אל עצמי 2- פרק 20

YossihNew

Well-known member
האם החברים של ציון יגלו לו על מולי?

איך ציון יגיב?

ולמה הוא ושאקי מתקרבים?

YossihNew

Well-known member
אל עצמי שלום זה משפט מוזר. אף פעם לא חיבבתי את אושר. אפילו את ליהי מחבבים יותר, אנשים נגד ציון ושאקי כי הם בעד ציון וליהי. מה? ניר, די, זה לא עובד כמו עם ליהי, וחוץ מזה, רומי הרבה יותר תפוח אדמה. שיאומי, קומי, חלומי. כי הוא הבין שרומי היא נהדרת ונכנס לפאניקה, אבל מי בפאניקה? אני בפאניקה? יש חוג בילוש? מה אתם עושים? ניר, אתה נקניק. בסדר? חתיכת אבא.

סבתא מרוקאית אומרת שזה יותר מדי אוכל? זה מוגזם.

הנה הוא. מוכר המסלול.

איכס, גועל נפש ה... בלילת תירס הזאת. ליהי של המחר. טוב. שכחתי שיש מאחוריהם ציטוט של סבא של ניצן. אתם תחזרו מהר מאוד. אתה ניסית לא לזכור את מי אמור, אין בה שום דבר טהור. מצחיקים.

רוקי זה שם כזה מוזר. הלווה, כן.ולא יחזיר.

אגב מושיקו. הוא היה צריך לכוון למשקוף? לא הבנתי. אבל כפי שאמר איזה אחד משכונה אחרת, תגיד מספיק פעמים שאתה נמר, בסוף יברח ממך דב. או משהו. עכביש. אתה עכביש זאב ואיתנו בלב. לא? זה אגב בחור שקוראים לו ליטמן.

נו, די, רומה. רומי. לא משנה. רומי רמה מעל כולם, זה לא מפתיע. היא מחכה לשיר אותו. נכון, רומי? לא הבנתי כלום חוץ מזה שהחשבונית היא ליחיד, לא לסבתא ונכדים.

תמי טימור הבלתי נלאית עייפה? לא יכול להיות. את צריכה כוח בשביל לרוץ לראשות העיר. את מוכרחה לרוץ, ולא במובן הכושר. אבל ציון, תעשה טובה, אל תספר למאיה על זה. גם שיטות מאוד בעייתיות ואף מושחתות, וגם, בוא נגיד שיונתן ברטל עוד בוכה. נכון? אני זוכר את הפרק הזה. וליהי. סתום. אוי לא, זה רמזור שוב. תמי, אבל את... לא משנה. זה הגיוני, תמי. משפט גאוני, תמי. לא, מתן, יש שם אוכל של אלי. טוב, תמי.

מה זה טקס גירוש השדים הזה? נהוראי, נהוראי. ברור. רחובות? אתה לא יכול, אנחנו עסוקים בגלואו אפ. אף פעם לא מתתי על אושר. היא מוזרה. אלי יעביר את זה.

סרט והמבורגר, ציון! נפלו על תקופה שיש מלא משחקים. עדיף על כף ורדה.

כרגיל גאון בחסד. בסדר, זה עבד לאחותו מירי המושלמת. מתי נעשה לדניאל פינת דמויות... חלקן אני לא זוכר. וזה מעט מאוד.

עזבו, זה עבד לאביר. די. אתה מרמה אותם גאון. שלא יימס, יא אהבל.

חמודה זאת. לא יודע למה. אולי באמת. זה מותר? לא יודע. בסוף היא מרגלת. אומר לכם. מה את מתכננת?

הרגע בדקתי איך הסוכריות האלה עובדות. איכס. תסגור חלונות!

כן, תוריד. זה לא הדרך, ציון. אתם מתים!

אל תחרטטו אותה.

בסדר, הוא לא בריצת בוקר אבל אתה לא בעבודה.​

למעלה