אל תיבחרו במימי

חחחח מה מימי???????????

מה היא קשורההההההההה.??????????? ו..מי אמר שיש םה בנות שרואות הדוגמניות??.. יש אבל זה לא קשור.. טוב קיצר זה מאוד מיותררררררר

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא תיזהרו לבחור בניראלל!!!!!!!!!! א=נ=י ש=ו=נ=א=ת א=ו=ת=ההה היא כל כך מתלהבתתתתתתתתתתתתתתתת גאדדדדדדדדדדדדדד אבל לדעתי היא תזכה

OoנויoO

New member
ניראל יפהההה אבל אני אוהבת את נטלי

איזה באסה שהיא עזבה איפפפ

לאאאא!!!!! למה פתאוםם ניראל!!

אוחחחח היאא כזאתייי רעהה!! אני לא אוהב אותהה!!והיא גםם לא יפה מי יודעע מהה.. אני חושבת שמימי יפההה ואליסיהההה מהמממתת!!!!! גם כריסטין יפההה.. אבל היא עפהה
היא הרגה אותי עם הטיפשות שלה.. עכשיו כבר לא יהיו צחוקים בסדרה איך היא אמרה:"אם חשבתם שבלונדיניות טיפשות.. אז טעיתם".. חחחחח
היא הרגהה אותיי או שהיא אמרה:"לי יש בראש שכל ו.. מה עוד יש בראש"? חחח משהו כזהה..
העיקר ישלה "שכל" חחחח היא הרגהה אותיי עם הטיפשותת שלהה

כןן נטלי יפה.. וגם שרון.. שרון ישלה

שםם יפהה..חחח
והיא יפהה.. אבלל היא לא מתאימה להיות דוגמנית.. לא יודעת =\ אבל היא מהממת.. בחרו אותה שהיא תחזור מכל הדוגמניות לתוכנית..
ישלהה תווי פניםםם מדהימותת!! חח הזכרתי לעצמי את השופטיםם!!

OoנויoO

New member
חחחחחחחח הרג אותי שהיא אמרה "יש לי

בראש הכל שכל ו....מה יש בראש של בנאדם נו" חחח ושהיא אמרה נו מה רציתי להגידדדדדדדדדדד?! היא מטומטמת

חחחחחח../images/Emo6.gif כןן או שהיא אמרהה

"לא הבנתי את הצלם מה הוא רוצה ממני.. הוא דיבר באנגלית ועוד איזה שפהה מוזרהה כזאתי.. אני לא מבינה אותו כאילו מה הקטעע"?! חחח איזהה אטומהההה!! הקטעע הוא שהואא לא יודע עברית חח ואיי אם היא הייתה פהה הייתי נקרעעעעתת עלייה
שתהיה יפהה ו=ת=ש=ת=ו=ק!!

OoנויoO

New member
זה לא פייר מה שעשו לה אבל אמרו לי ש

יעשו שאליסיה תזכה כי לאמא של חברה שלי יש חברה שהיא עיתנואית אז היא אמרה אבל היא יכולה להגיד =/ אבל חוץ מזה חוץ מזה אפחת ממי שנשארה בגמר היא לא ד=ג=מ=נ=י=ת חבל שנטלי לא נשארה כי היא יפה והיא גם לא מפגרת...

למעלה