זהבה לפעמים מפחידה. בכלל הם משפחה מלחיצה. אה, פוקר. תעשו ברידג'. נעשה את זה סטריפ פוקר. סיכוי של 2 נקודה 1 אחוז שזה יכול לקרות. את הילד שלי אני שם על דבר כזה. טוב, ננה, אנחנו חייבים לך קוף. מה זה? למה? זה העונש? חבר שלה לשעבר ידע לשחק פוקר. לא משנה. היא יש לה טראומות מזה. במרתף שלה זה... גרם לקיצוצים. אין מועצה בדרך, נכון? בום שאקאלאק. כן, בערך. תכין מזה ערכה זולה במיוחד של דוקים בשיטת עשה זאת בעצמך.
פעם ראשונה שלא פתחו בציון כותב ביומן.
ויש אנשים שמכינים שייקים הזויים. אה... עדיף קישוא אחד ביד. כן, כיף, כיף. היה שם כיף מזרחי כזה, פוקר ואוכל. בדמינטון? מה עושים שם? משחקי קופסה אבל לא טאקי. תתנהלו בשקט בבית. בחייאת. רומי בייביסיטר? מדהים. אה... אבא שלה כתב סדרה על מד"א... אני הייתי גדל עם אלי.
נניח הופעה עם קאסט של סדרה אהובה וכוכבת על. אגב, אולי באמת עגלה. לכו תדעו. פעם דין כמעט שיחקה AI. כן, ניצן קצת... באמת. אבל יעלה, איפה רזיה? אני מתגעגע לרזיה. רווית שיתפה סטורי שלכן יחד... לא פייר. תהיו שם ולא כשדכנית ומיוחסת. איפה אבא תומך כמו אריאל? אה? ליהי, את לא שיחקת... כן, כן, לזה התכוונתי.
מתישהו הוא בטח נפגש עם אביר שם באילת. חייב להיות. שוב גאיה חוף? היא רוצה פרחים? היא רוצה להיפרד! אופס. גבריאל בשבילכם.
אה, סביצ'ה. הבנתי. רומי? וואו. נגד דגים? כל כך מזכירה את אימא. כל כך. היא למדה ממנה את הקטע הזה של לאכול ככה. עבירות מס? אי אילו אי סדרים? לא, כאן כולם אוכלים מהאוכל של אחרים.
מתן יהיה לירן חולצה אפורה שלה. הוא תמיד דוחה. היי, היי! ריגול תעשה רק עם יונתן גוטליב השני! מר מתן השני! הם זוג? הוא מרגל בצד השני? הוא בכלל מספיק חכם כדי לדעת מה זה אינפורמציה?
היא לא כמו ליהי. לאן אושר נעלמה? עכשיו שתיהן לא מדברות איתו.
קווי לילה, פתרון גדול לשעות הקטנות.
חבל שעלמה לא פה לשמור. אבל את בסדר. עלמה נעלמה תכל'ס. בעצם, הם בטח לא חוששים מזה כי היא תמיד נעלמת לקצת זמן, אבל למה למחוק אותה? בעצם החלפנו רומי ברומי. ורומי שאני מאוד אוהב. נו, באמת, אלי, היא נראית לך מישהי עם אנרגיה יותר מדי קיצונית? כן היא כן.
חוליגן! אה, זה אתה. גודל בינוני? תלוי במה אתה מחמיץ הזדמנויות. היי! זה משפט של אימא של ניצן!
יש לו יד גרועה אז הוא בטלפון. מיד לקנות, כן. ברוך בואך לאשקלון העיר. רק שתדעו שיפית אסולין מהממת בדבר הזה. הייתי בהצגה. אלי, די, די, תירגע. אבל זה גאוני. זה גאוני פשוט! הוא גאון. כמו תמיד. שתחליף את אימא. נו, אתם והמוניטור המטופש הזה. לא, הם לא מבינים.
שלא תמות, רשע. עד שאיזה אפס אחד חסם אותו והוא לא הצליח לברוח. לא משנה. החיוך של נהוראי תמיד מוזר. הוא כאילו לא יודע לחייך בלי להפחיד.
היינו בתמ"א. לא? מה יש לך בנתניה? כן, הגיע הזמן שתבינו שזה מוניטור. בחייכם. זה לא ליידי סנס. אין על אלי.
הוא יכול להיות למות בחוליגנים. גם. אפשרי. אל תנדור! היי, מה? מי עושה מבחן כניסה?
ניר משתתף? גבי. הערת את כל הבית. והניסור של יפתח גם.