייה של דרוקר הקבוצה תפקדה בהתחלה יפה ואז התחילה לקרטעה!.... שנה טובה גמר חתימה טובה.... אתם מוזמנים לכתוב בצ'ה(שהוא יחזור לרשת)! אני מקדים תשאלות... יש כמה שרשמו חוץ מאךיפות וילב אכזבה ושטויות כאלה ההודעה מופנת אליהם!

והיו גם כאלה

שאמרו גם אליפות לא נזכה.. אי אפשר להגיד עכשיו מה יקרה בסוף העונה.. בנתיים זה מתחיל טוב.. נקווה שימשיך ויהיה טוב יותר

pOOnch14

New member
נכון

נכון אבל אי אפשר להגדיל ציפיות יותר מדיי!.. כוללנו מקווים!

הכי מגניב

שכל אלה מצ'ה שבחיים שלהם לא היו פה, נכנסים לפורום הזה רק בגלל שצ'ה לא פועל, וכותבים לאוהדים שאוהדים את הקבוצה הרבה שנים כבר (אנשים שכותבים וקוראים בפורום הזה באופן קבוע) כמה הם לא אוהדים אמיתיים, טוענים שהם אוהדים יותר טובים מאיתנו, ואומרים לנו בדיוק מה לצפות ומה לא.. וואלה, תנו לי עוד שבועיים ככה שצ'ה לא יפעל, והפורום שלנו יגדל ויפרח. אגב, גם אני כותב קבוע בצ'ה. ואתה בסדר דווקא.

pOOnch14

New member
צודק...

האמת צודק אני נכנס לפה רק בגלל שצ'ה לא פועל!.... בהודעה שלי רשמתי למי אני פונה!.... איך קוראים לך בצ'ה?....

לנעול.

ת'רדים מיותרים רק מפריעים לגולשים ומורידים ת'רדים חשובים למטה. :)

pOOnch14

New member
הפעם הראשונה!...

זאת הפעם הראשונה שהצחקת אותי!... ברצינות אבל.... :)

AmiTutiT14

New member
פשש, מגניב אחד~!;1

עכשיו אני נותנת לך את התואר שכל כך חשקת בו- אתה יותר אוהד ממני. מתנצלת שאני לא אוהדת כזאת טובה כמוך.

pOOnch14

New member
....

אהמ אהמ את אמרת תמסור ד"ש לחבריך מאמיר! אז עניתי לך שאני יושב באלעד! אז את לא קשורה לחיים!...

AmiTutiT14

New member
ילד, אתה מתנהג ממש בחוסר בגרות.

נכנסת לפורום, בחיים לא ראיתי את הניק שלך כאן לפני, ואתה ישר בא בהאשמות שאנחנו לא אוהדים מספיק טובים ולא הולכים למשחקים וכל מני האשמות חסרות ביסוס מוחלט (כי אנחנו בפורום תפוז ולא בפורום צ'ה). קודם תבדוק. אני למשל כתבת בצ'ה ואוהדת הפועל עוד מלפני ששמעת את השם "עודד קטש". אז די לשפוט. ובכלל, כולנו אחים. אז חלאס עם החוסר בגרות הזאת, במקום להגיד "אני ואני ואני ואתם ואתם ואתם" תקלוט שאפחד לא בא למלחמה איתך ואתה כועס על האנשים הלא נכונים. חבל סתם להוציא אנרגיות מיותרות, זה לא בריא.

למעלה