אל פליטי ווינט

אל פליטי ווינט

בשבועות האחרונים עקבתי וגם רשמתי הודעות בפורום ´ישראלים באירופה´ של ווינט. עכשיו מבקשים ממני להרשם. האם זה בעקבות התקרית שארעה שם ושבעקבותיה עזבתם? או שזה היה קודם ואיכשהוא לא ביקשו ממני הרשמה? אני לא חטטנית, רק סתם סקרנית ומאמינה בחופש ההבעה.

זה בסדר מצאתי

שם את התשובה (הודעה מההנהלה שנכתבה בלילה - 11 לפי שעון ישראל) בזו הלשון: "הפורום יהיה מעתה בעל רישום וסיסמה. בשעות מסוימות הפורום יעבור סינון הודעות לפני פרסומן. המשתתפים סמסא ואילנה שגב אינם רצויים עוד בקהילות וכל הודעה שלהם תימחק. כל דיון בעניין יתקיים רק במייל, אולם ההחלטה לא תשתנה. אלו שאינם מרגישים בנוח יכולים לחפש לעצמם אתר חלופי". איזו יוהרה, מעניין למה....

Grote Schap

New member
אכן כך הוא...../images/Emo7.gif

אנחנו פה. המדף, בין השאר, הביא עמו גם את אגרטל הפרחים הרעננים שלו! יחד עם ניחוח פריחת התפוז - מרגיש נעים יותר. להתראות!

diday

Member
אל הפליטים שלום

אחרי ההלם הקטן שגרמתם לנו שנפתר על ידי תופס ששרשר את ההודעות נראה לי שיכול להיות מאוד נחמד אתכם. יש לי רק שאלה קטנה. איך הצלחתם להחזיק מעמד בווינט? ואני לא מדבר על תוכן או על סתימת פיות אלא על עיצוב. ניסיתי מדי פעם לראות מה קורה שם ונשברתי מאוד מהר. הכל מאוד לא ידידותי, לא קריא, ואיטי להחריד. מבחינות אלה לפחות כדאי לכם להשאר פה. ברוכים הבאים

איזו קבלת פנים נחמדה../images/Emo54.gif

נראה לי שגם יכול מאד להיות נחמד איתכם! תודה על קבלת הפנים הנחמדה. ולעצם מימשק הפורום,יכול להיות שאתה צודק רק שהיה כ"כ נחמד שלא שמנו לב.

איפהזה

New member
הייתה פה הודעה תמימה לחלוטין שנמחקה

של כבשה, בלי שמות, רק ציון ההנהלה. אני מתחיל להתחמם

een ogenblik

New member
תודה על ההזמנה להשאר ../images/Emo140.gif

התחלתי את דרכי בפורומים אצל ווינט, והתרגלתי אליהם (הם שיכללו אותו במשך הזמן). כאשר הגעתי בפעם הראשונה לתפוז חשבתי שזה נורא ואיום. במשך הזמן הסתגלתי לשניהם, והיום שניהם נוחים לי במידה דומה (רק שלא נראה כי אשתמש יותר מדי במערכת הפורומים של ווינט בעתיד). כעת כאשר אני נכנסת לממשק חדש לחלוטין אני מייד מתחילה להתלונן, אני יודעת שעוד מעט אתרגל, ואם לא אתלונן על ההתחלה, אשכח מה מרגיז אותי! (ומכיוון שאני קטנונית ידועה ומפורסמת, אני חייבת להתלונן.
)

למעלה