אל עצמי 2- פרק 19

YossihNew

Well-known member
איך מולי יגיב לתוכניות של משפחת שרוני?

מי זה יוסי סלקטר?

ולמה ניצן וליהי שוב רבים?

YossihNew

Well-known member
לאלי מעולם לא היה את זה. היי, הנה אופירה! היוצרת ואשתו של.

נועה לא יצרה את העונה. שיר חדש, נירולי? בסוף תשיר לה ותתנשק איתה? איזה אביר?! בחייאת. אני לא התגברתי על עומר בדמות הזאת. זה הזוי. זן נדיר היה כבר. אפילו עם עומר! בקופה ראשית! אלי, עם מי יצאת? אתה יודע שאסור לנקות אגב עם המקל הזה. זה לא לאוזן. גם לא לאף. לא, לא לבשל. קרוב. כמו קבב? רומי מאוד טובה. חברה. פצע עצוב.

לפחות הוא כותב עם גופייה. איפה אושר באמת?

זיתים מגולענים? מת על זה. בכלל זיתים זה להיט. לאט, לאט, מולי. שנים, שנים. מאיזה כסף? הנה הכסף. ציון עלה על כל העלילה ברגע. נודר! זה יותר ממבטיח. אתם יודעים. בז'רגון מזרחי כמובן. מעניין אצל מי הוא יגמור. זהבה מקשיבה, והיא לא מאמינה.

תני לי לנחש! שקית חומה עם מים צהובים ומקל צף. לא? שאקי מכבדת את חיפה. אבל ציון, לא הלכת איתה לחוף בחיפה. הלכת לחוף בעכו. בחייך, היא מטורללת. בידידות, כמובן. כמו יוני.

תעודת יושר? הוא איש על הכיפאק. ככה אומרים בתעודות יושר. גם אביתר התקשה. גבי! הידוע בכינויו רשע.

בדיחה כל כך ישנה. מי כתבה לו? נגה ד'אנג'לי? מי זאת הסטנדאפיסטית הזאת בכלל? ניצן, אתה ממש דומה לאימא. אתה ממש תפסת גובה, מתן. אולי אתה לא האיש שהצטלמתי איתו אי אז ביום חורף סוער?!

רק שאף אחד לא משחק בלבוש הזה. אבל איפה האולם הסגור?

זה עבר את רזיה? התגעגעתי, דין. חברה. הוא אוכל המון, ניצן. מחזור? מה פתאום, את קטנה! את ילדה קטנה שרוקדת לי על הבמה ביום שהתחלתי ללכת להצגות! את עוד בבטן של אימא, את תינוקת שמסדרת לה גרביים! וליהי, בלי האיכס הזה היינו קיימים. אנחנו ועוד המון, רק כשזה לא קיים יש הריון. רכזת תרבות. שומעים כפולה? תשאל את אימא, ניצן. תגידו, ההיא שם מאחור זאת לא... לא משנה. אבל ניצן יתמודד. כמו אימא. ברוכה הבאה, ציון. אני חושב.

לא, זאת לא ההיא. אבל מוכר לי. מוזרה ליהי העונה.

אחלה משפטים. נתחי לי בבקשה- את סתם חיקוי ואני המקור, אני הסמל של ארצות הקור. מה הנושא? נכון, ליהי. צודקת. נירולי, אתה בוגד? סתם. העונה יעלה יותר מצחיקה. ולבושה קצת יותר נורמלי. אני ראיתי אותך בשורה מאחוריי בבית ליסין, אהובה. לא, אבל את בלתי נראית ואחותך בלתי מדברת. סיפור מצחיק.

כמה הייתם קרובים, הזויים. דניה כמעט. ממתי הוא איתם? שכחתי שהם שותים קטשופ. מלא ברשע כרגיל.

מדברות ומדברים, יעלה, חברה. וגם ניצן ירוץ והם יחזרו בסוף. ליהי כבר עם סיסמה בילט אין. מניר. לא, לא, הלוואי שהייתה עוקבת אחריי גם. נכון? גאיה? סליחה, בלט לי.

אתה לא אח של מושיקו? לא משנה. אני ממילא מעריץ את האחות.

אתה רואה? עדיף לך סדרה עם האחות הגדולה ולא עם האח. אגדה, אגדה. אבל הוא תמיד בלי חולצה. למה? זה לא טעים. איכס.

הם יחזרו בסוף. למה כתבו לה משפט כל כך מסובך? ליהי חזקה העונה.

אני קצת מבולבל כי גם במלון הוטל יש כאלה קטעים ואני לא יכול לסבול את כל הכדורגל.

היה מצחיק אם היה יושב על מאיה שבמקרה ישנה שם. אבל רעיון לא רע. בסוף שאקי מרגלת. סתם, היא לא.​

למעלה