"אל תחצה חיים"- סקר

ש@לתי

New member
"אל תחצה חיים"- סקר

אני בטוח שכבר ראיתם בטלוויזיה או שמעתם ברדיו את קמפיים "אל תחצה חיים" המצמרר. אני מצרף קישור לכתבה על הקמפיין שפורסמה ב-וואי.נט http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1241248,FF.html הסקר הוא מה דעתם על הפרסומת?! האם אתם חושבים שצריך להוריד אותה מהטלויזיה ולהפסיק לשדר אותה גם ברדיו או שאפשר להגביל את שעות הפרסום(כמו מעשר בערב) או אפילו להשאירה בדיוק כמו היום(משודרת בטלויזיה וברדיו).... אז...מה דעתכם? אני אישית מוצא את הפרסומת מצמררת ולא מתאימה בכלל לשידור!!! ש@לתי

CANDY MAN

New member
כנרה שהמטרה הושגה....

מטרת הפרסומות היא לצמרר ולהחריד את הצופה! אולי לפני שהוא יקרע את הכביש איפה שיש מעבר חצייה הוא יזכר קצת במה שהוא ראה בטלוויזיה ואז אולי אולי הוא יעצור וחיים של ילד או זקן או אפילו של כלב (דיי מחונך! כבר ראיתי כאלו שעוברים במעבר חציה בלבד ואפילו מסתכלים לצדדים) ינצלו! אז כל הקמפיין הזה שווה!

אריאל1

New member
המטרה הושגה אבל ממש עצוב לי

שזו הדרך היחידה לעורר את הציבור. לדעתי בבוקר לא צריך לפרסם אותה לאחותי היו סיוטים בגלל הפרסומת.

gl

New member
סיוטים????

אני חושב שהפרסומת היתה מיותרת לחלוטין ולאהיה צריך להחזיר אותה יש היום אומנם פחות תאונות אבל עדיין... GREEN LANTERN יוחזר ההופה סטופה

haddas

New member
לי אישית, בתור שומעת גלגל"צ...

תראו אנשים, אני מחוברת לגלגל"צ 24 שעות ביממה (טוב נו...כמעט). לדעתי, הפרסומות האלה הן חשובות ביותר. ולא, התפקיד של הפרסומות הוא לפרסם ולא לצמרר. אני לא בעד להוריד אותן. הדס

למעלה